folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sınıfta Kalırmıyım Bırakabilirlermi

Sınıfta Kalırmıyım Bırakabilirlermi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KingOfTheAngel
    KingOfTheAngel's avatar
    Erkek

arkadaşlar ben anadolu öğretmen lisesindeyim bu sene son senemdeyim 5 tane zayıf var dwmsızlık falanda 20 nin üstünde (: normalde kalıyorum.. fakat ben eski devreyim yani ben kalsam alttan gelen benim devremin sınıfı yok yeni 4 yıllık sistemin sınıfı var beni bıraksalar hazırlık okudugum için o sınıfa bırakamazlar e tek benim için sınıfta açamazlar.. kimi dioki bırakamaz kimide diyoki anadou lisesinde baya bi kalan olacakmış oraya yollarlar seni diye fakat ben anadolu öğretmen lisesini kazanmışım beni anadolu lisesine yollamayada hakları yok yani benim durumum ne olacak sike soka mezun etcekler gibime geliyo :D:D

BENDEN NE KÖY OLUR NE KASABA BENDEN OLSA OLSA MEMLEKET OLUR MEMLEKET...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    kingoftheangel bunu yazdı:
    -----------------------------

arkadaşlar ben anadolu öğretmen lisesindeyim bu sene son senemdeyim 5 tane zayıf var dwmsızlık falanda 20 nin üstünde (: normalde kalıyorum.. fakat ben eski devreyim yani ben kalsam alttan gelen benim devremin sınıfı yok yeni 4 yıllık sistemin sınıfı var beni bıraksalar hazırlık okudugum için o sınıfa bırakamazlar e tek benim için sınıfta açamazlar.. kimi dioki bırakamaz kimide diyoki anadou lisesinde baya bi kalan olacakmış oraya yollarlar seni diye fakat ben anadolu öğretmen lisesini kazanmışım beni anadolu lisesine yollamayada hakları yok yani benim durumum ne olacak sike soka mezun etcekler gibime geliyo :D:D

Hocam yeni sınıf acmak  tek 1 kisi için bile olsa yasal birşey fakat senin devamsızlıgın 20 nin üstündeyse seni geçirirlerse yasadışı olur.5 zayıfında 3 ünü veremezsen kalıyorsun.Olayı sen anladın.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KingOfTheAngel
    KingOfTheAngel's avatar
    Erkek
    bayzin bunu yazdı:

Hocam yeni sınıf acmak  tek 1 kisi için bile olsa yasal birşey fakat senin devamsızlıgın 20 nin üstündeyse seni geçirirlerse yasadışı olur.5 zayıfında 3 ünü veremezsen kalıyorsun.Olayı sen anladın.

hoca bi sınıf açmak için o sınıfın 5 kişinin üstünde olması gerek yasal değil yani ama bırakmamakda değil nasıl olur çok merak ediyorum dwmsızlıgı siler gibime geliyo ama

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ercag
    ercag's avatar
    Erkek
    bizim lisede dediğin şekilde çok kalan oldu alttakilerin 4 yıllık felan olması farketmiyor

Profesyonel Satış Pazarlamacı - Lojistisyen
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    theimpossible
    theimpossible's avatar
    Erkek
    demokrasi de çare tükenmez :| elbet bi çözüm yolu bulurlar.

theimp0ssible - cout << " Emektar TBT'çı " << endl ;
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    Hocam hallederler merak etme ya:) Yalnız müdürle,yardımcısıyla felan konuşman çok iyi olurdu kesin kalmazdın o zaman..Benim arkdaşlar kalmıştı geçen sene 2 sene alt devrelerle okumaya başladı kalırsan sende öyle olursun 2 sene sonra sınava girersin..

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek
    Sadece Bir öğrenciye ders vermemek için bi ayar çekebilirler. Anadolu lisesine göndermeye kalkarlarsa dava aç :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KingOfTheAngel
    KingOfTheAngel's avatar
    Erkek

4 yıllıklarsa 11 tm bende 11 tm yim ama ben eski bıraksa 10 tm ye yollaması gerek ozamanda 2 sene aşşa gönderiyo ya çok karışık bişey inşallah geçerim alt devreye yollarlarsada gitmem a.q mahkemeye veririm :Dtek başıma sınıfta okurum napalım:/

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KingOfTheAngel
    KingOfTheAngel's avatar
    Erkek
    alt devreye yollamaya hakkı yok bırakacaksa sınıf açacak başlarına ekşiyecem yani

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

alt devreye yollamaya hakkı yok bırakacaksa sınıf açacak başlarına ekşiyecem yani

Hocam sen merak etme böle durumlar sürekli oluyodur bir çare bulurlar :)

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DEVSIRME
    DEVSIRME's avatar
    Erkek

4 yıllıklarsa 11 tm bende 11 tm yim ama ben eski bıraksa 10 tm ye yollaması gerek ozamanda 2 sene aşşa gönderiyo ya çok karışık bişey inşallah geçerim alt devreye yollarlarsada gitmem a.q mahkemeye veririm :Dtek başıma sınıfta okurum napalım:/

dah ane istiyon yav 1 sene özel ders hemde anadolu öğretmen lisesinde :)

Toplam Hit: 1748 Toplam Mesaj: 20