folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sınawa Tam Tamına 38 Gün Kaldıı:(

Sınawa Tam Tamına 38 Gün Kaldıı:(

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ObiWan
    ObiWan's avatar
    Erkek

ÖSS diye bişey yok dünyada gerçek olan tek şey sizsiniz

İnsan ancak sevdiği şeyler uğruna dövüşür.Saygi duyulan şey ise sevilir.Saygi duymak içinse bilmek şarttır
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rbtx
    rbtx's avatar
    Erkek
    o sallayın stress yapmayın, hayat devam ediyor diyenlerin aksine ben şunu diycem hayat devam etmeyecek.Eğer baba parası yiyiyorsanız evde kalmak insanların yüzüne bakmak zor gelecek. Yine dershane masrafı, o seneki ihtiyaçlarınız istemeye yüzünüz olmayacak.Kendinizi daha çok kasacaksınız. Bu dediklerim sizi demoralize edebilir ama gerçekler bunlar. 3. cü 4.cü kez girmek marifet değil. Ben bir ingilizce bir almanca hazırlık bir de 1 sene öss için kaybettim.Peki kayıpmı? Öyle gözüküyor.Düşünün ben iş hayatına 25 yaşında ancak mezun olup atılıcam askerlik te eklersek 26 hadi 27 olsun.Erken gelenler 24 25 te kurtulacak bu dertten. Kaybettiğiniz seneler size asla kazanç olarak geri dönmeyecek. Bunu kafanıza sokun gün saymakta saçma birşeydir.Ben girdiğim zaman hiç tarihe bile bakmıyodum dershane son 1 ay kala kapanmıştı o günden sonra deneme çözmeye başladım günde 3 tane son güne kadar.Sınav sabahıda gayet rahattım çünkü kendimden emindim. Peki bu sınav dünyanın sonumu? Evet ülkemizde ne yazıkki sonu.Dersinizki dışarda kurslara giderim tasarımcı olurum / coder olurum üniye gerek yok azim olsun yeter.2 milyona yakın kişi giriyor bu sınava 300 - 400 bini bir bölüme yerleşiyor.Geri kalan 1.6 milyon kişi arasından bu derece sıyrılmaya imkanınız varmı? Sözün özü 1 ay büyük bir zaman , çalışırsanız 10 belki 20 puan bile yükseltebilirsiniz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dipLoit
    dipLoit's avatar
    Erkek
    sinav eidir-)

bir imzam bile yok
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

robotix çok güzel yamışsın abi , bencede bazıları sınavı küçümsüyor , ama türkiye şartlarında (ki en azından benim için) hayatımın yarısının  sonu diyebilirim

yarısı çünkü hayat devam ediyor , ama kaybetiğim şey çok büyük 

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ekinalp
    ekinalp's avatar
    Erkek
    Allah yardımcımız olsun ne diyelim başka :D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek

öss mi :| nerde giriş belgesi falan gelmedi daha :| öss bu sene iptal :|

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Sinav gunu gelmis herkes benden heyecanli evdekiler :) sinava tek gidiyorum,yapin geregi olaylar karsisinda hic heyecanlanmam ...okulum taa dunyanin obur ucunda...neyse sinava 1saat kala evden ciktim evdekiler cildiriyor :) ...gittim 5dk var sinav baslicak...oturdum yerime sagim solum her yonum cirkin kizlarla dolmus...Allah dedim bunlar caliskandir simdi :) sinav basladi benimgozler 4donuyor...baktim kizlarin ikisi matematikten basladilar yapmaya...bakiyorum kizlar cozuyor ben soruyu bulup isaretliyorum falan,geometri fizik kimya biyoloji derken sayisali bitirdim ...sonra dondum sozele...sozelim okuz gibidir tarih cografya felsefe turkce ..gozum kapali cozerim 90sozel sorusunu cozmem 30dk ya surmustur ya surmemistir...okuz gibi kitap okdugum icin asiri hizli sozel cozerdim...tarih,cografya,felsefe ile ilgili nickimyok ve sevgilisi 10000 defa msn de test etmislerdir beni herturlu soruyu sormuslardi pat pat pat hepsine cevap :) neyse sinavdan ciktim,gittim kazim bufeye 5-6bardak limon-visne-muzlu sut ictim :) eve gittim cok iyi gecti sinavim diyorum ama kizlar yanlis cozduyse battik demektir...neyse sinav sonuclari bir aciklandi compi ucmus amk 3yil oss ye hazirlansam o kadar sayisal cozemezdim :)..okuyoruz simdi iste :) ...birsey soylimmi oturun calisin derslere adam gibi rahat rahat sinaviniza girin kazanin kafniz rahat etsin...sonra bizim gibi oss sinav gunu geldiginde evde tasaklarinizi gere gere yatin ,birakin millet strese girsin :) bu oss stresini 2den fazla yasamayin 2defa girdiniz baktiniz olmuyormu siktir edin 2yillik secin oradan calisin ufak ufak DGS ile 4yillik yapin...gerci intibak doneminde gotunuzden kan aliyorlar ama(bknz :Rene) ...neyse iste calisin calisin :) ...Bu arada koka ilk 10 a girecek takip edin :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    warlife
    warlife's avatar
    Erkek
    ya takmayın kafaya << bak ben 4 senedir 2. sınıftayım mühendis. okuyom  öss yi hic takmadım ama bu üniv beni yaslandırdı a.q makinacı war mı aranızda bilmiyom ama bn lise sondan hemen sonra  kazanmıs dahi olsam 7. senede anca bitirebilcem okulu :D

diyalektik için kesin, mutlak hiç bir şey yoktur..Her şeyin bir geçmişi vardir ve bir geleceği olacaktır. Her şey bir kez bulunduğu yerde her zaman icin kesin olarak bulunmaz, ve o bugünki o,kesin ve son değildir
Toplam Hit: 6050 Toplam Mesaj: 49