Silkroad Ustaları ?
-
WitchKing bunu yazdı:
-----------------------------
oynamıyorum hoca bıraktım.
bi şuraya bakıver istersen http://www.silkroadplevel.com/power/silkroad-yardim/plevel-skill-point-hesablama/
-----------------------------Sağol hocam bakıyorum.
-
oyunu bırakalı 2 sene kadr oldu. bu power lvl ozamanda vardı. ben silki falan gamesultandan alırdım. gamesultan iyidir. yamuğu olmamıştır hiç. ama powerlvl yaptırmadım hiç. kendim kasmak daha güzel geliyodu. oyun içindeki mage lere kastırsan yüksek lvlli daha yi olur.
-
hayaletkurt bunu yazdı:
-----------------------------
oyunu bırakalı 2 sene kadr oldu. bu power lvl ozamanda vardı. ben silki falan gamesultandan alırdım. gamesultan iyidir. yamuğu olmamıştır hiç. ama powerlvl yaptırmadım hiç. kendim kasmak daha güzel geliyodu. oyun içindeki mage lere kastırsan yüksek lvlli daha yi olur.
-----------------------------+2011
-
plvl ıle ugrasıcana ona verıcegın paranın yarısına emınım 90-100 lvl arası char bulabılırsın oynamak ıstedın sw ye gır global at char aranıyor dıe 100-110 arası 200 cıvarı cok rahat char bulursun gamegoldada satan cok oluo guvenılır tanıdık bulursan olede cok ucuza alırsın sayet bız 3-5b ye 110 lvl falan alıoduk :D plvl hem zaman kaybı hemde bos yere verılen para demektır :)
-
hic bulasma torpam, suanda 2 aydir oynamiyorum. sroya aylik 300 lira yatiriyordum, bu 1 sene araliksiz devam etti. pre+ suz tek 1 ayim gecmedi.