folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sınıfta Kaldık A.Q

Sınıfta Kaldık A.Q

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2FaN
    2FaN's avatar
    Erkek

Karnelerin arkasında şöyle bir ibare yazar madde 2 doğrudan sınıf geçme

Okul türlerine göre kurulca belirlenen yükseltme sınavları dışındaki derslerden başarısızlığı bulunan öğrencilerden yıl sonu başarı notu ;

a) Fen liseleri ve sosyal bilimler liselerinde 3.50,

b)Önünde yabancı dil hazırlık sınıfı bulunan liselerde 3.00

c)Genel lise , spor lisesi ile mesleki ve teknik liselerde 2.50

olan öğrenciler yıl sonu başarı ortalaması ile sınıflarını geçer.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek

tek 1 kez kavga ettim o da asker cocuğu olan bu abilera giden cocuğu hep beraber dövdük başka kavga etmedim adam çeteci yaptı

Bu cetecilik demek deil mi??

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Toma2Gm
    Toma2Gm's avatar
    Erkek
    ii ya çalışman lazım biraz ben Allah tan senin durumunda değilim=)

Profile Tıkla Anlarsın?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek
    HolySeclorum bunu yazdı:
    -----------------------------

Geçmek için ortalama 3.00 mı oldu? Olduysada iyi olmuş gerekli bişeydi..Abicim çalışsaydın yav hadi çalışmadın kopya çekseydin..Ben okulu tek defter açmadan bitiren denyolar tanıyom..

Edit:Yanlış anlama sana denyo demiyom bizim elemanlara sözüm...

hacı üstüme alınıyorum ama lütfen =)

tek bi kitap defter acmadan geçtim ben sınıfı =)

azcık kafanı calıstırcaksın kardesim =)

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

3 sene üst üste Üni 1. sınıfta kalmış biri olarak sınıfta kalmanın dert olduğunu düşünmüyorum yeni gelen çıtırları kapmak için ap ayrı bir ot tepsisidir sınıfta kalmak. Erkek adam ata benzer her çeşit otun tadına bakmalıdır , sarışın ot , kırmızışın ot , esmer ot , esmer şişman ot , sarışın zayıf ot , kızıl uzun ot , zenci ot gibi , sınıfta kalmayı değerlendirin bare yeni gelen otları yiyin!

PS: bahsi geçen sınıfta kalma durumu lise/ortaokul ise git damdan atla , üni için kastettim yukardaki 3 satır yazıyı 

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZeroCooL
    ZeroCooL's avatar
    Erkek
    DecaMeroN bunu yazdı:

3 sene üst üste Üni 1. sınıfta kalmış biri olarak sınıfta kalmanın dert olduğunu düşünmüyorum yeni gelen çıtırları kapmak için ap ayrı bir ot tepsisidir sınıfta kalmak. Erkek adam ata benzer her çeşit otun tadına bakmalıdır , sarışın ot , kırmızışın ot , esmer ot , esmer şişman ot , sarışın zayıf ot , kızıl uzun ot , zenci ot gibi , sınıfta kalmayı değerlendirin bare yeni gelen otları yiyin!

PS: bahsi geçen sınıfta kalma durumu lise/ortaokul ise git damdan atla , üni için kastettim yukardaki 3 satır yazıyı 

evet iste buu universite okumak mevzu degill. olay universiteden yararlanmak..!! uheueheu

Yaşam ve Ölüm arasındaki ince çizgide alırken nefes bazen mutlu bazen mutsuz herkes...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SPY-CX5
    SPY-CX5's avatar
    Savaş Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    DecaMeroN bunu yazdı:

Geleceğin Şahin K.si, belediye ekiplerince hemen itilaf edilmeli gençlerimizin ahlakını bozmaması açısından :|
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagdas
    cagdas's avatar
    Erkek
    HolySeclorum bunu yazdı:

Geçmek için ortalama 3.00 mı oldu? Olduysada iyi olmuş gerekli bişeydi..Abicim çalışsaydın yav hadi çalışmadın kopya çekseydin..Ben okulu tek defter açmadan bitiren denyolar tanıyom..

Edit:Yanlış anlama sana denyo demiyom bizim elemanlara sözüm...

ama abi ayıp oluyo içimizde birsürü vardır benim gibi ayrıca defter tutsam açar çalışırım ama hazırlıktan beri defter tutmuşluğum yok hiç öyle kötü alışkanlıklar edinmedim:) çok zorlayan olursa sağdan soldan bi yaprak alıyosun yazıyosun ders çıkışı çöpe atıyosun...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    POLECAT
    POLECAT's avatar
    Erkek
    beyler bu sene amk hocalar acaip karısıolar insana zorla okulu bıraktırcaklar o derece. her boka karısıo o.c ben bu sene bir hocayla kavga etmessem iyidir zor tutuyom kendimi. :q

"" Cümleler Doğrudur Sen Doğru İsen, Doğruluk Bulunmaz Sen Eğri İsen. P.S
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek
    gkhn759 bunu yazdı:

tek 1 kez kavga ettim o da asker cocuğu olan bu abilera giden cocuğu hep beraber dövdük başka kavga etmedim adam çeteci yaptı

Bu cetecilik demek deil mi??

hocam cete kurup yönetmek başka 2-3 arkadaş bir araya gelip gıcık oolduğun elemana dalmak başka bir olay onuda zaten herkes bi seferde dalmadı vuran geri çekildi gelenlere yer acılsın diye...ama çetecilik başka mevzu ama neyse şimdi bize sınıf açtılar 2 sene daha okuca bu seneyle birlikte..sınıfta 8 kişiyiz.....ve gerekli uyarılar gerekli kişiler tarafından yapıldı inşallah rahat bırakırlar bizi....

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
Toplam Hit: 2619 Toplam Mesaj: 22