folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Sınavımın Tekrar Okunması İçin Ne Yapmalıyım

Sınavımın Tekrar Okunması İçin Ne Yapmalıyım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

dilekçe olayı var davası var incelenmesi var hem iş uzar hem gereksiz sıkıntı hocanla gidip konuş en mantıklısı bu

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

Kıbrıs üniversitelerinin en güzel yönüde bu işte hocalar çok iyi insanlar. Kağıt görmeye falan birşey demiyorlar. ofislerine istediğin zaman gidip kağıdına bakabiliyorsun.  Öğrenciye takma gibi durumları yoktur. Daha hiç öyle birşey duymadım insan olarak çok iyiler.

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trabs0n
    trabs0n's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Üniversiteyse eğer dilekçe ver hiçte tırsma bu senin yasal hakkın .Ama yönetmeliği oku çünkü sınav açıklandıktan belirli bir süre  itiraz etme hakkın var ondan sonra itiraz edemezsin.Ben bu işi çok yaptığım için :P tecrübe konuşuyor.

AğLıyor musun? Diye soruyor bide Mal!!! Yok ben gözümden işiyorum !.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

Gittim hocanın yanına beklemedğim notu aldım dedim kağıdımı görebilrmiyim dedim gösterdi. mutlaka beğenmiyor yani okadar yaptım napalım artık bütleri bekliyceğiz hocaylada papaz olmuyum sonra senden bu kağıdı beklemezdim dedi elimden geleni yaptım dedi bu lafada ne diyim artık 10 puan istedim vermedi

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uhp
    uhp's avatar
    Erkek

Bizim malzeme sınavından arkadas hocanın yanına gittiydi.muhabbeti aynen yazıyorum:

Ark: hocam notum çok düşük.sınavdan bekledğim notu alamadım.

Hoca: alamazsın zaten.

////Bazıları bir yumurta yumurtlar,kırk mahelleye haber verirler,bazıları ise kırk yumurta yumurtlar bir mahalle zor duyar... ///Her türlü kapak itina ile hazırlanır.
Toplam Hit: 2611 Toplam Mesaj: 16