folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Sınavlara Çalışamamak Ve Bunu Aşabilmek ?

Sınavlara Çalışamamak Ve Bunu Aşabilmek ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

gelecekle ilgili öneriler için de teşekkürler ama şimdi önemli.. bugün ders çalışmayı iptal ettim zaten kafamda.. 5Agustos1921 un dediği gibi duş alıp bir şeyler izlemek ve yarın sabahtan kalkıp gidip kütüphanede çalışmak daha mantıklı.. 1 saatte 1 slayt bitirsem 11 saatte bitiririm :) tabii arada mola vermek gerek v.s. artık olduğu kadar 9 tane slayt varmış.. bakalım nasıl olacak heyecanlandım şimdi :)

ben hiç planlı programlı biri değilim.. sınavım olmasına rağmen şimdi bile başkasının ödevine yardımcı oluyorum :) disiplinli olan arkadaşlar taktiklerini falan yazsalar sevinirim.. bu almanların disiplini gibi mesela..

6-7 farklı milletin olduğu yerde günde 10 saate yakın 2 haftalık ders aldım, tüm milletler belirli bi zamandan sonra başka şeylerle ilgilenmeye başladı ama almanlar a dikkat ettim adamlarda nasıl bir konsentre varsa pür dikkat dersi dinleyebiliyorlar. bunu bizim hoca da söylemişti, herkes başka şeylerle uğraşıyor bi almanlar dinliyordu diye.. alman disiplini böyle bi şey sanırım.. 

@ 5Agustos1921, hangi filmi tavsiye ediyorsun hocam? bleach de mayuri kurotsuchi yi gördüğümde gaza getiriyor.. onunla birlikte çalışmak isterdim :D 

unbalanced tarafından 11/Haz/14 00:10 tarihinde düzenlenmiştir

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

Lisede dersleri hiç sallamayıp bütün gün malware ile ilgilenirdim, birşeyler yapmaya çalışırdım yani. Ne zaman üniversiteye geçtim, yabancı dizilerin falan boku çıktı. O zamandan beri tembelleştim. Bu üniversiteye geçen herkes de oluyor galiba, benim söyleyebileceğim en iyi şey biraz spor yap ve dizileri mümkün mertebe azalt hocam. Onun haricinde benim de aşmaya çalıştığım şeyler bunlar, hayatım boyunca hiç oturup ders çalışmadım ama bu zaman kadar da gayet güzel idare ettim, güzel bir liseyi, üniversiteyi kazandım, hazırlığı, ingilizceyi falan çok rahat öğrendim hep yata yata geçtim biraz da bundan alışkanlık haline geldi.

Bir şekilde temiz bir başlangıç yapmak gerekiyor.

Bir de belki gaz verir diye bu videoyu ekleyim :P

http://www.youtube.com/watch?v=Z4RWonk7LqY

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

hocam bende de vardı da şöle düşündüm, ulen ders çalşınca ne oluo da ben ders çalışmıom ? sorunun cevabı hiç oldu.ders çalışınca bişi olmuo.facebook a yada başka bişiye bakıncada bişi olmuo.sonra sordum hangisi gerekli ders.e otur çalış o zmn dedim.ama gercekten başka şeler yapmak istiorsun mesela evi temizlemek yemek yapmak ütü bile yapmak cazip gelior.çünkü ders çalışmak istemiyorsun ama ders çalışınca ne oluor ki ? hiç...

bide sınavlar bitesede bi an önce android çalışsam die ölecem amk.boş boş şeyler öğrenioruz oan kızıyorum işte ama yapacak bişi yok.bu okulu bırakıp apple mic, facebook gibi şirketlerin açılmasını daha iyi analdım.okul zaman kaybından başka bişi diil.

mesela bana xml de attribute oluşturmayı fln öğrettiler.ulen sanki kullanacam.gereksiz zaman kaybı( bu bi örnek )

Ekerci tarafından 11/Haz/14 00:36 tarihinde düzenlenmiştir

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

@pcdoktor, hocam güzel video orada  ilk gösterilen evsiz zenci adam var hangi film acaba? ondan sonra will smith in filmini gösteriyorlar. tavsiye ederim çok güzel filmdir..

http://tr.wikipedia.org/wiki/Umudunu_Kaybetme

https://www.youtube.com/watch?v=_xcZTtlGweQ 

ama o ilk evsiz olan filmi biliyorsan izleyyim onu

@ekerci, hocam lisans okurken ben de öyle düşünüyordum ve öyle de biraz ama kendin çalışabilirsin.. xml attribute önemli mesela neden kullanmayasın ki :) bir çok api/service den sonuç xml ise onlardan gelen değerler attr olabilir..

yani okula çok fazla önem yükleme ama çok da boşlama.. diplomanı almaya bak sadece ve kendini geliştir. okul sana bi şey vermez. her şey senin elinde bunu anladım ben.. o yüzden bireysel olarak çalış öğren kendini geliştir projeler yap... zamanını boşa harcama yani.. 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

hocam att kullanıorsunda hayatımın hicbir noktasında att kendim üretmek zorunda kalmam heralde:D kendi dilimi yazmadıktan sonra öğrenmenin mantıgı yok.bide böle selere hiç çalışası gelmio adamın.nese hocam sen kapat tbt yi bak dersine.burası durmaz çok bişide kaybetmezsin

neden mesajının 2. kısmını yazdıktan sonra okudum bilmiom :D ama gayet haklısın.kafamda projeler var er yada geç yapacam.kafaya koydum.ne gerekiorsa öğrenecem.1 yıl sonra yada 2 yıl sonra ama yapacam

Ekerci tarafından 11/Haz/14 01:03 tarihinde düzenlenmiştir

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek

yarın 2 sınav var 1 tanesine bakmadım neden bilmiyom vaktim de var canım istemiyor neden lan neden ? ahh bi bulabilsem

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

@ekerci, sınavlar bitsin, danışmak istediğin bi şey olursa yazarsın bana açıklamaya çalışırım belki fikir falan veririm 

@mert, hocam yarın sınavın olmasaydı fikir verebilrdim.. ben şuan umudunu kaybetme filmini tekrar izleyeceğim :) 

http://unutulmazfilmler.com/the-pursuit-of-happyness-umudunu-kaybetme-k3.html#izle

teşekkürler cevap yazanlara, buradan çıkan sonuca göre ders çalışmam lazımdı ama mısır patlatıp film izliyorum.. ilginçsin tahribat.. :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    @dengesiz hocam, dizi izlemede ne izlersen izle :). bi gizem, bi merak derken sonu gelmiyor dizilerin.

ha film olarak ilk aklıma gelen; 13 floor , olabilir.
    seyretmediysen "sosyal ağ", olmadı şimdi hatırlayamadım ama 4göz bill amca ile vefat eden sitiv cops"un :p belgeselimsi bi filmi vardı o olabilir
    silikon vadisi korsanları( “Pirates of Sillicon Valley ). RitmFarbRacourci tarafından 11/Haz/14 01:44 tarihinde düzenlenmiştir

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

Evet arkadaşlar sınavıma girdim şimdi geri dönüyorum.. Çok aksilik başıma geldi, 1 saate yakın geç kaldım sınava, sınav da 2 saatti. Tren bozuldu otobüsle aktarma yaptılar falan.. Neyse dün yaklaşık 8 saat çalıştım..

yolu çok basitti bi arkadaş söylemişti gerçi. tüm slaytları indirdim sonra modemi kapattım, telefonun internetini de kapattım. O şekil çalıştım.  bi kaç saatte bi ara verdim o ara neye girdim.. Anladım ki beni tembelleştiren daha doğrusu hevesimi kaçıran internetmiş. :))

Kendimi yavaş yavaş soyutlayacağıM.. 

Cevap yazanlara teşekkürler

Toplam Hit: 2142 Toplam Mesaj: 20