Sınavımın Tekrar Okunması İçin Ne Yapmalıyım
-
Çizim dersi sınavından kaldım vizem 70 final 41 bugun açıklandı sonuçlar bn kağıdımın tekrar okunması için ne yapmalıyım.? ve olumlu sonuç alablirmiyim 12 puan daha alsam geçicem olumsuz bir şey olurmu hocayla sonra aramda
-
yazı işlerine git dilekçe ver ama önce git hoca ile konuş.
edit:daha bir saat önce finalden 30 aldım hocanın yanına gidip iki muhabbet ettim hoca 67 verdi bb ile geçtim.direk dilekçe verme hoca sana cins gidebilir hocaya git dönem uzatırım hocam bu yıl geçirin seneye bir daha giriyim sınava falande.
-
lisedeki sistem şöyledir müdüre verirsin dilekçeyi sonra derse giren hoca hariç
o branştaki hocalar kontrol ediyor adil karar veriyor (inş.)
eğer sonuç hoca ile aynı çıkarsa hoca ile papaz olabiliten var
-
üniyse sitesinde yönetmelik vardır.oku yazar orada
-
bence lisedeki sistem le alakası yok.hoca ile aranda elbette bir huzursuzluk olacaktır. Büt e grersin.
-
bütte 5 gün sonra bklemek istemiyorum hocada okulda müdr yardımcısı ve 3 dersime giriyor
-
ee bişeylerden vazgececen artık, hayat böle :)
-

Dikkat et :D
-
cevik bunu yazdı:
-----------------------------

Dikkat et :D
-----------------------------hahahaha klasikleşmiştir :D
bu arada serkan en iyi yol müridin dedği gibi bir hocaya görünmen olacak :|
-
hoca sana zıt gider ve çocuğun olup o üni de okusa bile o dersi geçemez :)
-
üzülerek söylüyorum ki bildiğim kadarı ile sonuç alamazsın.Bizim hoca çocuğun birisini bırakıcak kafaya koydu dedi ki "kaç alırsan al seneye tekrar görüşücez seninle" çocuğu harbiden de 59 dan bıraktı.
O gün hocam nasıl olacak o dediğiniz gibisinden sorduk açıklaması şunun gibi bişeydi"şikayet edersiniz beni,adamlar alır sınav kağıdını üstüne yazdığım puanları toplarlar 40 mı?benim verdiğim kaç 40 bunda bir sorun yok derler" yani istersen tam puan alacak kağıt ver benim verdiğim puan önemlidir demeye getiriyor.İnşallah sıkmıştır sen yine de ver dilekçeyi.
Edit:Ama doğru olan gidip önce hocayla konuşman gerçekten de kıl kapabilir sana.