Sınırları Zorlayıp Dünyanızı Anlatabilirmisiniz...
-
düşünceler okunacak 1 asır kadar sonra...Düşünmek yasak olacak herkes korkacak düşünmeye,düşünerek kendi kendine bişeyleri,birilerini eleştirmeye...
insanoğlu 2108 senesinde olduğunu sanacak ama bilmeyecekki yavaş sürekli geri doğru gidiyor...
buda benim Dünyam ama 1 asır sonra hayatta olmam istatistiksel olarak hesaplandığında imkansız olduğundan içim rahat :))
-
insanın molekullerini ayrılıp hareket etmesi duvarın içinden gecmesi yada rüzgarı kullanarak seyehat etmesi...bilimin babası albert a göre insanun beynin %bilmem lacını kullanabilirse olabilitesi olan bi olay..bakalım ne zman kllancaz o %bilmem kacı heycanla bekliyom :D
-
wert bunu yazdı:
-----------------------------boğaz köprüsünde bungee jumping yapmak
böle atlayacam 2m suya girecem tekrar çıkacam :D
-----------------------------
güzel fantaziii :) -
Son bir aydır düşündüğüm istediğim tek şey var huzur ve sessizlik. Kalabalık şehirler olmasın, bankalar ve arabalarda olmasın. Dağ başında bir küçük bir evim olsun kimse olmasın yatağıma uzandığımda sessizliği ve huzuru hissetmek serinliğini hissetmetmek bana yeter.
-
Asi bunu yazdı:
Son bir aydır düşündüğüm istediğim tek şey var huzur ve sessizlik. Kalabalık şehirler olmasın, bankalar ve arabalarda olmasın. Dağ başında bir küçük bir evim olsun kimse olmasın yatağıma uzandığımda sessizliği ve huzuru hissetmek serinliğini hissetmetmek bana yeter.
-----------------------------al benden de o kadar :|
-
Dünyadaki tüm insanların tekbir yerde toplanması.
asi ve amele : 20 gün sonra dediğinizi binaen yapacağım. yaylada 10 gün bunu yaşayacağım:)
-
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------asi ve amele : 20 gün sonra dediğinizi binaen yapacağım. yaylada 10 gün bunu yaşayacağım:)
Valla bende bakıyorum artvin tarafında çok güzel dağ evleri falan var izin alabilsem durmamın yolu yok -
dünyada bir pause zamanı olmalıydı, en bunaldığınız anlarda o tuşa basıp kendimizi yemyeşil bir ormanda şırıl şııl akan bir şelalenin yanında bulmalıydık, rahatlayınca geri dönmeliydik. Tanrı ya söledim ama kabul etmedi :(
-
Asi bunu yazdı:
Asi'ye katılıyorum...doğayla başbaşa olabileceğim, gürültüden stresten uzak bir yerde yaşamak isterim...son bir kaç aydır hep bunu düşünüyorum, keşke gerçekleştirebilsem...
-
Scarlett bunu yazdı:
-----------------------------Asi bunu yazdı:
Asi'ye canı gönülden katılıyorum...doğayla başbaşa olabileceğim, gürültüden stresten uzak bir yerde yaşamak isterim...son bir kaç aydır hep bunu düşünüyorum, keşke gerçekleştirebilsem...
-----------------------------ooo...gelin benim yazlık tam size göre o zaman :)o
dağ başında küçük bir ev ve huzur,sessizlik...
ama geceleri son ses müzik :)
gündüzleri 200 metre aşağıdaki ırmakta balık tutmak sakince oltanın başında beklemek. :)
üzerinizde sinirden stresten eser kalmıyor.akşamları çardağın altında güzel bir kahve içmek...
beklerim yani :)