folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Sınır Ötesi Operasyon Yetkisi Askerde!!!

Sınır Ötesi Operasyon Yetkisi Askerde!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maydonoz07
    maydonoz07's avatar
    Erkek
    iyiydik tayyibim oturuyoduk 43 gündür ne acelen varki hem aralıkta daha soğuk oluyor bekleyelim biraz daha

Türk"üz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz, Atsızcıyız, Turancıyız. Basbuğumuz: Atatürk, Yol Göstericimiz: Nihal Atsız, Silahımız: Damarlarımızdaki asil kan, Hedefimiz: Turan! Soyumuz; Saf Türk Soyudur, Dilimiz; arınmıs Türkçe"dir, Töremiz; ne Arap"ın, ne kürdün ne de Batı"nın töresidir, özbeöz Türk"ün töresidir. Türk"ün töre ve kültürünü, yasam tarzı olarak benimseyip yaşar ve yaşatiriz. GökTanrı Türk"ü Korusun..... TÜRK IRKI SAĞ OLSUN....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    the_debauched
    the_debauched's avatar
    Erkek
    Ben tayyibin amerikayla anlaşmalı olduğunu düşünüyorum ki bu açık..Amerika teskerenin geçmesini kabul etti ama operasyonun kendi izin verdiği zaman olması şartına bağladı bence..Böylece hem tayyib halkın tepkisini daha az çekmiş oldu hemde amerikanın yokolmasını istemediği pkk yokolmadı..Tabiki bunların hepsi gizli oluyor..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trojen33
    trojen33's avatar
    Erkek

ARKADASLAR LÜTFEN ÇOK KOMİK OLUYORUNUZ ORDUMUZ PROFESYONEL DİİL  IRAK DAĞLARINI TAM OLARAK BİLMİYOLAR  PKKLILAR ORAYI AVUCUNUN İÇİ GİBİ BİLİYOR ONLARA AMERİKA YARDIM EDİO 

BİZİM ASKERİMİZ ORAYA GİTMEK İÇİN PROFESYONELLETİ 10 KİŞİ  BİLGİĞİ BİŞİ  WAR SİZİN BİZİM AKLIMIZLA BURALARA GELMEDİLER LÜTFENN

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek
    trojen33 bunu yazdı:
    -----------------------------

ARKADASLAR LÜTFEN ÇOK KOMİK OLUYORUNUZ ORDUMUZ PROFESYONEL DİİL IRAK DAĞLARINI TAM OLARAK BİLMİYOLAR PKKLILAR ORAYI AVUCUNUN İÇİ GİBİ BİLİYOR ONLARA AMERİKA YARDIM EDİO

BİZİM ASKERİMİZ ORAYA GİTMEK İÇİN PROFESYONELLETİ 10 KİŞİ BİLGİĞİ BİŞİ WAR SİZİN BİZİM AKLIMIZLA BURALARA GELMEDİLER LÜTFENN

-----------------------------

sende cok komik oluyorunuzsun 

şu cümleni bi açıklayıver pls

BİZİM ASKERİMİZ ORAYA GİTMEK İÇİN PROFESYONELLETİ 10 KİŞİ BİLGİĞİ BİŞİ WAR SİZİN BİZİM AKLIMIZLA BURALARA GELMEDİLER LÜTFENN

çocuktum,büyüdüm
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibosoft
    ibosoft's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kış geldi çamura battık!! bumu yani şimdi savaş çıksa allah korusun kış geldiği için savaşamıcazmı

Ki şu anki durumun bundan farkı ne

Not: Hadi operasyon yapalım heyyooo die operasyon yapılmaz ama bunu bilmenize rağmen hala garip garip açıklamalar yapıyosunuz. Bir sınır ötesi operasyonun nekadara mal olduğunu biliyomusunuz? Kaldıki medya ve muhalefetin yaygarasıyla iyice ayyuka çıkan operasyondan ne hayır gelir. Teroristler ellerini açmış bizimi bekliyo bu kadar kolaymı. Bu olayın maddi boyutunu hiç düşündünüzmü? Herkes Pkk'lıları ABD nin desteklediğini biliyo ve herangi bir operasyon durumunda borsadaki firmalardan tutunda türkiyeye sıcak para girişinin kesileceğinden bikaç gün sonra zamların ardı ardına gelip way efendim hükümet şuna şuna zam yaptı demeyeceksiniz. Yok yok diyeceksiniz. Evde otururken aniden kafanızda bi ışık yanıyo ve güneye gitmem lazım diyerek apor topar hazırlanıp işi gücü bırakıp güneye gidiyosunuz. İş güç borç hayat geride bıraktıklarınız??

dizi dizi incisin danalıkta birincisin
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    Kışın da operasyon yapılır hem de çok güzel yapılır.ama sorun şurda tezkereyi 2 hafta geciktirirsen o teröristleri orada bulabilir misin gittiğinde sorun orda ;)
    e hani bizim ekonomimiz çok iyiydi?93-95 tekinden iyi değil mi ekonomimiz?e o zamanlarda çok sayıda sınır ötesi yapıldı ne oldu borsaya birşeyler mi oldu?ya da bir ülkenin onuru,şerefi,güvenliği borsadan daha mı önemsizdir.ha şöyle katılırım ibosofta  şimdi benim gibi sınır ötesi operasyon  yapılsın diyen bazıları gün gelir ekonomi kötü olunca şöle de oldu böle de oldu derlerse onların ben de karşısında olurum.
    diğer konu bi tane çıkıntı "profsyonel değiliz vs vs" zırvalamış.başının üzerinden mermi geçen  asker sayısının en fazla olduğu ordu Türk ordusudur.ayrıca  özellikle  bölge bilinmiyor gibi saçma sapan birşey olamaz.tabii ki onlar oraları daha iyi biliyorlar bunda hem fikiriz.şu kitabı okuyun
    éunutulanlar dışında birşey yok"
    kirpi operasyonu:öldürülen terörist sayısı 25o ziyat(yaralı+ölü)=0!(SIFIR)
    orduya,gücüne laf atmadan önce fikir sahibi olun..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

arkadaslar zaten 50 ye yakin PKKliyi dun fena halde bombaladilar... cogu kacmistir belki ama orada olanlar da var...

Shaban Interactive Pro.
Toplam Hit: 4510 Toplam Mesaj: 18