Sınır Ötesi Operasyon Yetkisi Askerde!!!
-
Arkadaslar simdi haberlerde izledim, Sinir otesi operaston yetkisi orduya verilmis... "Teroristlerin Koku Kazinacak"
-
acele etmeseydi tayyip bey.
-
kış geldi karda kışta nereyi kazıyorsun?
-
Teroeristler de bekliyolar orda gelsinler de bizi oldursunler diye dimi? hepsi arkalarina bakmadan kacmistirlar...
cok gec kalindi....
-
alp bunu yazdı:
-----------------------------acele etmeseydi tayyip bey.
-----------------------------katılmamak elde deil ve buradan tekrar avatarıma hayran oluyorum
-
Yarınki haber: biz yetkiyi hükümete verdik
öbür günki haber : yetkiyi tskya verdik
bi sonraki gün : girmiyoruz kardeşim. gibi bişey olucak yine
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------
alp bunu yazdı:
-----------------------------acele etmeseydi tayyip bey.
-----------------------------katılmamak elde deil ve buradan tekrar avatarıma hayran oluyorum
-----------------------------Benda hayran kaldım... Avatarına kurban.... Barı oglunu yollasaydı pkk ya musaıtsenız sıza oturmaya gelecez dıye.... sımdı ben bu herıfe abd den kemık beklıyor dıyınce bazı arkadaslar dogru konus dıyorlardı... ben daha tezkere cıkar cıkmaz bunu boyle olcagını soyledım ve boyle oldu a.q. sankı bu karda kısta tavsan avlacak ordu... sımdı bana dogru konus dıyen bu herıfı savunan arkadaslar lutfen hala savunbacaklarmı cok merak edıyorum .a.q bu neyın nesı karı kısı bekle orduya tezkere ver sonra ordu basarısız oldu de olcagı bu.... Turk telekoma degıl....... akp ye ................
-
tezkere çıkalı bi ay oldu. tayyibin o ateşli açıklamaları sönüp gitti. ne zaman giricez k. ıraka karda kışta. terörist köpekler inlerine çekildiği zamanmı ?
-
Soyleyinde kıvırıp gotune soksun. 43 gun sonra verdigi yetkiyi kim ne yapsın. teroristte zaten dagda kırmızı boyayla dart tahtası misali hedef cizip icinde oturup bombalanmayı bekliyordu. 43 gunde dagı komple kokunden kaldırır ırakın guneyinde yeniden dikersin. git simdi dagda tavsan avlarsın anca kanı bozuk serefsiz arabın soyu
-
DkN bunu yazdı:
-----------------------------
Soyleyinde kıvırıp gotune soksun. 43 gun sonra verdigi yetkiyi kim ne yapsın. teroristte zaten dagda kırmızı boyayla dart tahtası misali hedef cizip icinde oturup bombalanmayı bekliyordu. 43 gunde dagı komple kokunden kaldırır ırakın guneyinde yeniden dikersin. git simdi dagda tavsan avlarsın anca kanı bozuk serefsiz arabın soyu
-----------------------------O zaten zevkıne vardıkı verdı askerıyeye yoksa vermezdı o... bende merak edıyordum bu teskere nerede dıye.... ama adam demıstı teskereyı dolaba kaldırmadık dıye helal olsun harbıden kaldırmamıs....:)
-
kışın operasyon yapılamayacağını bilen akp, kışa kadar insanları oyalayıp sabrını tükettikten sonra topu tsk ya attı.. kışın operasyon yapılamayacağı için, "bakın tsk ya yetki verdik ama yapmıo,bizi boşuna suçladınız" tarzı bişi yapacak heralde :|