folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Sinir Oldum Nitroselüloz Ve Kolpa C-4

Sinir Oldum Nitroselüloz Ve Kolpa C-4

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zirzop_ce
    zirzop_ce's avatar
    Erkek

kolpa c-4 tarifine zaten itimat etmiyordum c-4ün bir plastik patlayıcı olduğunu bilen herkes bunun kolpa olduğunu bilir ve böyle kolay yapılaileseydi bence hergün 100lerce patlama olurdu istanbulda. herneyse. orda yazan tarifi bi deniyim dedim. biraz azotlu gübre aldım sora elimle ufaladım ama bole top top yuvarlak yuvarlak şeyer. sora mazota attım tabi ki emmedi mazotu mazotun üzrinde bir köpük gibi yüzmeye başladı.tabi ki patlayamayacaktı. ben mi bir yanlışlık yaptım yoksa bu tarif mi aayip saçma idi.

2. olay ise nitroselüloz hakkında yapımının tariflere uygun olduğuu biliyorum ama asla tatbik edemedim. denildiği gibi derişik nitrik ve sülfirik asit karıştırıldığında zaten çok tehlikeli zehirli ve yakıcı bir gaz meydana çıkıyor yapmak tehlikeli ama benim gaz maskem filan var.  e hadi onları karıştırdık, deniliyor ki içine bildiğin pamuk atacaksın eee attım ne mi oldu? çıkan dumanlar iyice arttı hatta kırmızımsı mı desem kahverengi mi desem bri duman çıkmaya başladı. her neyse bunu da geçtim, sora 3 dk sora gittim içinden pamuğu çıkarmaya ne göriyim!! pamuk içinde yavşamış hiç ayrıştırılabilecek gibi değil tamamen çözülmüş asidin içine. bir 2 . deneme yaptım bu kez... beherin içine pamuğu koydum ve asitleri daha az miktarda üzererine döktüm pamuğu eritemeyecek kadar az, yani tamamen çözemeyecek kadar. ama yine dediğim dumanlar çıkmaya başladı. her neyse bu seer bir z daha fazla uğraşla bir miktar nitro oamuğu almayı başardım saf su ile yıkadım.. hatta birinin teklifi üzerine 2 ye böldüm 1 tanesini saf su ile bir tanesini sodalı su ile yıkadım bi daha yıkadım. bekledim 2 si de kurudu. bir de ne göriyim değil patlamak yanmıyorlar bile....

lütfen bu 2 konu hakkında veya herhangi birisi hakkında gerçekten fikri olan birileri birşey ler söylesinler.

bir de bilgim olduğunu düşündüğüm bir konu hakkında düzeltme yapayım karabarut tarfilerinde mangal kömürü kulanılmaz, kullanılır da verimi düşürür esas kullanılması gereken barut ağacıdır. bu ağaç karadenizde bolbol bulunur. sorularıma cevap alırsam sevinirim herkese iyi bayramlar.

aaa
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibrahim_cihan
    ibrahim_cihan's avatar
    Erkek
    Bu bilgileri internete mit cıa sızdırıyo terorıstler got olsun die :D

Bakın Gothe ne demis Gothe giren semsie acılmaz. Gothe bir alman filozof.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zirzop_ce
    zirzop_ce's avatar
    Erkek

o tam bir yalan, teröristler zaten biliyordur bunlarıyapmasını hata cia öğretiyordur.

aaa
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zirzop_ce
    zirzop_ce's avatar
    Erkek
    sanırım bilen kimsecikler yoq

aaa
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    rutubetli tiner bazlı boyayla boyanmış betonda oluşan mantarlardan alacaksın..kurutacaksın.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zirzop_ce
    zirzop_ce's avatar
    Erkek
    ???? şaka mı bu?

aaa
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

şaka değil gerçek halley halleya!

şaka değil sakata gelme 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TrKomando89
    TrKomando89's avatar
    Erkek

bildiğimiz  ANFO nezaman c4 oldu a.q.

bu arada kardeş aldığın gübreyi direk mazota katarsan karışmaz tabi çünkü o saf amonyum nitrat değil, yaklaşık 1/3 ü amonyum nitrat. ayrıca mazotun içinde çözmücen zaten mazotu amonyum nitrata emdircen. ateşlemek içinde yüksek seviyeli patlayıcı lazım vs... meşakatli iş senin anlıcağın..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buruksu
    buruksu's avatar
    Erkek

burada anfonun mantıgını kavrayabilip patlatabilecek bir kaç kişi bile yokki, yorumlar anlamsız (: 

tr komando sende karışma kızanlara biraz fokurdasınlar be yaw :/

:) mutluyum, huzurluyum
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TrKomando89
    TrKomando89's avatar
    Erkek

Mesaj ziyan tarafindan 22 Aralık 2007 (Cumartesi) tarihinde yazildi.

TrKomando89 bunu yazdı:
    -----------------------------

bildiğimiz  ANFO nezaman c4 oldu a.q.

bu arada kardeş aldığın gübreyi direk mazota katarsan karışmaz tabi çünkü o saf amonyum nitrat değil, yaklaşık 1/3 ü amonyum nitrat. ayrıca mazotun içinde çözmücen zaten mazotu amonyum nitrata emdircen. ateşlemek içinde yüksek seviyeli patlayıcı lazım vs... meşakatli iş senin anlıcağın..

-----------------------------
    1/3 unun amonyum nıtrat oldugunu nerden anladın kardes?
    33 luk denmesındenmı?
    yanlışın var 33 nıtrat dıye satılan amonyum nıtrat cok az bı kısmı nem tutmasını onleyıcı katkı maddesı kalanı amonyum nıtrattır(%98 cıvarı)..

---------------------------------------------

http://www.bahce.biz/gubre/ticarigubreler.htm

...............

AMONYUM NİTRAT

Amonyum Nitrat gübresi piyasada kireçli ve saf olmak üzere iki şekilde satılmaktadır.

Kireçli olanı yaklaşık olarak ağırlığının 1/4 oranında yani % 26 saf azot besin maddesi bulundurur.

Saf olanı ağırlığının 1/3 oranında yani % 33 saf azot besin maddesi bulundurur.<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< %33 = 1/3

Amonyum nitrat gübresinin içinde bulunan azot besin maddesinin yarısı amonyum yarısı da nitrat şeklinde bulunur.......

..................

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SwaT_Hack
    SwaT_Hack's avatar
    Erkek
    ziyan god oldun gibi :)

IT FS..
Toplam Hit: 6203 Toplam Mesaj: 18