Silkroad Ustaları ?
-
Silkroad ustasıyım diyenler bana pm atabilirmi birşeyler soracağım.
-
UP
-
UP
-
sor bakalım
-
SnowDrop bunu yazdı:
-----------------------------
sor bakalım
-----------------------------Hocam powerlevel denen birşey çıkmış işte veriyorsun karakterini level atlatıyorlar 30 günde 10 level falan onun hakkında ne dersin?
Kaç levelsin hangi serverdesin?
M-silk alışverişini hangi siteden yaparsın : )
-
Lostgun bunu yazdı:
SnowDrop bunu yazdı:
sor bakalım
-----------------------------Hocam powerlevel denen birşey çıkmış işte veriyorsun karakterini level atlatıyorlar 30 günde 10 level falan onun hakkında ne dersin?
-----------------------------elite sro oynuyorum ben 2. serverdeyım power level olayı bayadan beri var hiç kullanmadım kullananlarla konuşma fırsatım olmadı ama sorun çıkıcağını sanmam maxigame.org dan alıyordum isro oynarken yada tombalaci46.com da olabilir
-
SnowDrop bunu yazdı:
Lostgun bunu yazdı:
SnowDrop bunu yazdı:
sor bakalım
-----------------------------elite sro oynuyorum ben 2. serverdeyım power level olayı bayadan beri var hiç kullanmadım kullananlarla konuşma fırsatım olmadı ama sorun çıkıcağını sanmam maxigame.org dan alıyordum isro oynarken yada tombalaci46.com da olabilir
-----------------------------Peki yinede sağol ama bana gerçek silkroad oynayanlar yardım edebilir heralde.
Hiç öyle elite ye falan girmedin orjinali varken.
-
Orjinal Silkroad oynayan yokmu beyler ?
-
siteler vardı oynarken onlardan plevel yaptırabilrsin ama daha pahalıya gelir bulursan yüksek level karaktere sahip oyuncular da yapıyorlar daha ucuza olur ama tabi ki site gibi olur mu bilemiyorum
-
WitchKing bunu yazdı:
siteler vardı oynarken onlardan plevel yaptırabilrsin ama daha pahalıya gelir bulursan yüksek level karaktere sahip oyuncular da yapıyorlar daha ucuza olur ama tabi ki site gibi olur mu bilemiyorum
-----------------------------Oynuyormusun hocam sen ?
Siteden yaptırmayı düşünüyorum da güvenilir site veya powerlevel yaptıran henüz yazmadı konuya : )
-
oynamıyorum hoca bıraktım.
bi şuraya bakıver istersen http://www.silkroadplevel.com/power/silkroad-yardim/plevel-skill-point-hesablama/