Sınav Dershanesi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crematory
    crematory's avatar
    Erkek

umraniye sinava giden war mi alakasiz oldu ama :D kayit olcak arkdaslarada soyluorm yani bende oraya gittm sahipleri dinci flnda deildir kim diosa bizzat arkdasimn babasinin umraniye -cekmekoy sinav

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AdReNaLiNe
    AdReNaLiNe's avatar
    Erkek

ya arkadaş bırakın o dersane iyi bu dersane kötü ayaklarını :| çok ciddi söylüyorum aranızda trabzonlu olan trabzonda yaşayanlar bilirler belki 4. sınıftayken modern fen dersanesi vardı taaa o zamandan başladım dersaneye gitmeye lise 1 hariç her sene gittim üniversiteye kadar...başkası olsa profosör olurdu belki ama ben ders çalışmayı sevmediğim için çok iyi bir üni okuyamadım....

şimdi dersaneye gidecek arkadaşlaradır bu sözüm...

okuyup adam olmak istiyormusun kardeşim ?? o zaman adam gibi ders çalışıp kasacaksın dersane sana bi bok öğretemez sen istemediğin sürece :|

iOS Developer Tahribat Haber Uygulaması : http://www.tahribat.com/Forum-Iphone-Icin-Tahribat-Haberler-Uygulamasi-117103/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

ben kültür dersanesine gidiyorum(ist -avrupa)

öğretmenler sağlam ama yayınlar iyi değil hatta berbat diyebilirim :|

2-3 sene önceki soru bankasının kabını değiştirdiler tekrar sundular bize(bize eski kitapları gecen sene vermişlerdi yazın çözelim diye)

hafta içi doğru dürüst ders yok sistemli edüt- ek ders bilmemne yok, pek ilgilenmiyolar bizle. sıkmıyolar bizi.

gördüğüm sistem ve yayınlardan sonra size tavsiye etmiyorum kültürü :|

ek:

uğur yayınları iyidir ama biraz zordur(kendim çözdüm)

sınav'a giden arkadaş var memnun. ayrıca onlar ilk once 12. sınıfı işliyo. böylece okulla dersane 2 ayağını bi pabuca sokmuyo

fem deki eğitim, ilgilenme, yayınlar, sistem  10 numero ama habire yurda gel, abilere gel diye baskı var sohbetler vs yapıyolar. yakanı bırakmıyolar.

arkadaşlarım gidiyor ordan biliyorum. biri direniyor direnebildiği kadar, başka birinin evinde risalei nur zımbırtısını gördüm :|

gidecek arkadaşlar bunları göze alsın. ha ayrıca bazı şubelerinde kız-erkek ayrı bina. bazılarında karışık eğitim var.

bide zaman gezetesini de alman için zorluyolar her ay 15 lira düşün hesaptan. öğrencilerin coğunun aldıgını sanıyorum.

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    k2ankaya
    k2ankaya's avatar
    Erkek

O zaman Şöyle bir sonuç çıkıyor;

Biraz değil tamamen şans işi ayrıca büyük dershanelere gideceksen merkez değilde , semttekine gitmek daha mantıklı(kalabalık açısından) 

Everybody has a plan.Till they get punched in the mouth. MT
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

benim kardeş sınav dershanesine gidiyor okul üçüncüsü, ingilizcesi oldukça iyi.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
Toplam Hit: 6842 Toplam Mesaj: 36