Sincabı Yakala Ve Ez
-
Jilet_Boris bunu yazdı
Güzel olmuş hacım basit ve eğlenceli, ayrıca rica etsem şu south parktaki heroin hero yu da yapabilirmisin?
Hocam onu bilmiyorum öğrenip ilgilnirim ama daha ilk uygulamam buda öyle çok bi bilgim yok android hakkında .
Arkadaşlar Yorumlarınız için hepinize gerçekten çok teşekkür ederim -
hocam source codunu paylşaman mümkün mü :D
-
Hangi grafik API lerini kullanarak yazdın hocam? Yoksa direk hazır grafik motorlarından mı kullandın.
Başarılarının devamını dilerim.
-
DrKill bunu yazdı
Hangi grafik API lerini kullanarak yazdın hocam? Yoksa direk hazır grafik motorlarından mı kullandın.
Hocam grafik api filan bilmiyorum şöyle söyleyeyim flappy bird ten para kaldıran geliştiriciyi görünce internetten android dersleri izleyip yapabiliceklerimin dahilinde piyasa oyunu (basit,sinir edici,tek düze) yapmaya çalıştım . çok bilgisi olan bir insan değilim burlardan sağdan soldan öğrendiklerimle yaptıklarım hep .Yavaş Yavaş gelişmeye çalışıyorum
arche tarafından 09/Nis/14 02:07 tarihinde düzenlenmiştir -
arche bunu yazdıJilet_Boris bunu yazdı
Güzel olmuş hacım basit ve eğlenceli, ayrıca rica etsem şu south parktaki heroin hero yu da yapabilirmisin?
Hocam onu bilmiyorum öğrenip ilgilnirim ama daha ilk uygulamam buda öyle çok bi bilgim yok android hakkında .
Arkadaşlar Yorumlarınız için hepinize gerçekten çok teşekkür ederimşuradaki flash oyun hocam
http://www.flasharcade.com/arcade-games/play/heroin-hero.html
çok zor olmasa gerek ama piyasada bundan yok ve eminim arayan bir sürü south park hastası olmuştur :)
-
Jilet_Boris bunu yazdıarche bunu yazdıJilet_Boris bunu yazdı
Arkadaşlar Yorumlarınız için hepinize gerçekten çok teşekkür ederimşuradaki flash oyun hocam
http://www.flasharcade.com/arcade-games/play/heroin-hero.html
çok zor olmasa gerek ama piyasada bundan yok ve eminim arayan bir sürü south park hastası olmuştur :)
Oyundan gram bişey anlamadım :D
Geliştiriye not: Mobildeyim internet yok. Olunca indireyim. Şimdilik g+ ladım.
-
Oyunu indirdim çok oynayamadım işteyim fakat güzel birşeye benziyor. Emeğine sağlık üstad.
-
arche bunu yazdıDrKill bunu yazdı
Hocam grafik api filan bilmiyorum şöyle söyleyeyim flappy bird ten para kaldıran geliştiriciyi görünce internetten android dersleri izleyip yapabiliceklerimin dahilinde piyasa oyunu (basit,sinir edici,tek düze) yapmaya çalıştım . çok bilgisi olan bir insan değilim burlardan sağdan soldan öğrendiklerimle yaptıklarım hep .Yavaş Yavaş gelişmeye çalışıyorum
takdir ettim.
grafiksel sıkıntıların olursa bana ulaşabilirsin. (tasarım)
-
Ben indirdim oynuyorum şuan, yorumumuda eksik etmedim..
Gerçekten snir ve stress edici bir oyun.
-
hocam yazık değil mi ezdiriyorsun sincapları :))) ioscuyum ama hayırlı olsun hocam çok daha iyilerini yapar dünya sıralamalarına girer deli gibi paralar basarsın inş.