Sincabı Yakala Ve Ez
-
İndiriyorum şimdi yorumumuda atıyorum gerçek yorumumu :)
-
Ka1nsha bunu yazdı
İndiriyorum şimdi yorumumuda atıyorum gerçek yorumumu :)
Hocam teşekkür ediyorum ilk uygulamam daha yeni başladım inş. çok kısa zamandoa o problemi çözücem
-
eline sağlık hocam geliştirilebilir bi uygulama olmuş beğendim =) sadece sincabın bana gülmesinden hoşlanamdım en başta :D
-
Güzel oyun Yorum çözülsün diye 1verdim:) saka yapmıs aramızdan birikady tarafından 08/Nis/14 20:46 tarihinde düzenlenmiştir
-
Indirdim biraz oynadim helal olsun emegine saglik hocam.
Ama kolay geldi hocam bana biraz :/ sey yapabilirsin belki, araya baska hayvanlar birak tavsan ne bilim daha degisik seyler olabilir. Ama guzel yinede :)
-
G+ ledim. Oyunu oynayamıyorum çünkü anroid özürlüyüm hâlâ bir android telefonum olmadı.
-
skorum 70, bu arada o sesi bi değiştir hacı ya :D çok sinir bozucu gülüyor :D
-
Hocam indirme listesie ekledim; birde yorumlarda şunu görünce : Güzel oyun Yorum çözülsün diye 1verdim...
-
Hocam elinize sağlık. Ayrıca uygulamanın gereksiz izinler istememesi de ayrıca memnuniyet verici olmuş. Yalnız, oyun Level 2'ye geçtikten sonra çöküyor, "CatchSquirrel durduruldu" yazıyor. İki kez ard arda yaptı, bilmek istersiniz diye söyleyeyim dedim. Sorunu çözmek için telefonumun özelliklerine ihtiyacınız olabileceğini düşünerek aşağıda yazdım.
Kullandığım telefon: Galaxy Note 2, offical Android 4.3 yüklü, rootsuz.
-
Güzel olmuş hacım basit ve eğlenceli, ayrıca rica etsem şu south parktaki heroin hero yu da yapabilirmisin?