[Sınır Ötesı Operasyon Terörü Bitirir Mi? -1]
-

bişe buldum paylaşm dedim

-
Birkere bence nokta operasyonları yapılmalıdır eyer siz oraya hurraaa diye girerseniz gerçekten bataklığa çekilirsiniz çünkü arazi yapısı nedeniyle sadece bölgeye askerler girecek fakat teroristler dağların tepelerinde konuşlandığı için tepeden size aşağıya kurşun yağıcak yani bide diyolar uçaklarla neden saldırmıyoruz bakın terorist diye geçmeyin bu köpeklere ABD gitmiş uçaksavar havantopu vs vermiş siz zaten F-16 ları kontrol ederken zaten sırf manevra yapıcaksınız dağın yüzünden bide size uçaksavar mermileri gelicek yani oraya birkere yayadan başka bişey girmez yayayla girersin ama deneyimli özel harekat ve bordoberelileri indirmeniz gerekli çünkü normal askerin deneyimi olmadığı çabuk yorulduğu vs olduğu için bu işte deneyimli timler buraya indirilmeli gerçekten orası temizlense terörün 3/2 kısmı temizlenir fakat bu Avrupadaki lojistik yardım bitmediği sürece bu terör denilen vatandaşlarımızı bölmeye çalışan kardeşi birbirine düşüren zamanında Kürtleri gözünü kırpmadan öldüren daha sonra onların özgürlüğüne kavuşturucaklarını vs boş şeyleri söyleyip kendine sempatizan kazanan bu adiler bitmez ama onlara bi şeyi tekrar söyleyelim Türk Kürt Kardeştir Bir diğer ikincisi Ülkemizdeki Türkü Kürtü Tüm Şehitler Ölmez Ve Vatan Bölünmez..! Amaçlarına Asla Ulaşamayacaklar..!
-
Bence Çok Güzel Tesbitlerde Bulunmuş...İlker Başbug Bile Dİyor Terör Bitmez Diye Ama Fayda Sağlar Sınır Ötesi..
-
Buzul hocam yaptıın yorumlardan duygu larını anlıyorum şu an herkes bu duygular içinde her şehit haberinde içimiz parçalnıor hepimizin silahı alıp dağlara çıkası geliyor belkide ama...
bir an düşünüp te bir oyunun içerisinde bizi bi yerlere sürüklemeye çalıştıkları hissine kapılıncada hiç işlerin böyle yürümediği sonucu çıkıyor ortaya. ne bileyim insanın kafası çok karışıyor. elbette asker+hükümet bunları en ince ayrıntısına kadar düşünüyorlar çünkü yapılan hazmedilecek, katlanılacak bi şey değil..
-
HeYeT bunu yazdı:
-----------------------------Buzul hocam yaptıın yorumlardan duygu larını anlıyorum şu an herkes bu duygular içinde her şehit haberinde içimiz parçalnıor hepimizin silahı alıp dağlara çıkası geliyor belkide ama...
bir an düşünüp te bir oyunun içerisinde bizi bi yerlere sürüklemeye çalıştıkları hissine kapılıncada hiç işlerin böyle yürümediği sonucu çıkıyor ortaya. ne bileyim insanın kafası çok karışıyor. elbette asker+hükümet bunları en ince ayrıntısına kadar düşünüyorlar çünkü yapılan hazmedilecek, katlanılacak bi şey değil..
-----------------------------
şimdi hacım illaki bu işler böyledir fakat ırağa bir operasyon kesinlikle iyi olur ha askerimiz ölür belki darbe görürüz ama bunu uzun vadeye kıyaslarsak kesinlikle iyi olur...askeriye eminimki bu olayı enine boyuna araştırır Türk askeri diyoruz yaş tahtaya adım kolay kolay atmaz Türk askeri...
Org.Büyükanıt bile yarar sağlar diyorsa vardır bişeyler şimdi bu tür haberleri çıkarmalarının amacı sözde yılgınlık yapıp kafalarda soru işaretleri bırakıp olayı geciktirmek gecikincede bir şekilde kullanılmamasıdır. Zaten teskere çıktıktan sonra operasyon günü ve saatini kimseye söyleyeceklerini sanmıyorum ki öyle olması lazım.
bakın olayı çözebilmek o kadar uzakta değil dtp denilen denyolara bakarsanız olayın yararmı zararmı getireceğini zaten anlarsınız :) ne diyor öküz milletvekilimiz biz bu olayın dışında kalacağız diyor yani ne girsin ne girmesin demiyor ve ara buluculuk yapıyor + kuzey ırağa girmemesini zarar getireceğini söylüyor sizde dtp bunu götü sıkıştığından dolayımı diyor yoksaaaaa kıçı 4 bucuk attığı içinmi diyor sizde bunuda düşünün ?
ayrıca çok mantıklı bişey daha söyleyim konu başlığında terör bitermi denilmiş abicim bu terörün bitmesi imkansız hiçbir terör örgütü bitmez sadece dağılır parçalanır ve zamanla farklı biçimde geri dönebilir... pkk parçalanmaz ama çok büyük bir darbe görür bulunduğumuz yer dünyadaki stratejik açısından önemli yerlerden biri olduğu için bu ülkede terör vb. olaylar kolay kolay bitmez hatta hiç bitmez olsa olsa azalır ama kesinlikle bitmez.