Sinir Yatıştırma Yolları
-
döv birilerini en iyisi, ne sinir ne stres
-
bnce sinir yatıştırmanın en ii yolu eline geçeni kıracan ne olursa olsun [ Kalp Hariç ] Birde Hemen gidip birine takılacan ve sonra o çocuğa dalacan :))))
-
Genelde kum Torbasını pataklarım sert vurunca karşılıkta veriyor namussuz :)
-
Kick-Box ya da benzeri bir spora başla..
2-3 ay gittinten sonra bırak..
Sonra kolay kolay sinirlenmezsin ve böyle çözümler aramaya da ihtiyacın kalmaz..
Daha çok sinirlenmeye gerek yok gibi gelir sana..
Değmez gibi görünür ve sakin bir kişiliğe sahip olursun..
İşin felsefesini kapmak misali :)
Eğer devamlı elinden birşeyler gelmiyorsa bu dediğimi yap..
Ben kick-box'a gitmeden önce her günüm kavga ile geçerdi şimdi nerdeyse hiç kavga etmiyorum ve hiç sinirlenmiyorum..
Çünkü sonucunun ne olacağını biliyorum..
Sadece kavga olaylarında değil her olayda işe yarıyor ;)
Denemenizi tavsiye ederim..
-
volkan bunu yazdı:
-----------------------------Genelde kum Torbasını pataklarım sert vurunca karşılıkta veriyor namussuz :)
-----------------------------
koptum amk :)
-
sinirlendiğin zaman söveceksin abi..ben öle yapıyom.
-
bedavaya öneri olmaz,gel sana psikolojik danışma yapim. :)
-
spitfire_1905 bunu yazdı:
-----------------------------RIPER bunu yazdı:
----------------------------- Gözünü kapa nefesini tut 180'e kadar say. -----------------------------abü ben bunu yapıncaya kadar geberrim amk :D
-----------------------------
Bende bunun bilinciyle yazdım zaten.Ölüm korkusunu hissedince siniri falan unutuyosun :D
-
Sinirlenince marmaris için geçerli uzun yalıda yürürüm sinirden eser yok o da olmassa sabaha kadar uyumadan Cs oynarım
-
kuytul bunu yazdı:
----------------------------- bedavaya öneri olmaz,gel sana psikolojik danışma yapim. :) -----------------------------kuytul abı sen bana da rehberlik yapacaktın demi:S yok ben vazgectim okulda kı hocaya giderim ben:D
ciddi nooldu o iş?