folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sınıf Geciormuyum :S

Sınıf Geciormuyum :S

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    baraj derslerinden kalmadıysan , ortalaman 2.50 den yüksekse geçersin..

düşükse kalırsın..

yada

baraj derslerinden birinden kalmışsan otomatik olarak yine kalırsın ortalaman 2.50'nin üstünde olsa bile..

yani geçmiş olsun.

[22817//kaanabak]
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cortez
    cortez's avatar
    Erkek
    geçen seneden 2 bu seneden 3 ders yani toplam 5 dersten sorumlu geçilebiliyor diye biliyorum yani bu sene 3 kırıkla sorumlu olarak geçebilirsin ayrıca 2.50 denmiş ortalama için ama anadolu lisesiysen 3.00 olması lazım ortalama ile geçmen için
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Osiris
    Osiris's avatar
    Erkek
    Kalmazsın sınıfta.

Bana bakip her zaman gulumseyin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kanvegul
    kanvegul's avatar
    Erkek
    HaYVaN bunu yazdı:
    -----------------------------

Bişey olmaz bi sene tekrar yap daha güzel olur :|

Hem yaşça daha büyük olacağın için sınıf arkadaşlarından bi otoriter üstünlük bile sağlayabilirsin..

hocam alemsinn :) 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    epsus
    epsus's avatar
    Dişi

ortalaman 2.50yi geçmiyosa ve ortalama yükseltme sınavlarında da başarısızsan sınıfta kalıyorsun

hayatt
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Avukat
    haybeci
    haybeci's avatar
    Erkek

3 zayifin varsa kredin 68 yani diploma notun 2.50 ve ustuyse sorumlu gecersin 3 zayiftan biri dil anlatim ya da edebiyatsa baybay kuzum hadi baybay kuzum.

Dünyada kendi işkence örneklerini sergilememiş ulus ve dönem hemen hemen hiç olmamıştır. Ancak ne insanlar değişmişlerdir ne de olaylar ve sonuçları.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    black_lord
    black_lord's avatar
    Erkek

Şu insanlar hiç akıllanmayacak sen gel çalışma çalışma sonra zayıf gelincede kalırmıyım bunu şimdimi duşunmek aklına geldi önceden aklını alsdaydın kızdan gezmede tozmadan ha eğer dersen ben bu işi beceremiyorum diyecek laf yok ama her insan bunu yapabilir, birsürü insan boşunamı çalışıyor sen gezip tozarken, ayrıca amele_2 ye katılıyorum çok doğru laf etmiş. Şimdi burada geçermiyim kalırmıyım diye düşüneceğine git çalış en mantıklı yol bu.

Bazıları vardır bi çocuğa inek derler dalga geçerler ertesi gün öss ye girilir inek 285 alırken kendi barajı geçip geçemediğini düşünür bu memlekette bu kafalar olduktan sonra ne bu iktidar gider başımızdan nede  eğitim düzelir.

Zaten eğitim sistemine hayranım doktor mühendis... yetiştirenler onlardan daha az puan alarak yerleştiriliyor çırağın ustasını yetiştirmesi gibi..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek

amele_2 bunu yazdı:
    inşallah geçemezsin

amele ne kastın var oğlana :)

edit: anladım tmm okumamışım hepsini :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gultekin
    gultekin's avatar
    Erkek
    black_lord bunu yazdı:

Şu insanlar hiç akıllanmayacak sen gel çalışma çalışma sonra zayıf gelincede kalırmıyım bunu şimdimi duşunmek aklına geldi önceden aklını alsdaydın kızdan gezmede tozmadan ha eğer dersen ben bu işi beceremiyorum diyecek laf yok ama her insan bunu yapabilir, birsürü insan boşunamı çalışıyor sen gezip tozarken, ayrıca amele_2 ye katılıyorum çok doğru laf etmiş. Şimdi burada geçermiyim kalırmıyım diye düşüneceğine git çalış en mantıklı yol bu.

Bazıları vardır bi çocuğa inek derler dalga geçerler ertesi gün öss ye girilir inek 285 alırken kendi barajı geçip geçemediğini düşünür bu memlekette bu kafalar olduktan sonra ne bu iktidar gider başımızdan nede  eğitim düzelir.

Zaten eğitim sistemine hayranım doktor mühendis... yetiştirenler onlardan daha az puan alarak yerleştiriliyor çırağın ustasını yetiştirmesi gibi..

ya ben nasihat dinlemek istemiorm bana suan nasihat lazım deil ben kalıp kalmiyacagımı ögrenmek istiyordum ögrendim bgün biyere gittim ögrendm... zaten sen amele flan hepiniz 4-4 lük ögrencilerdiniz bütün notlarınız 5 di hep ders calisirdnz Neyse şimdi tartısmaya girmek istemiorm yinede parmaklarınızı yorup yazdıgınız icin tesekkür eder saygı duyarım :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gzx
    Gzx's avatar
    Erkek

sınıfı geciyorsun

ama kaldigin dersler temel dersler ise o 3 dersi verene kadar diploma alamazsin

not ortamalan tutmuyorsa

not ortalamani 2,50 nin ustune cikartana kadar diploma alamazsn

sanirim 18 yada 19 yasına kadar o sinavlara girme hakkın war.

"açık mı var la" yazdı diye ban yiyen adam !
Toplam Hit: 4246 Toplam Mesaj: 31