folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Sinir Oldum Nitroselüloz Ve Kolpa C-4

Sinir Oldum Nitroselüloz Ve Kolpa C-4

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TrKomando89
    TrKomando89's avatar
    Erkek

tamam hesabın doğru okurken bi yeri gözden kaçırmışım.

ama böyle küçük dünyaları ben yarattım moduna girersen burda çok göt olursun haberin olsun.

Eğer yalnış varsa "bak kardeş burda yalnışın var" denir, show programlarına özenip, "flaş flaş flaş... bir yalancıyı daha günyüzüne çıkarıyoruz vs.." şeklinde eşeklere yakışır bi şekilde anons edilmez.

Kısacası kimyayı iyi öğrenmişsin ama insanlığı öğrenememişsin.

Ayrıca kusura bakmada ben bu konuda hiç bi zaman kimseye üstünlük taslamadım ve iddia etmedim yani salak gibi bütün hayatımı patlayıcılara adamadım.

Hatta postlarımı takip edersen, benim içinde olmamama rağmen adım geçtiği bi tartışmada "beni katmayın ben bu konuda iddialı filan değilim, çünkü adam 4sene kimya okur bitirir, ben istediğim kadar çalışayım o adam beni 4e katlar, patlayıcının da temizlik malzemesininde kralını yapar vs.." şeklinde postumuda görürsün.

Onlar benim için sadece oyuncak.Canım sıkıldığında kimyam ve imkanlarım yettiği kadarınca bişeyler yapar ateşler geçerim.Hangisi diğerinden 3 km/s daha hızlı patlarmış, hangisi diğerinden 5 kcal daha fazla enerji açığa çıkarırmış vs. de umrumda değil. Çünkü büyüyünce intihar bombacısı, örgüt bombacısı yada bomba imha uzmanı olmayı filan düşünmüyorum.

Bi iki janjanlı kimya gösterisi yada model roket görüpte bütün hayatımı onları yapmaya adıcak kadar da mal değilim..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Erkek

TrKomando89 haklısın kardeşim.

Ziyan lafım sana :

Burası Tahribat ve burdaki üyelerin çoğu yani buranın üyesi olmayı hakeden insanların çoğu belli bir bilinç insanlık seviyesine ulaşmış insanlardır.Zaman zaman bilgiyle olmasa da insanlığıyla adamlığını insanlığını tekrardan gösterirler.Delikanlılardır anlıycağın.Bir dahaki sefere atıcağın postlarda buna dikkat edersen herkes daha sevinicektir.

http://yigitdemirag.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    c-4 kalmadı cold-m4 versek :P
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TrKomando89
    TrKomando89's avatar
    Erkek

ziyan bunu yazdı:
    -----------------------------
    kuyruguna basılmış it gıbı cıyaklamayı kes terbıyenıde bozma..

boşuna dememişler, reelde insanlıktan nasibini alamamış ezikler, gelir sanalda adam olur diye..

yetmezmiş gibi bide terbiye öğretmeye çalışırlar ya...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Erkek

ziyan bunu yazdı:
    kuyruguna basılmış it gıbı cıyaklamayı kes terbıyenıde bozma..

TrKomando89 bunu yazdı:

boşuna dememişler, reelde insanlıktan nasibini alamamış ezikler, gelir sanalda adam olur diye..

yetmezmiş gibi bide terbiye öğretmeye çalışırlar ya...
    ----------------------------

Benim birşey dememe gerek yok herhalde ezilen belli, dışlanan belli, insan belli.

Artık sana laf düşmez Ziyan.

www.tahribat.com/logout.asp

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Erkek

Demek senden yardım isteyenleri kullanarak show yapacak kadar artistsin.Kim olduğuma gelince başlığa gir baştan sona oku önce sen ne olduğunu bi gör sonra benim profilime bakarsın.

He bu arada dikkatimi çekti senin siten ne güzelmiş öyle.Gerçi bunu duyurulara mı yazsaydım ne yapsaydım.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Erkek
    tmm yaptığın güzel birşey ama burda birçok kişi bunu yapmak istiyor.Birbirimize destek olucağımız yere köstek olmayalım.Bu amaçta birimiz yanlış yaparsa diğeri bunu telafi etmeli.Açıkları çat diye yüzüne vurmadan daha normal bir şekilde.

Toplam Hit: 6202 Toplam Mesaj: 18