Sınırsız Google Drive (Kendi Hesabınıza Klasör)
-
DevilKingtr bunu yazdınoname bunu yazdı
yarın bi gün özel dosyalar paylaşılırsa yahut silerseler çok üzülürüm.. :D
tabikide public olacak..
hocam belki okullara güvenilirse dicem de her türlü olabilir, bulk data için birebir bunlar, film dizi vs kendi alanınızdan yemez tertemiz olur
-
noname bunu yazdı
Şuurda satışı var direk gmail olarak. Ortak alsak 3-5 kişi sonra ilk linkteki gibi kendimize klasörler açıp ana hesaplarımız a bağlasak
-
hocalar uğraşmayın
bunu edu hesaplarlada yapıyorlar
1.si tüm dosyalarınızı karşı taraf görür
2. tüm klasörlerinizi tek tuş ile silebilir
böyle derdiniz varsa adam gibi cloud alan alın kullanın
-
Film sitem icin sinirsiz alanli bir servis ariyorum, playerla entegre calistirabilecegim. Ve site bana gelir kazandirana dek ucretsiz kullanabilecegim.
Var mi boyle biji?
-
end bunu yazdı
Film sitem icin sinirsiz alanli bir servis ariyorum, playerla entegre calistirabilecegim. Ve site bana gelir kazandirana dek ucretsiz kullanabilecegim.
Var mi boyle biji?
usa'deki bir universiteden sınırsız google drive'im var. paylasimli klasor degil bildigin sınırsız.
ne dersin?
-
abdullahazad bunu yazdıend bunu yazdı
Var mi boyle biji?
usa'deki bir universiteden sınırsız google drive'im var. paylasimli klasor degil bildigin sınırsız.
ne dersin?
Cikarin bedava film arsivi mi olacak?
Dosyalarimi gondiklememe sozu veriyor musun?
-
end bunu yazdıabdullahazad bunu yazdıend bunu yazdı
Var mi boyle biji?
ne dersin?
Cikarin bedava film arsivi mi olacak?
Dosyalarimi gondiklememe sozu veriyor musun?
netfilikşim var benim la.
sadece şifreyi değiştirmemeni rica edicem. o kadar.
not: Dosyalarimi gondiklememe sozu veriyor musun? sorusuna cevabim; muridin muride ziki kalkmaz. kalkarsa o ziki keserler.
-
Ben yaklaşık 6 ay kadar önce 2 dolara almıştım bundan. Sonra adamın hesabı kapatıldı ve depoladığım dosyalar uçtu. Neyse ki önemli şeyler koymamıştım. Bunun ömrü de çok değil bence.
-
Evet dediğin gjbi sınırsız oluyor ama şöyle de bi durum var burdan sınırsız yapan herkesi ortak bir drive hesabında kendine ait klasör açıyor ve dosyalarını herkes görebiliyor çok güvenli denemez yani
-