folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sınav Yasağı

Sınav Yasağı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahinka
    sahinka's avatar
    Erkek

bizim zamanımızda telefonla girliyodu vay anasını ya ne akdar değişti  bi ara kpss ye girdim adamlar kemeri bile çıkartılar sanki kemer uyduyla bağlantısı sağlıyo nasıl bir kafa yapısıdır anlamdım kı 2 tane gözetmen koyuyosun bu kadar ögrenciyi sitrese sokmanın bı anlamı var mı ? 

imza
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek

oturuyorum bunu yazdı:
    -----------------------------

darkroques61 bunu yazdı:

oturuyorum bunu yazdı:

hocalar parayla metalla falan girmek yasak ya hani giriş kartında kredi kartı yasak demiyor, kredi kartıyla girilse bi sorun çıkar mı ?

İçeri sokabildin mi tamam. Ben araba anahtarıyla girdim çoğu kez.

15 dakika olayının hem kopya hemde o anda milletin son anları diye konsantrasyon bozulmasını engellemek diye düşünüyorum. Sürekli herkes kalkıyor kargaşa ortamı o anda yetiştirme derdi olanların konsantrasyonu bozulabilir. Ve kopya olayı.. Mantıklı yani..

aslında ilk sınavda arama tarama olmadı geniş çaplı il merkezinde olcak ikinci üçünce değişen bişey olur mu :| sınavdan sonra D&R gidip the wall almam gerek :F 

Dediğim gibi içeri soktuktan sonra sıkıntı yok. İçeri de sokarsın bi şekil.. :)

Kendine İyi Bak ..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

abi ben başörtüyle giricem..

sokarım oraya telefonu,bozuk para,kredi kartı,kulakık.

erkeklerde başörtüyle girebilsin en rahatı.

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uGuR
    uGuR's avatar
    Erkek

Metanet bunu yazdı:

"Son 15 dk çıkılmasına izin verilmemesinin nedeninin sınav salonunda tek öğrenci kalmaması ve kopya çekmesini engellemek için olduğunu duymuştum.Yani gözetmen yardımcı olur,işbirliği içine girilebilir diye."
    Hz.Google.

+ bir diğer neden koridorda son dakikalar sınavı bitiren kalabalıktan  dolayı gürültüyü önlemek

Toplam Hit: 1973 Toplam Mesaj: 15