Sınıfta Kalırmıyım Bırakabilirlermi
-
hocalar bide şöyle bi durum var bu sene öss yi kazandım diyelim gidemeyecemmi bunların yüzünden katlederim wallaha adamı :@
-
bu sene 11 tm olarak sınıfta kaldıysan seneye 12 tm olarak 4 yıllıklarla okursun bence...çünkü ders olarak sadece ingilizce nin ders sayısı farklıdır.. birde sizin 3 yılda gördüğünüzü onlar 4 yılda görceği için konular daha azdır... yani mesela matematikten normalde siz 4 konu gördüyseniz 12. sınıflarla birlikte 3 konu görceksiz...senin için daha kolay olur
-
kingoftheangel bunu yazdı:
-----------------------------
hocalar bide şöyle bi durum var bu sene öss yi kazandım diyelim gidemeyecemmi bunların yüzünden katlederim wallaha adamı :@
-----------------------------hocam bu durumdayken bide össyi kazanamayı mı düşünüyon :) sınıfta bırakmazlar takma kafana ama keşke konuşsaydın müdürle işini saglama alırdın
-
ya benim kaldıgım dersler matematik nen eğitim diye bi ders var o matematiklerde 0 ama ben sosyalcıyım yani sosyal bölümünü tercih etmiştim ama benden başka seçen olmadıgı için zorla tm ye yolladırlar hem tmye zorla yolluyolar hemde 0 düşürüp sınıfta bırakmaya çalışıyolar ben bu sene kazanırım normalde bi öğretmenlik ek puanımda var nasıl olsa ama bu kalma işi canımı sıkıyo yaa yaptıkları şerefsizlik olmazmı hocalar zorla tmye yolla sonra sınıfta bırak a.q
-
-
başka okula yollarlar sen yok yollayamazlar falan demişsin bende anadolu lisesi mezunuyum bizde de sosyal seçenleri okulun yanındaki boktan düz liseye yolluyolardı ki okulum istanbulun önde gelen liselerindendi.
-
Lise son olduğun için geçirirler bence.Birde öss de iyi bir puan yaparsan kesinlikle geçirirler.Devamsızlık olayı filan hikaye müdür yardımcısının backspace tuşuna bir defa basması
-
hacı eğer daha önce hiç kalmadıysan yeni sınfı açarlar. He yeterli kişi yoksa başka okula yollarlar. Eğer kaldıysan daha önceden okuldan atıyorlar
-
affetmez bunu yazdı:
-----------------------------
Lise son olduğun için geçirirler bence.Birde öss de iyi bir puan yaparsan kesinlikle geçirirler.Devamsızlık olayı filan hikaye müdür yardımcısının backspace tuşuna bir defa basması
-----------------------------aynen ben böle çok devamsızlığın yok olduğuna şahit oldum :D