Sınıf Geciormuyum :S
-
baraj derslerinden kalmadıysan , ortalaman 2.50 den yüksekse geçersin..
düşükse kalırsın..
yada
baraj derslerinden birinden kalmışsan otomatik olarak yine kalırsın ortalaman 2.50'nin üstünde olsa bile..
yani geçmiş olsun. -
geçen seneden 2 bu seneden 3 ders yani toplam 5 dersten sorumlu geçilebiliyor diye biliyorum yani bu sene 3 kırıkla sorumlu olarak geçebilirsin ayrıca 2.50 denmiş ortalama için ama anadolu lisesiysen 3.00 olması lazım ortalama ile geçmen için
-
Kalmazsın sınıfta.
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Bişey olmaz bi sene tekrar yap daha güzel olur :|
Hem yaşça daha büyük olacağın için sınıf arkadaşlarından bi otoriter üstünlük bile sağlayabilirsin..
-----------------------------hocam alemsinn :)
-
ortalaman 2.50yi geçmiyosa ve ortalama yükseltme sınavlarında da başarısızsan sınıfta kalıyorsun
-
3 zayifin varsa kredin 68 yani diploma notun 2.50 ve ustuyse sorumlu gecersin 3 zayiftan biri dil anlatim ya da edebiyatsa baybay kuzum hadi baybay kuzum.
-
Şu insanlar hiç akıllanmayacak sen gel çalışma çalışma sonra zayıf gelincede kalırmıyım bunu şimdimi duşunmek aklına geldi önceden aklını alsdaydın kızdan gezmede tozmadan ha eğer dersen ben bu işi beceremiyorum diyecek laf yok ama her insan bunu yapabilir, birsürü insan boşunamı çalışıyor sen gezip tozarken, ayrıca amele_2 ye katılıyorum çok doğru laf etmiş. Şimdi burada geçermiyim kalırmıyım diye düşüneceğine git çalış en mantıklı yol bu.
Bazıları vardır bi çocuğa inek derler dalga geçerler ertesi gün öss ye girilir inek 285 alırken kendi barajı geçip geçemediğini düşünür bu memlekette bu kafalar olduktan sonra ne bu iktidar gider başımızdan nede eğitim düzelir.
Zaten eğitim sistemine hayranım doktor mühendis... yetiştirenler onlardan daha az puan alarak yerleştiriliyor çırağın ustasını yetiştirmesi gibi..
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------
inşallah geçemezsin
-----------------------------amele ne kastın var oğlana :)
edit: anladım tmm okumamışım hepsini :)
-
black_lord bunu yazdı:
-----------------------------Şu insanlar hiç akıllanmayacak sen gel çalışma çalışma sonra zayıf gelincede kalırmıyım bunu şimdimi duşunmek aklına geldi önceden aklını alsdaydın kızdan gezmede tozmadan ha eğer dersen ben bu işi beceremiyorum diyecek laf yok ama her insan bunu yapabilir, birsürü insan boşunamı çalışıyor sen gezip tozarken, ayrıca amele_2 ye katılıyorum çok doğru laf etmiş. Şimdi burada geçermiyim kalırmıyım diye düşüneceğine git çalış en mantıklı yol bu.
Bazıları vardır bi çocuğa inek derler dalga geçerler ertesi gün öss ye girilir inek 285 alırken kendi barajı geçip geçemediğini düşünür bu memlekette bu kafalar olduktan sonra ne bu iktidar gider başımızdan nede eğitim düzelir.
Zaten eğitim sistemine hayranım doktor mühendis... yetiştirenler onlardan daha az puan alarak yerleştiriliyor çırağın ustasını yetiştirmesi gibi..
-----------------------------
ya ben nasihat dinlemek istemiorm bana suan nasihat lazım deil ben kalıp kalmiyacagımı ögrenmek istiyordum ögrendim bgün biyere gittim ögrendm... zaten sen amele flan hepiniz 4-4 lük ögrencilerdiniz bütün notlarınız 5 di hep ders calisirdnz Neyse şimdi tartısmaya girmek istemiorm yinede parmaklarınızı yorup yazdıgınız icin tesekkür eder saygı duyarım :) -
sınıfı geciyorsun
ama kaldigin dersler temel dersler ise o 3 dersi verene kadar diploma alamazsin
not ortamalan tutmuyorsa
not ortalamani 2,50 nin ustune cikartana kadar diploma alamazsn
sanirim 18 yada 19 yasına kadar o sinavlara girme hakkın war.