Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
Sinema Filmleri; Öneri Ve Bilgi.
Sinema Filmleri; Öneri Ve Bilgi.
-
VBDream bunu yazdı
bence gayet bilinen filmlerin bir listesi olmuş.
Odamdaki huysuz şirini andırıyorsun hocam.
NaZi_ tarafından 25/Mar/14 00:56 tarihinde düzenlenmiştir
Anlıyorum, ender bulunan bir insansın fakat, ''çoğunluğun'' bu filmler konusunda senin kadar bilgili olduğunu zannetmediğim için böyle bir konu açtım. Ne yapsaydım ? Ben de mi siyaset konuları açsaydım, küfürler savursaydım ?
Mesela bu post yerine, sana göre az bilinen filmlerden bahsedebilirsin. Lütfen.
@c0nverse
Haklıymışsın, aynı adam. Saç sakal olunca tanıyamamışım. :) -
çiz çiz çiz.. bu lazım :)
-
NaZi_ bunu yazdıVBDream bunu yazdı
Anlıyorum, ender bulunan bir insansın fakat, ''çoğunluğun'' bu filmler konusunda senin kadar bilgili olduğunu zannetmediğim için böyle bir konu açtım. Ne yapsaydım ? Ben de mi siyaset konuları açsaydım, küfürler savursaydım ?
Mesela bu post yerine, sana göre az bilinen filmlerden bahsedebilirsin. Lütfen.Sikeyim enderliğimi gadjo dilo yazmışsın vengo yazmamışsın. 1 lütfene 1 film vereyim madem klişe kişilik savaşlarına ima var.
-
VBDream bunu yazdıNaZi_ bunu yazdıVBDream bunu yazdı
Mesela bu post yerine, sana göre az bilinen filmlerden bahsedebilirsin. Lütfen.Sikeyim enderliğimi gadjo dilo yazmışsın vengo yazmamışsın. 1 lütfene 1 film vereyim madem klişe kişilik savaşlarına ima var.
Konuya girince aklında beliren ilk cümlenin ''bi bok bildiğini sanan entel züppe'' veya benzeri aileden bir cümle olduğunu anlıyorum.
NaZi_ tarafından 25/Mar/14 01:11 tarihinde düzenlenmiştir
Pardon demiyorum ben mesela. Lütfeni de azaltıyorum bu sıralar.
Vengo -
başlığı okuyunca şunu düşündüm;
Sinema filmi ne a.q dedim başka bişeyin de mi filmi var :)
ama içerik güzel.. :)
-
Turania bunu yazdı
başlığı okuyunca şunu düşündüm;
Sinema filmi ne a.q dedim başka bişeyin de mi filmi var :)
ama içerik güzel.. :)
Hocam şimdi ben böyle konulara biraz takıntılı bir insanım. Ordan bakınca bilmişlik tasladığımı sanma ama işin aslı biraz boyun büküyor.
NaZi_ tarafından 25/Mar/14 02:24 tarihinde düzenlenmiştir
Film, kelime anlamı ile oturup karşısına çekirdek çitleyerek izlediğim görüntü değildir. Film, görüntünün üzerine işlendiği bir şerittir. Yani işin en başından atölye ağzı ile senin izlediğin görüntüye sinema filmi deriz. Çünkü insanlar sinemada üzerine görüntü işlenen bir filme bakarlar.
Bugün sen film izlemiyorsun mesela, video izliyorsun gibi.. :) -
Hybris bunu yazdı
goodfellas a dandik diyen müridin postundan sonrasını okumadım elim ayağım titredi. günah amk.
mafya-polis filmleriyle büyüdüğün için sevdin galiba hocam.yoksa başka biraz açıklaması olamaz.senaryo hep aynı,oyunculuk var biraz.
-
çizik
-
Harika konu.Eline Sağlık.
-
Mükemmel, teşekkürler..