Sınıfta Kaldık A.Q
-
s.a hocalar bugun okula gittim arkadaşlar toplanmışlar konusuyorlar yanlarına gittim adaş sınıfta kalmışsınız dediler gittik baktık 7 kişi kalmışız sınıfta zaten 5 tane zayıf vardı sene sonunda sınava girdim 3 dersten sadece birinden kalmısım yanı o dersten 3 alsaydım geçcektim ortalamaya baktım 2.75. 3.00 olduğunda ortalma ile geçme şansım var ama anlıcanız 0.25 puanla kalmışız geçen senenin başında bize sizde sınıfta kalma yok dediler bizde iyi iyi dedik a.q şimdi çıktılar okulun açıldığı gün sınıfta kadınız diyorlar en acısı ise eğer sınıfı geçmiş olsak 1 sene daha okuyup mezun olcaktık şimdi ise eğer 8 kişi olsak veya iş bağlansa yeni sınıf açılsa eski sistemden devam etse kanca 2 sene okucaz ama onuda yapmıcak bu fetocu onun için 1992 lilerle devam etcez ve 3 sene okucaz yanı 2 sene kaybımız olacak bunu yanında o eziklik duygusuda cabası nasıl olcak bilmem ama biraz daha sıkıştırırlarsa okul felan kalmaz haberlere çıkarız yani ....adamlar öyle bir bağlamışlarkı sırf mıllıyetçiyiz diye onlara yakınlık göstermedik diye onlardan olmadık diye adamlar yapmadıklarını bırakmadılar ama helal olsun adamların kafa çalışıyo acayip saltanat sürüyolar o koz bizim elimize bir geçerse türkiyede yatçak yerleri yok bu şerefsizlerin...insan elini vicdanına koyar a.q 0.25 puanla sınıfta kalıyoz varmı böyle bişey...
-
eğer benimle aynı durumda olan varsa ne yapmayı düşünüyor 1 fikir 1 fikirdir...
-
abi valla hayal gücüne hayran kaldım sen yazılı kağıtlarına siyasi görüşünüdemi yazıyosun yada RTE sizin dersleremi giriyo...
sen 5.00 karne getirdin de onlarmı seni bıraktı...
ama gene de allah kolaylık versin 2 sene önce bende girdim o sınavlara çok şükür geçtim eğer kalsaydım direk bırakıcaktım okulu dediğin gibi çil çocuğa maskara olmaktansa diye düşünüyodum ama inşallah af çıkarda yırtarsın...
-
çalışsaydınız derslere. iş yoksa aşta yok. başlık ta ilginç.
köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyceksin diye bir terim vardır.
-
Bende Kaldım Sınıfta Napalm Yanı Sımdı?
Kabullenmelısın bence bunu benı 2 sene kaldıgım için attılar ayrıyetten...
-
hayal gücü değil hoca gel de bir gör neler var.adam odasına çağırıyor gel bakalım senle konuşalım diyo başlıyo muhabbete adam sn le biz aynı yoldayız yanı sen şimdi bize niye böyle zorluk çıkartıyorsun felan dedi sen mılıyetçsin bizde dinimize bağlı fertleriz dedi sonra ertesi gün ailemi okula çağırtıyo başlıyo sizin oğlunuz çeteci yok şucu bucu a.q okulda tek 1 kez kavga ettim o da asker cocuğu olan bu abilera giden cocuğu hep beraber dövdük başka kavga etmedim adam çeteci yaptı bizi yakında sedat pekerlede bağlantısı var felan derler a.q nasıl bir işse artık...yani senın dediğin veya düşündüğün gibi değil mevzular adam bizi dinleyin diyor sonra çeviiyor beni dinleyin diyor gerisi kolay diyor..bitane de elektrik hocası var adam muhabbet anlatıyo işte sınav sistemi felan eğer itirazı olan varsa o cematiniz toplansın dilekçe yazsın diyor.....neler neler varya sorma kardeş bende bırakçam galiba ama bakıcaz...
-
Hiçkimse bir şeyden veya bişey yapmadığından dolayı okuldan atılmaz %100 sebebi vardır :) eyer boş yerede atıldıysan bunu yasal yoldan işlemini yapıcaksın :)
-
kardeş sen bi erkin koraydan fesupanallah şarkısı dinle iyi gelir :)
-
yuzde yuz oyledir. sirf sen milliyetcisin diye birakmislardir sinifta. Adamlarin isi gucu yok seninle ugrasmislar bence.
Okul muduru demistir astir bu milliyetci aksamlari bizimle ayine gelimiyor birakalimda aklasin demislerdir. -
bildigim kadarı ile ders notu ortalaman 2.50 ise kaç zayıfın olursa olsun geçiyorsun sen olayı daha sade biçimde anlatırsan daha ii olur ayrıca senin yaşındaki kişiler siyaseti düşüneceklerine ders çalışmalılar bence
-
Geçmek için ortalama 3.00 mı oldu? Olduysada iyi olmuş gerekli bişeydi..Abicim çalışsaydın yav hadi çalışmadın kopya çekseydin..Ben okulu tek defter açmadan bitiren denyolar tanıyom..
Edit:Yanlış anlama sana denyo demiyom bizim elemanlara sözüm...