folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Silinmeyen Dosya Ve Klasörü Silen Program Lazım

Silinmeyen Dosya Ve Klasörü Silen Program Lazım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    sansar55 bunu yazdı

Privacy Eraser Pro v3.3.0 Build 1107 Full

Privacy Eraser işimi gördü üstat sağol,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    infazteam
    infazteam's avatar
    Erkek

tam hatırlamıyorum ama şöyle bir yötem vardı. silinmiyen dosyayı winrarlıyorsun , winrarı siliyordun sorun çözlüyordu

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek

Benim de basima geldi. Komutla çözmüştüm. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    carizart
    carizart's avatar
    Erkek
    infazteam bunu yazdı

tam hatırlamıyorum ama şöyle bir yötem vardı. silinmiyen dosyayı winrarlıyorsun , winrarı siliyordun sorun çözlüyordu

Hocam silinmeyen dosyayı sağ tıkla oradan winrar arşive ekleyi seç 

aşadaki gibi bir pencere gelicek o pencereden sarı ile seçili olan yeri seç  anında siliyor 

benimde başıma gelmişti 2-3 kere böyle sildim direk

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek
    carizart bunu yazdı
    infazteam bunu yazdı

Hocam silinmeyen dosyayı sağ tıkla oradan winrar arşive ekleyi seç 

aşadaki gibi bir pencere gelicek o pencereden sarı ile seçili olan yeri seç  anında siliyor 

benimde başıma gelmişti 2-3 kere böyle sildim direk

benım basıma geldıgınde bunu yapmıstım. bende işe yaramamıştı. ama yarayanlar bir hayli fazla internette.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

Calisan dosya silinmez startup bosalt reset at sil

Msconfig oncun olsun

delimiyim ben?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

çok ilginç birşey var benim gördüğüm. Program dosyaları "program files" klasörü içinde, ama dosya klasör Gizliliklerini kaldırdığım halde, ne Explorer den görebiliyorumdum, ne de Dos dan. ilginç.

hani öyle çok özel de, kullanıcı politikaları da yoktu.

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
Toplam Hit: 2406 Toplam Mesaj: 18
dosya silme unlocker