Sınırlı Bağlantı Yada Bağlantı Yok [Yardım]
-
@güncel
-
mac filtresi gibi bişi açık olabilir belki modemde :/
-
bağlantı kablolarını sıkıştır biri çıkmış olabilir bende de olur arada bir
-
Modemi kapat aç. Eğer olmazsa, Tüm pc lere elle ip vermeyi dene. Mesela;
ip adresi : 192.168.1.2
Alt ağ geçidi : 255.255.255.0
Varsayılan ağ geçidi : 192.168.1.1
Bu pc 1 için. Diğer pc için ise İp adresinin son rakamını bir arttırdığında ve diğer bilgileri aynen yazdığında sorun ortadan kalkabilir.
-
KroBey bunu yazdı:
-----------------------------
Bu pc 1 için. Diğer pc için ise İp adresinin son rakamını bir arttırdığında ve diğer bilgileri aynen yazdığında sorun ortadan kalkabilir.
dediğin şekil yaptım sağ alt köşedeki uyarı yazısı gitti internet var şu an sağ alt köşede 100.0 mpbs . durum bağlandı yazıyor her şey normal ama internete girmiyor hala sayfa görüntülenemiyor dio. diğer 2 bilgisayar sorunsuz çalışıyor ki muhasebede yarın en yoğun gün 24.ü benim bu pc yi bugün yapmam gerekiyor. -
Pc-ErrOr bunu yazdı:
KroBey bunu yazdı:
dediğin şekil yaptım sağ alt köşedeki uyarı yazısı gitti internet var şu an sağ alt köşede 100.0 mpbs . durum bağlandı yazıyor her şey normal ama internete girmiyor hala sayfa görüntülenemiyor dio. diğer 2 bilgisayar sorunsuz çalışıyor ki muhasebede yarın en yoğun gün 24.ü benim bu pc yi bugün yapmam gerekiyor.
-----------------------------Başlat > çalıştır > cmd > ping www.google.com bunu dene eğer sonuç almaz isen ping 213.238.129.66 eğer bundan sonuç alırsan bilgisayarın DNS leri çözümleyemiyor demektir ethernet kartını kaldır tekrar kurmayı dene.
Ama IP leri otomatik olarak verdiğin zaman sınırlı bağlantı uyarısı çıkıyor diyorsun. Ozaman harici bir kart al tak bide o şekilde dene.
-
benzer durum başıma geldi dün akşam. sonucunda sorun explorerda proxy ataması çıktı. kurulan bi program yada virüsde zaman zaman bu soruna neden olabiliyor. onu denetle istersen. anladığım kadarı ile modemin 4 port falan. sorunlu portun yerini değiştirmeyide denedinmi?
-
ethernet kablolarının her birinin düzenli şekilde rc45 lerinin çapraz bağlandığına eminmisin hacı ?
-
karakutu bunu yazdı:
Pc-ErrOr bunu yazdı:
KroBey bunu yazdı:
dediğin şekil yaptım sağ alt köşedeki uyarı yazısı gitti internet var şu an sağ alt köşede 100.0 mpbs . durum bağlandı yazıyor her şey normal ama internete girmiyor hala sayfa görüntülenemiyor dio. diğer 2 bilgisayar sorunsuz çalışıyor ki muhasebede yarın en yoğun gün 24.ü benim bu pc yi bugün yapmam gerekiyor.
-----------------------------Başlat > çalıştır > cmd > ping www.google.com bunu dene eğer sonuç almaz isen ping 213.238.129.66 eğer bundan sonuç alırsan bilgisayarın DNS leri çözümleyemiyor demektir ethernet kartını kaldır tekrar kurmayı dene.
Ama IP leri otomatik olarak verdiğin zaman sınırlı bağlantı uyarısı çıkıyor diyorsun. Ozaman harici bir kart al tak bide o şekilde dene.
-----------------------------Hocam IP yi elle verdiğim yere girip oraları boş bırakırsam sınırlı bağlantı uyarısı çıkıyor. Elimle verdiğimde sınırlı bağlantı uyarısı kayboluyor. İnternet var gözüküyor ama girmiyor bu seferde.
ping www.google.com yaptım ; Ping isteği anabilgisayarda bulunamadı. Adı denetleyip yeniden girin diyor.
ping 213.238.129.66 yaptım ; 32 bayt veri ile 213.238.129.66 'ping' ediliyor.
Hedef ana bilgisayar ulaşılamaz diyor.
@hayaletkurt
hocam denedim portun yerini değiştirmeyi yine olmadı.
-
explorerı aç yukardan araçlar-internet seçenekleri-bağlantılar-yerel ağ ayarları. burayı bi aç bak hocam. proxy tanımı falan varmı. dediğim gibi daha dün akşam başıma geldi. ondan diyorum. izmirde olsan şimdiye çözmüştü olayı ama malesef :S