Sinir Yatıştırma Yolları
-
ladybey002 bunu yazdı:
-----------------------------kuytul bunu yazdı:
----------------------------- bedavaya öneri olmaz,gel sana psikolojik danışma yapim. :) -----------------------------kuytul abı sen bana da rehberlik yapacaktın demi:S yok ben vazgectim okulda kı hocaya giderim ben:D
ciddi nooldu o iş?
msn verim msnden rehberlik yaparım,olmadı adres veririm gelirsin.özel mesajına atarım şimdi.pop up teknolojisi yok burda,sen 2 dk sonra bak :)
----------------------------- -
Athzai_Khaine bunu yazdı:
----------------------------- kedi köpek kurşunla tüfeğin yoksa çık yola (tabi geceleri daha uygun oluyo) taksi camlarını taşla yoldan geçenlerin tabe, polislerden kaç, damarların adrenalin dolsun bak bakalın sinir kalıyomu ;) -----------------------------haklısın ben geçen hafta mühendislik fakültesi giriş kapısı önünde "çöğ dökmeyiniz" yazan levhayı söküp önüme ne geldiyse vurdum 2 sokak lambası kırdım bide koşarak yapıyorum aceyip zevkli oluyo aq. o gece benim baboşu çıkardım kaldırımdaydım tam caddeye işeyecem aq kırmızı ışık yandı arabalar toplanınca hemen fermuarı kapttım.
-
mmT ; ) bende sinirlenince ağlarım ama genelde kavgada olur(kavga bitmiştir yada ortalarındasındır) bu durumda matarxın dediği çok işe yarıyor ayrıca döğüş sporu fıtri olarak hayvanlığın varsa ,anlatamıcam ama ben elliklere tepince rahatlarım yani spor yap bencede . sinirleninca boşalmak şart oluyor ; ) bunun için sinirlenmeden önce daha güzel bi çözüm için hayat felsefesi boyutuna ulaşan usak doğu sporlarımızı tavsiye ederim ; )
-
AnTiSoZeL bunu yazdı:
-----------------------------mmT ; ) bende sinirlenince ağlarım ama genelde kavgada olur(kavga bitmiştir yada ortalarındasındır) bu durumda matarxın dediği çok işe yarıyor ayrıca döğüş sporu fıtri olarak hayvanlığın varsa ,anlatamıcam ama ben elliklere tepince rahatlarım yani spor yap bencede . sinirleninca boşalmak şart oluyor ; ) bunun için sinirlenmeden önce daha güzel bi çözüm için hayat felsefesi boyutuna ulaşan usak doğu sporlarımızı tavsiye ederim ; )
-----------------------------
ahanda benden bi tane daha çıktı..aynen bende genelde kavgada ağlarım ama başka şeyler olduğu zamanda oluo..
-
Bence en iyisi abdest almak baska bilmem