folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sınırları Zorlayıp Dünyanızı Anlatabilirmisiniz...

Sınırları Zorlayıp Dünyanızı Anlatabilirmisiniz...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

düşünceler okunacak 1 asır kadar sonra...Düşünmek yasak olacak herkes korkacak düşünmeye,düşünerek kendi kendine bişeyleri,birilerini eleştirmeye...

insanoğlu 2108 senesinde olduğunu sanacak ama bilmeyecekki yavaş sürekli geri doğru gidiyor...

buda benim Dünyam ama 1 asır sonra hayatta olmam istatistiksel olarak hesaplandığında imkansız olduğundan içim rahat :))

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkness_izmir
    darkness_izmir's avatar
    Erkek
    insanın molekullerini ayrılıp hareket etmesi duvarın içinden gecmesi yada rüzgarı kullanarak seyehat etmesi...bilimin babası albert a göre insanun beynin %bilmem lacını kullanabilirse olabilitesi olan bi olay..bakalım ne zman kllancaz o %bilmem kacı heycanla bekliyom :D

bendekiler hayel değil plan,planlarımda gerçek değil sadece birer rüya ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    wert bunu yazdı:
    -----------------------------

boğaz köprüsünde bungee jumping yapmak

böle atlayacam 2m suya girecem tekrar çıkacam :D 

güzel fantaziii :)

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asi
    Asi's avatar
    Dişi
    Son bir aydır düşündüğüm istediğim tek şey var huzur ve sessizlik. Kalabalık şehirler olmasın, bankalar ve arabalarda olmasın. Dağ başında bir küçük bir evim olsun kimse olmasın yatağıma uzandığımda sessizliği ve huzuru hissetmek serinliğini hissetmetmek bana yeter.

Doğuşumdaki tek olağanüstülük Türk olarak dünyaya gelmemdir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

Asi bunu yazdı:
    Son bir aydır düşündüğüm istediğim tek şey var huzur ve sessizlik. Kalabalık şehirler olmasın, bankalar ve arabalarda olmasın. Dağ başında bir küçük bir evim olsun kimse olmasın yatağıma uzandığımda sessizliği ve huzuru hissetmek serinliğini hissetmetmek bana yeter.

al benden de o kadar :| 

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Dünyadaki tüm insanların tekbir yerde toplanması.

asi ve amele : 20 gün sonra dediğinizi binaen yapacağım.  yaylada 10 gün bunu yaşayacağım:) 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asi
    Asi's avatar
    Dişi

mayrip bunu yazdı:

asi ve amele : 20 gün sonra dediğinizi binaen yapacağım.  yaylada 10 gün bunu yaşayacağım:) 
    Valla bende bakıyorum artvin tarafında çok güzel dağ evleri falan var izin alabilsem durmamın yolu yok

Doğuşumdaki tek olağanüstülük Türk olarak dünyaya gelmemdir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    dünyada bir pause zamanı olmalıydı, en bunaldığınız anlarda o tuşa basıp kendimizi yemyeşil bir ormanda şırıl şııl akan bir şelalenin yanında bulmalıydık, rahatlayınca geri dönmeliydik. Tanrı ya söledim ama kabul etmedi :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Scarlett
    Scarlett's avatar
    Dişi

Asi bunu yazdı:
    Son bir aydır düşündüğüm istediğim tek şey var huzur ve sessizlik. Kalabalık şehirler olmasın, bankalar ve arabalarda olmasın. Dağ başında bir küçük bir evim olsun kimse olmasın yatağıma uzandığımda sessizliği ve huzuru hissetmek serinliğini hissetmetmek bana yeter.
    Asi'ye katılıyorum...doğayla başbaşa olabileceğim, gürültüden stresten uzak bir yerde yaşamak isterim...

son bir kaç aydır hep bunu düşünüyorum, keşke gerçekleştirebilsem...

Benim trajedim şu birkaç satırda: Sevebileceklerim dilsiz, dilimi konuşanlarla konuşacak lakırdım yok...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek

Scarlett bunu yazdı:

Asi bunu yazdı:
    Asi'ye canı gönülden katılıyorum...doğayla başbaşa olabileceğim, gürültüden stresten uzak bir yerde yaşamak isterim...

son bir kaç aydır hep bunu düşünüyorum, keşke gerçekleştirebilsem...

ooo...gelin  benim yazlık tam size göre o zaman :)o

dağ başında küçük bir ev ve huzur,sessizlik...

ama geceleri son ses müzik :)

gündüzleri 200 metre aşağıdaki ırmakta balık tutmak sakince oltanın başında beklemek. :)

üzerinizde sinirden stresten eser kalmıyor.akşamları çardağın altında güzel bir kahve içmek...

beklerim yani :)

copy
Toplam Hit: 6087 Toplam Mesaj: 36