Sınav Yasağı
-
bizim zamanımızda telefonla girliyodu vay anasını ya ne akdar değişti bi ara kpss ye girdim adamlar kemeri bile çıkartılar sanki kemer uyduyla bağlantısı sağlıyo nasıl bir kafa yapısıdır anlamdım kı 2 tane gözetmen koyuyosun bu kadar ögrenciyi sitrese sokmanın bı anlamı var mı ?
-
oturuyorum bunu yazdı:
-----------------------------darkroques61 bunu yazdı:
-----------------------------oturuyorum bunu yazdı:
-----------------------------hocalar parayla metalla falan girmek yasak ya hani giriş kartında kredi kartı yasak demiyor, kredi kartıyla girilse bi sorun çıkar mı ?
-----------------------------İçeri sokabildin mi tamam. Ben araba anahtarıyla girdim çoğu kez.
15 dakika olayının hem kopya hemde o anda milletin son anları diye konsantrasyon bozulmasını engellemek diye düşünüyorum. Sürekli herkes kalkıyor kargaşa ortamı o anda yetiştirme derdi olanların konsantrasyonu bozulabilir. Ve kopya olayı.. Mantıklı yani..
-----------------------------aslında ilk sınavda arama tarama olmadı geniş çaplı il merkezinde olcak ikinci üçünce değişen bişey olur mu :| sınavdan sonra D&R gidip the wall almam gerek :F
-----------------------------Dediğim gibi içeri soktuktan sonra sıkıntı yok. İçeri de sokarsın bi şekil.. :)
-
abi ben başörtüyle giricem..
sokarım oraya telefonu,bozuk para,kredi kartı,kulakık.
erkeklerde başörtüyle girebilsin en rahatı.
-
Metanet bunu yazdı:
-----------------------------"Son 15 dk çıkılmasına izin verilmemesinin nedeninin sınav salonunda tek öğrenci kalmaması ve kopya çekmesini engellemek için olduğunu duymuştum.Yani gözetmen yardımcı olur,işbirliği içine girilebilir diye."
Hz.Google.
-----------------------------+ bir diğer neden koridorda son dakikalar sınavı bitiren kalabalıktan dolayı gürültüyü önlemek