folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Sınır Ötesine Onay!

Sınır Ötesine Onay!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

abi sıcağı soğuğu bırakın simdi en iyisi olmus  geç bile kaldılar bu kadar sehit werdikten sonra

su amk teröristlerinin kökünü kazımanın zamanı geldi artık bu uğurda şehit werirsekde üzülmicem hiç yoktan bir amaç için ama bundan öncekiler hep haince mayınlarla falandı simdi görecek türk askeri ile uğrasmayı serefsiz pkk ebesinin hörekesini görecek bundan sonra amk totos pkklıları :/:/

Nev-i Şahsına Münhasır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek
    mayrip seninle polemige girmek icin yazmadım o kdar acıklamayı ben tamammı yafrum.yarın abd de ermeni soykırım iddiaları kabul ediliyor.Türkiye hem sınır ötesine hem de oraya kilitlenmiş durumda.Ne diyelim şu teskere çıksın hayırlısı ile.Bu arada haberleri soyle bir izledim de a.q mun medyası imana gelmiş 2 gunde.tek bir serefsizlik dahi apamıyorlar.hele de bu gunlerde yapsınlar o zaman goruruz.Neyse Türk'ün Türkten başka dostu yoktur.Bu günler en açık delildir bu sözüme.Dua edin de Alnımızın akıyla Allah ın izniyle su beladan kurtulalım ve vatanımız tekrar huzura kavuşsun.Selametle...

copy
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek

ya tamam sevindim çıkmasına sonunda bi haltı becerdiler biraz kelime oyunu varmış gibi geldi bana askere sanki top atılmış hadi onuda geçtimde bu açıklama nıye kamuoyuna sunuldu şımdı gottenverenın evlatları daha fazla hazırlık yapacak kacacak delıklerı arttıracak :S:S:S

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

DECA !  boşboş konuşmayın derken acaba banadamı laf geldi?benim mesajda orda alıntı olarak.

ve sikorsky den bende bahsettim ama gelişmiş sikorsky den bahsettim cobra ve diğerleride var tabiki.biz giderken böyle gidiyorduk ,geriden topçu atışı havadan sikorsky desteği alıyorduk.ama bu helikopterler öyle her yere gitmez ve girmezler (hakim tepe aralarındaki çatışmalara)

stingir füzelere gelince bu küçük bir tabanca değilki   gezici yada pusucu terörristlerde olsun .sadece kamplarına yakın hakim tepelerdeki birliklerinde  vardır.ama onunlada bu helikopteri vurmak yüksekten uçan kuşu sapanla vurmak kadar zordur.ha kuş taşa değer o ayrı mesele.

(lafın bana değilse sorun yok)

birde kışın girmez asker diyenlere !!savaşın baharı yazı olurmu? şehit veriyoruz hergün mevsimmi bekleyecegiz.biz kışında gireriz yazında gireriz .oraya çıktınmı herşeyi unutuyorsun ne bahar ne yaz ne sıcak ne soguk istediğin tek şey çatışmak.ve kışın avantajları daha fazla,sıgınakları hemen belli olur ,örnek;kardaki bir oyuk.ayak izleri vs ayrıca köye falanda gidemezler herköyde köy karakolları yada birlikleri var yol devriyeleri vs vs vs var.

ölümmü?? operasyona gidip  çatışmaya fiilen katılmış olan yakınlarınız arkadaşlarınız varsa sorun bi akıllarına gelmişmi?

vurulan bir arkadaş;  vurulmuşumya  lan ne zaman değdi bu.(baldırından vurulmuş)

not:bunları yazmamın tek sebebi bilip konuşanla bilmeden konuşanın belli olmasını istememdir ,yorumlar hariç tabiki.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek
    İnşallah hayırısı olur.

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musty28
    musty28's avatar
    Erkek

Sınır ötesine geçip askeri kayıplar artmaya başladığında muhalefeti görürüm ben.

Çıkıp ;hükümet askerlerimizi ölmesine sebep oluyo deyip seçimlerle alamadıkları oyu bu şekilde almaya çalışcaklar.

Ses Etme Hallederiz
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Tayyip varken Biz Bushun odasına bile giremeyiz... :S 

İnanmayın nerde Tayyip bey randevu almış 1ay sonra görüşmeye gidio ondan sonra belki bush 1 2 km daha ileri gidin der...

Unutmayın Dünyada 2türlü terör var... Amerikanın işine yarayan,işine yaramayan TERÖR...

İsrail neden lübnanı bombaladı? Abdnin işine yaradığıi ve desteklediği için
    ABD neden ırağa girdi? Abdnin işine yaradığı için

Kürtleri kim beslio ABD yani PKK abdnin işine yarayan terör...

Sonuç: Üzülerek söylüyorum ki Türkiye olarak Onurumuzu yitirdik... Basiretsiz kaldık.. Kukla olduk...Maşa olduk..

Vede Yakın bir zamanda Vatanımızıda içten yitirirsek şaşmayın :s Dıştanda ABD vurur...

Dost acı söyler... :(

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek

TorNaVida bunu yazdı:
    -----------------------------
    ReaL_KurD bunu yazdı:
    sınır ötesine mi yoksa sıcak takipe mi onay verildi? ortada bir kavram kargaşası var. bi kaç kaynaktan haberi inceledim. tam olarak sınır ötesi operasyon için tezkere gerekiyor. bu sadece sıcak takipe onay veriyor. yani düşmanın peşinden istediğin kadar gidebilirsin gibi bir şey oluyor. kafam karıştı amk :|

Sıcak takip zaten vardı bildiğim kadarıyla. Bu tezkere sınır ötesi operasyon için.

ama tezkere meclisten çıkar mgk'nın ya da ona benzer bir oluşumun buna karar verme yetkisi yok diye biliyorum.  tezkere meclisten çıkmadığı sürecesıcak takip dışında bir şeye yetkileri yok diye biliyorum. ancak tezkere çıkarsa topyekün bir operasyona hakları var. belki de yanlış biliyorumdur sadece ırak savasşından hatırladığım kadarı ile konuştum :) o zaman da tezkere çıkmamıştı tezkere meclisten çıkar diye aklıma kalmış. deca bize de kükremesin :P

kendinize ayığ olunuz
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZeroCooL
    ZeroCooL's avatar
    Erkek
    Saka Gibi aq. Alayına Gider Uzun Lafın Kısası Ama Cokk Cook uzun lafın kısasıı Ben Bir Türk Evladı Turk Olarak HErzaman Vatanım İçin Burdayım Herdakka Her Saniye ....

Yaşam ve Ölüm arasındaki ince çizgide alırken nefes bazen mutlu bazen mutsuz herkes...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tpyion
    tpyion's avatar
    Erkek
    ReaL_KurD bunu yazdı:

TorNaVida bunu yazdı:
    ReaL_KurD bunu yazdı:
    sınır ötesine mi yoksa sıcak takipe mi onay verildi? ortada bir kavram kargaşası var. bi kaç kaynaktan haberi inceledim. tam olarak sınır ötesi operasyon için tezkere gerekiyor. bu sadece sıcak takipe onay veriyor. yani düşmanın peşinden istediğin kadar gidebilirsin gibi bir şey oluyor. kafam karıştı amk :|

Sıcak takip zaten vardı bildiğim kadarıyla. Bu tezkere sınır ötesi operasyon için.

ama tezkere meclisten çıkar mgk'nın ya da ona benzer bir oluşumun buna karar verme yetkisi yok diye biliyorum.  tezkere meclisten çıkmadığı sürecesıcak takip dışında bir şeye yetkileri yok diye biliyorum. ancak tezkere çıkarsa topyekün bir operasyona hakları var. belki de yanlış biliyorumdur sadece ırak savasşından hatırladığım kadarı ile konuştum :) o zaman da tezkere çıkmamıştı tezkere meclisten çıkar diye aklıma kalmış. deca bize de kükremesin :P

doğrudur tezkere meclisten çıkıyo.kararname hazırlanmış çıkması an meselesi.   gerisi artık tsk ya kalıyo  ne zaman ne şekilde yaparlar onlar karar verecek
Toplam Hit: 9697 Toplam Mesaj: 67