folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Silkroad Ustaları ?

Silkroad Ustaları ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostgun
    Lostgun's avatar
    Erkek

WitchKing bunu yazdı:
    -----------------------------

oynamıyorum hoca bıraktım.

bi şuraya bakıver istersen   http://www.silkroadplevel.com/power/silkroad-yardim/plevel-skill-point-hesablama/

Sağol hocam bakıyorum.

Bir gün Ferrari alacağım.İnanıyorum :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

oyunu bırakalı 2 sene kadr oldu. bu power lvl ozamanda vardı. ben silki falan gamesultandan alırdım. gamesultan iyidir. yamuğu olmamıştır hiç. ama powerlvl yaptırmadım hiç. kendim kasmak daha güzel geliyodu. oyun içindeki mage lere kastırsan yüksek lvlli daha yi olur.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SnowDrop
    SnowDrop's avatar
    Erkek

hayaletkurt bunu yazdı:

oyunu bırakalı 2 sene kadr oldu. bu power lvl ozamanda vardı. ben silki falan gamesultandan alırdım. gamesultan iyidir. yamuğu olmamıştır hiç. ama powerlvl yaptırmadım hiç. kendim kasmak daha güzel geliyodu. oyun içindeki mage lere kastırsan yüksek lvlli daha yi olur.

+2011

ben küçükken 5 yaşındaydım lan bu kadar açık ve net.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

plvl ıle ugrasıcana ona verıcegın paranın yarısına emınım 90-100 lvl arası char bulabılırsın  oynamak ıstedın sw ye gır global at char aranıyor dıe 100-110 arası 200 cıvarı cok rahat char bulursun  gamegoldada satan cok oluo guvenılır tanıdık bulursan olede cok ucuza alırsın sayet bız  3-5b ye 110 lvl falan alıoduk :D  plvl hem zaman kaybı hemde bos yere verılen para demektır :)

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CosaNostra
    CosaNostra's avatar
    Erkek

hic bulasma torpam, suanda 2 aydir oynamiyorum. sroya aylik 300 lira yatiriyordum, bu 1 sene araliksiz devam etti. pre+ suz tek 1 ayim gecmedi.

Yıldızlar unutulmaz. * * * Bizler Cumhuriyetini, taşıyacağız sonsuza, Atam sen rahat uyu, aziz vatan toprağında
Toplam Hit: 2114 Toplam Mesaj: 16