folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder Sim Kart Kopyalama Olayı Hakkında

Sim Kart Kopyalama Olayı Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kimene
    kimene's avatar
    Erkek

vodafon kartım vardı kopyasını kullanıyordum yalnız aynı anda açarsan kopya kart bozuluyor açmazsan sorun yok kullanırsın

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kady
    kady's avatar
    Erkek

http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=e%C5%9Fcell  

http://profil.gittigidiyor.com/kady
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

edit büdüt.

ONEMINUTE tarafından 02/Mar/13 14:36 tarihinde düzenlenmiştir

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

up

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    narkozMRT bunu yazdı

ben iki telefon kullanmak istiyorum ama aynı sim kart olsun istiyrum.  sim kart nasıl kopyalayabilirim.. böyle yapmış yada nasıl yapıldığını bilenler yada yönlendirecekler varmıdır.

Proxy kardeş sen narkozu yanlış anlamışsın aslında adam öyle bişey istiyor yani diyorki bende iki tam sim kart olsun aynı numara iki telefon da açık olsun biri arabada kalsın biri cepte hesabı :D ama yok olmaz ikisi aynı anda olmaz bi kere bunu bi geçelim daha sonra ,

senin istediğin şey mümkünne zamanki adamlar 32kblik kartlardan başka 64 ve 128lik kartlar çıktı o zaman işte şifrelemeleri kırılmamaya başladı o yüzden artık yapılmıyor onlar ha belki açık bırakırsın pcyi 1 yılda felan belki şifresini kırarsa aynı sim karta basabilirsin şifresini ve birini kapatıp diğerini kullanabilirsin.

Böyle bişey istiyorsanız yapabileceğinz tek şey türkcelden adını bilmediğim bi servis var onu alın iki sim kart birini kapatıp diğerini kullanabiliyorsunuz vodafonda da cep ikiz var sanırım bu da linki burdan bakabilirsin

http://forum.vodafone.com.tr/t5/Fatural%C4%B1/Cepikiz-Hk/m-p/44124#M4650

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morf1n
    morf1n's avatar
    Erkek

kopyalanır dostum hatta çoğu telefoncuda bulabilirsin böyle bir donanımı

telefoncular boş sime bilgi yazabiliyorsa, içindekini alıp başka sime neden kopyalayamasın?

kredi kartlarının cipleri bile kopyalanabiliyorken sim kartın mı kopyası olmaz.

çok güzelde olur ama arkadaşlarında dediği gibi 2sim de aynı anda uyduyla bağlantı kurarsa önceki açılan iptal olur

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    morf1n bunu yazdı

kopyalanır dostum hatta çoğu telefoncuda bulabilirsin böyle bir donanımı

telefoncular boş sime bilgi yazabiliyorsa, içindekini alıp başka sime neden kopyalayamasın?

kredi kartlarının cipleri bile kopyalanabiliyorken sim kartın mı kopyası olmaz.

çok güzelde olur ama arkadaşlarında dediği gibi 2sim de aynı anda uyduyla bağlantı kurarsa önceki açılan iptal olur

+1+++!!!

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Olmaz..

Kopyalarsın şu olur,

atıyorum simcard id 1111, numaran bu sim kartta,

kopyaladın veya bayiden çıkarttın,

hattı açtın yeni kartın simcard id 2222, numaran artık bu sim kartta,

bu hattı açar açmaz, senin numaran 2222 olan simcard id'yle eşleşiyor ve eski kayıt siliniyor.

2222 olan simkartı çıkarıp 1111 olanı takarsan, sistem 2222 nolu simkart olmadığı için eski simkartı tanımayacak.

bu işlemi iett öğrenci kartlarında yaparsanız da, zaaart geçersiz kart diyecek eski karta, şoför kartını alacak :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    kaanstain bunu yazdı

Olmaz..

Kopyalarsın şu olur,

bu hattı açar açmaz, senin numaran 2222 olan simcard id'yle eşleşiyor ve eski kayıt siliniyor.

2222 olan simkartı çıkarıp 1111 olanı takarsan, sistem 2222 nolu simkart olmadığı için eski simkartı tanımayacak.

bu işlemi iett öğrenci kartlarında yaparsanız da, zaaart geçersiz kart diyecek eski karta, şoför kartını alacak :)

hacılar bu kadar basit bişey mi sanıyorsunuz bunun bi şifrelemesi algoritması felan yok mu nasıl zart diye kopyalıyorsunuz o bayinin yaptığı şey kopyalamak değil operatöre fax çekiyor bu numarayı bu simkarta kopyalayın diye olay bu yoksa öyle simkart id felan yok :D tamamen crypt olayı yani ayrıca o olur diyip sim kartları kredi kartlarına bağlayan arkadaşı ayrı bi şekilde alnından öpüyorum :D iyi anasını satiyim kopyalayak bi 10 tane sim kart dursun kenarda kayboldukça açarız diğerini ne güzel lan

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morf1n
    morf1n's avatar
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı
    kaanstain bunu yazdı

Olmaz..

Kopyalarsın şu olur,

hacılar bu kadar basit bişey mi sanıyorsunuz bunun bi şifrelemesi algoritması felan yok mu nasıl zart diye kopyalıyorsunuz o bayinin yaptığı şey kopyalamak değil operatöre fax çekiyor bu numarayı bu simkarta kopyalayın diye olay bu yoksa öyle simkart id felan yok :D tamamen crypt olayı yani ayrıca o olur diyip sim kartları kredi kartlarına bağlayan arkadaşı ayrı bi şekilde alnından öpüyorum :D iyi anasını satiyim kopyalayak bi 10 tane sim kart dursun kenarda kayboldukça açarız diğerini ne güzel lan

çok cahilce bir yorum olmuş..

yemişim cryptosunu cryptoyu niye karıştırıyorsun içindeki verilere ulaşmıcaksınki sen olduğu gibi alıcaksın aynını başka bir karta geçiriceksin.

şöyle düşünebilirsin bir bardaktaki suyu diğer bardağa geçirme gibi, aktarırken su şekerlimi tuzlumu bilmeyeceksin sonuçta değilmi?

senin bahsettiğin crypto şu şekilde faydalı, bu cryptoyu çözen bir dahi istediği numarayı istediği simkarta yazdırabilir ve bir nevi numara çalmış olur, tabi dünyada henüz böyle bir teknoloji ve donanıma sahip insan tanımıyorum duymadım.

Toplam Hit: 16422 Toplam Mesaj: 40