Sınırsız Google Drive (Kendi Hesabınıza Klasör)
-
PanxeR bunu yazdı
hocalar uğraşmayın
bunu edu hesaplarlada yapıyorlar
1.si tüm dosyalarınızı karşı taraf görür
2. tüm klasörlerinizi tek tuş ile silebilir
böyle derdiniz varsa adam gibi cloud alan alın kullanın
Yani sınırsız google driver kullanan bir edu hesaplı bir öğretim üyesiyle yada üniversitede okuyan biriyle arkadaş olup "karşim bi klasör açıp benle paylaşasana bişi deniycem" desek ve klasör açtırsak tadından yenmeyecek, öyle mi :D
-
ben cuesta.edu den bir email aldim, 1 yila yakindir da sinirsiz google drive kullaniyorum (upload ettigim tüm udemy ve görsel egitim icerikeri bu hesapta).. suana kadar bir problem cikmadi.. Ancak bu islerin bir garantisi yok.. Hele bir de benim gibi tüm icerigi paylasima acarsaniz daha tehlikeli.. Sahsi islerim icin dosya upload etmiyorum. Sadece paylasmam gerekenleri oraya atiyorum. Kapanirsa da kaybedecek bir seyim olmuyor (tabi o kadar emek var ama baska alternatif yok)
-
unbalanced bunu yazdı
ben cuesta.edu den bir email aldim, 1 yila yakindir da sinirsiz google drive kullaniyorum (upload ettigim tüm udemy ve görsel egitim icerikeri bu hesapta).. suana kadar bir problem cikmadi.. Ancak bu islerin bir garantisi yok.. Hele bir de benim gibi tüm icerigi paylasima acarsaniz daha tehlikeli.. Sahsi islerim icin dosya upload etmiyorum. Sadece paylasmam gerekenleri oraya atiyorum. Kapanirsa da kaybedecek bir seyim olmuyor (tabi o kadar emek var ama baska alternatif yok)
nasıl aldın anlatsan ya bide