Sınır Ötesine Onay!
-
arkadaslar bu sadece medyaya yansıyan tarafları.pazarlıklı olmustur bu toplantı.Simdi sen sıcak takibi bahane edip daldın Irak'a.Abd elinde baklavayla Turkiye yi sınırda bekleyecek hali yok.Bu olay derinlerde cereyan eder ve derinlerde biter.Daha hicbirsey belli degil.Aq mun kürtleriyle anlasmayı yaptılar.Anlasma da anlasma olsa.Sıcak takibi kaldırdılar.Adamlar götlerinin bokuyla " Sıcak takip varsa,biz bu anlasmada yokuzé dediler.bizimkiler de o götverenlerin Bu tribine aldanıp "tamam tamam canım şaka yaptık.Hiç biz sıcak takip ister miyiz" dediler ve anlasma kabul edild.Turkiye aleyhinde.Yani şimdi o gavatlar ordan otlayacak ve O dağlarda Pkk mkk kalmayacak.Kalanlar ise figuran.Eyw...
-
gazamız mübarek olsun!!
sevindim iyi oldu fakat tarihte hiçbir ordu yoktur ki gerilla savaşını kazanmış olsun...
bu beni biraz korkutoyor açıkçası.. ırak tam bi bataklık araplar var kürtler var ayrıca amerikan köpekleri var
ayrıca şii gruplar var bilmiyorum ne olacak tırsıyorum açıkçası... girildiğinde inşallah herşey istedğimiz gibi olur..
kandil dağının yok olması dileğiyle...
-
en sonunda ak:)
-
işte budur oh be sonunda kimseye danışmadan yapabilme gücümüzü ortaya koyuyoruz yaşasın....
arkadaşlar biz zaten ıraka senelerden beri giriyoruz önceden bir sorun yoktu şimdi abd var o yüzden biraz engel koyuyor birde itolit barzani var ondan
abd ile savaşacaz diyen hacilara tek sözüm abd nin götü eğer bunu yiyorsa gelsin savaşalım incirlik bizim elimizde....
2006 dan beri sınır ötesi gündeme oturmuş ve şu an yapılıyor aman yarabbi çok şükür
şehitlerimiz olacak elbette tek tek kör kurşuna ölmektense böyle savaşarak şehit olmak daha doğru.
hükümete isyan ettik aylarca sonunda askere görev çıktı TÜRK ORDUSU onları mahveder inşallah.
-
Amerika ortadoğuda var olduğu sürece ne pkk nede diğer kanlı örgütlerin sonu gelmez.Bunları en büyük destekçisi dolaylı yollarlada olsa amerika
-
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------işte budur oh be sonunda kimseye danışmadan yapabilme gücümüzü ortaya koyuyoruz yaşasın....
arkadaşlar biz zaten ıraka senelerden beri giriyoruz önceden bir sorun yoktu şimdi abd var o yüzden biraz engel koyuyor birde itolit barzani var ondan
abd ile savaşacaz diyen hacilara tek sözüm abd nin götü eğer bunu yiyorsa gelsin savaşalım incirlik bizim elimizde....
2006 dan beri sınır ötesi gündeme oturmuş ve şu an yapılıyor aman yarabbi çok şükür
şehitlerimiz olacak elbette tek tek kör kurşuna ölmektense böyle savaşarak şehit olmak daha doğru.
hükümete isyan ettik aylarca sonunda askere görev çıktı TÜRK ORDUSU onları mahveder inşallah.
-----------------------------lan oğlum mübarek günde sana ne desem azdır.İncirlik senin elinde olunca ne sikim olacak.O kadar adam şehit olacak.Güme gidecek.Bu işte bi bokluk var diyorum yukarıdaki yorumumu okuyun bi aq.İncirlik sendeyse,Senin EKONOMİN,BUTUN SİRKETLERİN,HÜKÜMETİN amerikanın elinde. Bi daha çoluk cocuk yorum yapmasın aq.2 yalan haber duyuyorsunuz otluyorsunuz.Ciddi dusunun.Ciddilik kapasiteniz yoksa bari çenenizi tutmayı bilin aq.
-
Evt Geç alınmış bir karar...Hayırlısı.
-
en sonunda!
akıllıca bi karar vermeyi başarabildiler.
-
Orospucocuklarinin finansal kaynaklarini kesmek yeterlidir ,bu pustoglanlarini bitirmek icin. Yani asker yillardir kendi cephesinde zafer kazaniyor zaten ,memleketi savunuyor ama siyasiler kendi cephelerinde hep yavsaklik yapiyor ,adam gibi lobiler olusturulmadigi icin yurt disinda ozellikle avrupa ulkelerinde pustoglanlarina cok buyuk finansal destek veriliyor ,meclislerinde serefsizlerin yetkilileri kabul goruyor...bizim siyasilerde ordu gibi kendi cephesinde savassa cok daha dogru olur diye dusunuyorum ben yani kendim ...
-
spyrex bunu yazdı:
-----------------------------
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------işte budur oh be sonunda kimseye danışmadan yapabilme gücümüzü ortaya koyuyoruz yaşasın....
-----------------------------lan oğlum mübarek günde sana ne desem azdır.İncirlik senin elinde olunca ne sikim olacak.O kadar adam şehit olacak.Güme gidecek.Bu işte bi bokluk var diyorum yukarıdaki yorumumu okuyun bi aq.İncirlik sendeyse,Senin EKONOMİN,BUTUN SİRKETLERİN,HÜKÜMETİN amerikanın elinde. Bi daha çoluk cocuk yorum yapmasın aq.2 yalan haber duyuyorsunuz otluyorsunuz.Ciddi dusunun.Ciddilik kapasiteniz yoksa bari çenenizi tutmayı bilin aq.
-----------------------------abd nin elinde değil TBMM nin elinde.