Sınıf Geciormuyum :S
-
benim kardeşim girdi sınava 2 ane 1 i vardı
2sinide verdi geçti
sen en azındna 1 tanesini geçseydim
sorumlu oalrak geçerdin
geçmek için en fazla 2 zayıfın olması lazım
geçmiş olsun
-
Diploma alamazsın ama sınıf tekrarıda olmaz..Bi kac ay sonra yine sorumluluk sınavı olur verene kadar onlara girersin :D
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------
inşallah geçemezsin
ne sacmalıon sen ? -
r3b3l bunu yazdı:
Diploma alamazsın ama sınıf tekrarıda olmaz..Bi kac ay sonra yine sorumluluk sınavı olur verene kadar onlara girersin :D
Ben sorumluluga girmedim ortalama yükseltme sınavlarına girdim mezun olmuyorum lise 4 e gecicem eger gecersem -
Kaldığın derslerden ortalam yükseltme sınavını gir 1 tanesini versen bile geçersin
-
gultekin bunu yazdı:
amele_2 bunu yazdı:
inşallah geçemezsin
ne sacmalıon sen ?
-----------------------------şöyle izah edeyim de genç beynin gelişmekte olan zihnin fazla bulanmadan anla.
ben liseyi ilk 5 te bitiren bir öğrenci olarak 5 zayıfla sınıf geçip öss de yada benzeri sınavlarda ve iş hayatında sadece torpili otu boku olduğu için diğer başarılı öğrencilerle kıyaslanması ve hatta onların önlerini tıkamasına karşıyım.
liseyi bitireli de bir 7 sene olduğunu düşünürsek sistemin git gide çürüdüğünü ve bu başarısız öğrenciler yüzünden yurdumuzun eğitim kalitesi, zeka seviyesi, el becerisi gibi alanlarda hızla gerilemekte olduğunu da söyleyebilirm.
tüm bunlara saçmalık diyorsan benim sana başka bir cümle daha kurmam mantıksızlık olur.
-
gultekin bunu yazdı:
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Bişey olmaz bi sene tekrar yap daha güzel olur :|
Hem yaşça daha büyük olacağın için sınıf arkadaşlarından bi otoriter üstünlük bile sağlayabilirsin..
neresi güzel olr a.q milletin yuzune nası bakacagm
-----------------------------ee onu zayif getirmeden once dusunecektin... zamaninda bnde 8tane zayif getirmstm sonrasinda kopekler gibi calistim hepsini verdim:) calis calis bu yaz gunu ii gelir ders calismak:)
-
okulunu ara sor en güzeli değilmi ?
-
Hycamtin bunu yazdı:
-----------------------------benim kardeşim girdi sınava 2 ane 1 i vardı
2sinide verdi geçti
sorumlu oalrak geçerdin
geçmek için en az 2 zayıfın olması lazım
geçmiş olsun
-----------------------------Evet ne kadar çok zayıfın varsa o kadar rahat geçiyosun xD puahaha xD
Bu arada canım kardeşim 3 zayıf diyosun?Ortalaman kaç?Anadolu lisesindemisin meslekmi?Ben anadoludayım 9. sınıfta 3 zayıf vardı ortalamam 3ün üstündeydi 3ündende ortalamayla geçtim ama soradan birini verdim 2 tane kaldı sorun olmadı onlarda,10. sınıftada 2 zayıfla yine ortalamayla geçtim.Bu sene ilk dönem 2 2. dönem 1 tane zayıf vardı yine ortalamayla geçtim :D seneyede ortalamayla geçicem inş xD :P
-
wasd bunu yazdı:
Hycamtin bunu yazdı:
-----------------------------benim kardeşim girdi sınava 2 ane 1 i vardı
2sinide verdi geçti
sorumlu oalrak geçerdin
geçmek için en az 2 zayıfın olması lazım
geçmiş olsun
-----------------------------Evet ne kadar çok zayıfın varsa o kadar rahat geçiyosun xD puahaha xD
Bu arada canım kardeşim 3 zayıf diyosun?Ortalaman kaç?Anadolu lisesindemisin meslekmi?Ben anadoludayım 9. sınıfta 3 zayıf vardı ortalamam 3ün üstündeydi 3ündende ortalamayla geçtim ama soradan birini verdim 2 tane kaldı sorun olmadı onlarda,10. sınıftada 2 zayıfla yine ortalamayla geçtim.Bu sene ilk dönem 2 2. dönem 1 tane zayıf vardı yine ortalamayla geçtim :D seneyede ortalamayla geçicem inş xD :P
-----------------------------en fazla yazağımaq en az yazmışım
xD