Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
Sinema Filmleri; Öneri Ve Bilgi.
Sinema Filmleri; Öneri Ve Bilgi.
-
NaZi_ bunu yazdıelnino bunu yazdı
reklam yapmak gibi olmasın ama http://www.yazbunuuu.blogspot.com.tr/
Kolay gelsin hocam. Bulunsun.
Scorsese'in Godfellas'ı ile The Wolf of Wall Street'i pek ilgimi çekmedi hocam. Açıkçası The Wolf Street'i beğenmenin asıl nedeni Leonardo Di Caprio gibi bir oyuncuya cuk! diye uyan bir roldür. Ayrıca senaryo çok özgün. Bunun dışında yönetmene biçilecek bir iş yok. Benim yazdığım filmler daha çok Scorsese'in kendi tarzına uzak ve yönetilmesi zor konuları olan filmler. Shutter Island'ı örnek vermek gerekirse, hangi aktöre şizofreni rolü cuk! diye oturur ki ? Çok zor bir iş ve yönetmenin elinden öper.
Kült halini almış filmleri tekrar tekrar yazmak istemedim. Jean Reno'nun Leon'unu yazmadım ama L'empire Des Loups filmini yazdım gibi..
Gadjo Dilo filmindeki kadın beni izlerken hep tedirgin etti. Nedense kadına içim ısınmadı bir türlü. Ben en çok o dayıyı sevdim. Ne olur yani bir akşam çıksak o dayı ile Nevizadeye..Psikolojik film diyorsun hocam onlarıda çok severim izlemediysen çıldırış tavsiyemdir severek izlediğim bir filmdir,umarım beğenirisin
-
İnto the wild.
-
_karantina_ bunu yazdı
İnto the wild.
On the Road.
-
_karantina_ bunu yazdı
İnto the wild.
bunun başrolündeki adamın bütün filmlerini izleyin benim hatırladıklarım
lone surviver
prince avelonche ( gibi bişey)
-
c0nverse bunu yazdı_karantina_ bunu yazdı
İnto the wild.
lone surviver
Lone Survivor'ın başrolünde Mark Wahlberg oynamıyormuydu yav. Adamları karıştırdın sen.
-
goodfellas a dandik diyen müridin postundan sonrasını okumadım elim ayağım titredi. günah amk.
-
bence gayet bilinen filmlerin bir listesi olmuş.
-
NaZi_ bunu yazdıc0nverse bunu yazdı_karantina_ bunu yazdı
İnto the wild.
lone surviver
Lone Survivor'ın başrolünde Mark Wahlberg oynamıyormuydu yav. Adamları karıştırdın sen.
buda 3 askerden biri değilmi abi?
*spoiler*
öldümüydü çok üzülmüştüm
-
bildiğin faydalı konu :) eline sağlık hocam
-
Lock stock and two smoking barrels. Son zamanlarda izledgim en eglenceli filmlerden.suç/komedi .guy ritchie nin