Sinema TV / Radyo TV Sinema

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek

bende yeniyüzyıl Radyo tv sinema düşünüyorum yorumlarınız neler sizce iyi yaparmıyım.

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek

Özel seçeceksen de iyi araştır. Sonradan bursun kesilme durumu var mı, eğitimi nasıl, çıkınca iş imkanı nedir dikkat et bunlara.

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek

Baracuda bunu yazdı:
    -----------------------------

bende yeniyüzyıl Radyo tv sinema düşünüyorum yorumlarınız neler sizce iyi yaparmıyım.

Üniversite yeni daha. Genelde öğrenci çekmek için iletişim bölümleri açmaya başladı bütün okullar. Gitme derim. Bu iş de ekipman önemli olduğu için burası da yeni bir üniversite olduğu için yeterli olacağını düşünmüyorum ama araştır tabi karar senin.

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek

darkroques61 bunu yazdı:

@Hakkinen

Bilgiler için teşekkürler Hocam.. Denizin çocuğu olarak deniz olmayan bir şehirde yaşarsam bu Eskişehir olur diye düşünüyorum.. :)

@ozAnkaraguclu

Sizin okul hangisi ? Anadolu ve Marmara yemez maalesef.. Ege Üniversitesi ne durumda acaba merak ettim eğitim olarak.. Hazırlık olmayan bir yer daha uygun kendi adıma çünkü çok geç kaldık yaş olmuş 21 bir de hazırlık okuyacak halim kalmadı..

Bir debu yatay geçiş hakkında bilgisi olan var mı ? Her Üni'ye girenin hayali olduğu gibi şuan benimde hayalim ama genel olarak imkansız görülür öyle mi ? :)

Mesaj 23 Temmuz 2012 (Pazartesi) Saat: 00:40'da darkroques61 tarafından düzenlendi.

benim öyle bi oğlum yok :D hocam rts tavsiye ederim hangi üniv daha iyi bilmiyorum ama

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WildWamqire
    WildWamqire's avatar
    Erkek

darkroques61 bunu yazdı:

WildWamqire bunu yazdı:

Radyo Tv Sinema tabiki hocam bende 3 cü senem olcak rtvde
    neden dersen sinemada ses çok önemli bir unsur.
     Ve ses in yolu radyodan geçiyor. Ayrıca İletişimci olacagın için iletişimde konusmda diksyonda bir takım yardımları oluyor  radyonun.
    üniversite olarak ikiside güzel ancak önerim egedir.. 

Doğu Akdeniz'de okuyorsun sanırım ? Aslında sınav sonrası orayı düşünüyordum sınav kötü geçti düşünüdüğümden iyi almışım tabi bunda çoğunluğun kötü geçmesinin etkisi var..

Bende büyük ihtimal Ege RTS yazacağım başa bakalım..

Sana önerim lefke avrupa yaz ben orada okuyorum hatta ilk 5 tercihe yazarsan büyük ihtimal burs alırsın..

Tek eksiği  Üniversite ortamı olarak düşünülen eğlenceden yoksun ve biraz sessiz olması..

Abure cubure subure dubure re re re tey tey tey
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Şimdi puanlara bakarsak Eskişehir kocaeli selçuk akdeniz ege gibi üniler erciyesin önünde ama google.com a erciyes iletişim fakultesi ödülleri sildi süpürdü yazarsanız son 3-4 senede ne derece bi atak yaptıgını görürsünüz. Erciyes Film Atolyesi, kampus tv, Üniversite fm gibi yerlerde kendinizi geliştirebilirsiniz.

Erciyes Film Atolyesine gidip ben kısa film çekicem derseniz hazır kurulmus ekipler senaryo yazıp kameraları verip yardımcı yönetmen felan ayarlayıp her türlü destek vererek tecrube kazanmanızı saglıyor.  kampus tv yi zaten öğrenciler çalıştırıyor :)

Tek kötülüğü Sosyal yaşam biraz daha ağır. yani Eskişehir öğrenci başkenti orda sıkılmazsın yada Ankarada yada egede ama kayseride biraz sıkılabilirsin. ama ben okuyacam gezip sürtmekle işim olmaz diosan tam size göre bi yer.

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek

Hakkinen bunu yazdı:

Şimdi puanlara bakarsak Eskişehir kocaeli selçuk akdeniz ege gibi üniler erciyesin önünde ama google.com a erciyes iletişim fakultesi ödülleri sildi süpürdü yazarsanız son 3-4 senede ne derece bi atak yaptıgını görürsünüz. Erciyes Film Atolyesi, kampus tv, Üniversite fm gibi yerlerde kendinizi geliştirebilirsiniz.

Erciyes Film Atolyesine gidip ben kısa film çekicem derseniz hazır kurulmus ekipler senaryo yazıp kameraları verip yardımcı yönetmen felan ayarlayıp her türlü destek vererek tecrube kazanmanızı saglıyor.  kampus tv yi zaten öğrenciler çalıştırıyor :)

Tek kötülüğü Sosyal yaşam biraz daha ağır. yani Eskişehir öğrenci başkenti orda sıkılmazsın yada Ankarada yada egede ama kayseride biraz sıkılabilirsin. ama ben okuyacam gezip sürtmekle işim olmaz diosan tam size göre bi yer.

Bilgiler için teşekkürler. Başarılarınız devam eder İnş. Okul gayet iyi ama zaten sosyal hayat olarak iyi olmayan bir şehirden çıkacağım iyice bunalıma girebilirim :) Denizsiz bir yerde de duracaksam bu Eskişehir olur ki oranında Sinema TV uçuk yani imkansız..

İzmir ya da Antalya arasında kalacaüım sanırım. Babamı Özele ikna edebilirsem Beykent Sinema TV ya da İst. Aydın RTS arasında gidip gelirim bu sefer tabi..

Bu Özel Üniversitelerde burslu okuyan var mı burs durumunu merak ediyorum ?

Mesaj 23 Temmuz 2012 (Pazartesi) Saat: 19:31'da darkroques61 tarafından düzenlendi.

Kendine İyi Bak ..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Hazırlığını oku hocam yaşına bakma. İngilizce çok önemli. Son anda kaçırdım Ege RST yi , Bornova-Ege bir öğrenciye ihtiyacı olan herşeyi sunar. Sosyal yaşam ve ihtiyaçlarını karşılama olarak.

Erciyes ve Ege arasında düşün derim ben. 

Ege den mezun olayım , İstanbula gelip parasıyla okuyacağım aq bölümünü. (piyasa orada)

Mesaj 23 Temmuz 2012 (Pazartesi) Saat: 19:49'da PanxeR tarafından düzenlendi.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

ozAnkaraguclu bunu yazdı:

darkroques61 bunu yazdı:

@Hakkinen

Bilgiler için teşekkürler Hocam.. Denizin çocuğu olarak deniz olmayan bir şehirde yaşarsam bu Eskişehir olur diye düşünüyorum.. :)

@ozAnkaraguclu

Sizin okul hangisi ? Anadolu ve Marmara yemez maalesef.. Ege Üniversitesi ne durumda acaba merak ettim eğitim olarak..

Bir debu yatay geçiş hakkında bilgisi olan var mı ? Her Üni'ye girenin hayali olduğu gibi şuan benimde hayalim ama genel olarak imkansız görülür öyle mi ? :)

Anadolu işte bizim okul. Marmarayı tutsa bile yazma zaten gidenlerden hiç iyi şeyler duymadım. Yatay geçiş imkansız değil ama zordur. Yüksek bir ortalaman olacak sonra başvuranlar arasında en yüksek puan senin olacak falan kasar baya o iş :)

marmaranın neresi kötü hocam stüdyolarımız var ajansımız var herşeyimiz var. 1.sınıf dersleri zaten boş beleş dersler 2 3 ve 4 zaten önemli olan ki rts de 2. en fazla 3. sınıfa kadar derse girersin sonra staja başlarsın ve okulda bu açıdan hicbir sıkıntı yok.

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek

İstanbul Aydın'a Babamı ikna edebilirsem orası olur büyük ihtimal yoksa Ege yahut Akdeniz..

Arel Üni var İstanbul'da orası belki Tam Burslu gelebilir ama hakkında hiç bilgim yok..

Kendine İyi Bak ..
Toplam Hit: 3003 Toplam Mesaj: 21