Sınır Ötesi Operasyon Yetkisi Askerde!!!
-
iyiydik tayyibim oturuyoduk 43 gündür ne acelen varki hem aralıkta daha soğuk oluyor bekleyelim biraz daha
-
Ben tayyibin amerikayla anlaşmalı olduğunu düşünüyorum ki bu açık..Amerika teskerenin geçmesini kabul etti ama operasyonun kendi izin verdiği zaman olması şartına bağladı bence..Böylece hem tayyib halkın tepkisini daha az çekmiş oldu hemde amerikanın yokolmasını istemediği pkk yokolmadı..Tabiki bunların hepsi gizli oluyor..
-
ARKADASLAR LÜTFEN ÇOK KOMİK OLUYORUNUZ ORDUMUZ PROFESYONEL DİİL IRAK DAĞLARINI TAM OLARAK BİLMİYOLAR PKKLILAR ORAYI AVUCUNUN İÇİ GİBİ BİLİYOR ONLARA AMERİKA YARDIM EDİO
BİZİM ASKERİMİZ ORAYA GİTMEK İÇİN PROFESYONELLETİ 10 KİŞİ BİLGİĞİ BİŞİ WAR SİZİN BİZİM AKLIMIZLA BURALARA GELMEDİLER LÜTFENN
-
trojen33 bunu yazdı:
-----------------------------ARKADASLAR LÜTFEN ÇOK KOMİK OLUYORUNUZ ORDUMUZ PROFESYONEL DİİL IRAK DAĞLARINI TAM OLARAK BİLMİYOLAR PKKLILAR ORAYI AVUCUNUN İÇİ GİBİ BİLİYOR ONLARA AMERİKA YARDIM EDİO
BİZİM ASKERİMİZ ORAYA GİTMEK İÇİN PROFESYONELLETİ 10 KİŞİ BİLGİĞİ BİŞİ WAR SİZİN BİZİM AKLIMIZLA BURALARA GELMEDİLER LÜTFENN
-----------------------------sende cok komik oluyorunuzsun
şu cümleni bi açıklayıver pls
-
kış geldi çamura battık!! bumu yani şimdi savaş çıksa allah korusun kış geldiği için savaşamıcazmı
Ki şu anki durumun bundan farkı ne
Not: Hadi operasyon yapalım heyyooo die operasyon yapılmaz ama bunu bilmenize rağmen hala garip garip açıklamalar yapıyosunuz. Bir sınır ötesi operasyonun nekadara mal olduğunu biliyomusunuz? Kaldıki medya ve muhalefetin yaygarasıyla iyice ayyuka çıkan operasyondan ne hayır gelir. Teroristler ellerini açmış bizimi bekliyo bu kadar kolaymı. Bu olayın maddi boyutunu hiç düşündünüzmü? Herkes Pkk'lıları ABD nin desteklediğini biliyo ve herangi bir operasyon durumunda borsadaki firmalardan tutunda türkiyeye sıcak para girişinin kesileceğinden bikaç gün sonra zamların ardı ardına gelip way efendim hükümet şuna şuna zam yaptı demeyeceksiniz. Yok yok diyeceksiniz. Evde otururken aniden kafanızda bi ışık yanıyo ve güneye gitmem lazım diyerek apor topar hazırlanıp işi gücü bırakıp güneye gidiyosunuz. İş güç borç hayat geride bıraktıklarınız??
-
Kışın da operasyon yapılır hem de çok güzel yapılır.ama sorun şurda tezkereyi 2 hafta geciktirirsen o teröristleri orada bulabilir misin gittiğinde sorun orda ;)
e hani bizim ekonomimiz çok iyiydi?93-95 tekinden iyi değil mi ekonomimiz?e o zamanlarda çok sayıda sınır ötesi yapıldı ne oldu borsaya birşeyler mi oldu?ya da bir ülkenin onuru,şerefi,güvenliği borsadan daha mı önemsizdir.ha şöyle katılırım ibosofta şimdi benim gibi sınır ötesi operasyon yapılsın diyen bazıları gün gelir ekonomi kötü olunca şöle de oldu böle de oldu derlerse onların ben de karşısında olurum.
diğer konu bi tane çıkıntı "profsyonel değiliz vs vs" zırvalamış.başının üzerinden mermi geçen asker sayısının en fazla olduğu ordu Türk ordusudur.ayrıca özellikle bölge bilinmiyor gibi saçma sapan birşey olamaz.tabii ki onlar oraları daha iyi biliyorlar bunda hem fikiriz.şu kitabı okuyun
éunutulanlar dışında birşey yok"
kirpi operasyonu:öldürülen terörist sayısı 25o ziyat(yaralı+ölü)=0!(SIFIR)
orduya,gücüne laf atmadan önce fikir sahibi olun.. -
arkadaslar zaten 50 ye yakin PKKliyi dun fena halde bombaladilar... cogu kacmistir belki ama orada olanlar da var...