folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Sınırsız Google Drive (Kendi Hesabınıza Klasör)

Sınırsız Google Drive (Kendi Hesabınıza Klasör)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

hocalar uğraşmayın 

bunu edu hesaplarlada yapıyorlar

1.si tüm dosyalarınızı karşı taraf görür

2. tüm klasörlerinizi tek tuş ile silebilir

böyle derdiniz varsa adam gibi cloud alan alın kullanın 

Yani sınırsız google driver kullanan bir edu hesaplı bir öğretim üyesiyle yada üniversitede okuyan biriyle arkadaş olup "karşim bi klasör açıp benle paylaşasana bişi deniycem" desek ve klasör açtırsak tadından yenmeyecek, öyle mi :D

NoktaliVirgul tarafından 07/May/20 10:17 tarihinde düzenlenmiştir

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

ben cuesta.edu den bir email aldim, 1 yila yakindir da sinirsiz google drive kullaniyorum (upload ettigim tüm udemy ve görsel egitim icerikeri bu hesapta).. suana kadar bir problem cikmadi.. Ancak bu islerin bir garantisi yok.. Hele bir de benim gibi tüm icerigi paylasima acarsaniz daha tehlikeli.. Sahsi islerim icin dosya upload etmiyorum. Sadece paylasmam gerekenleri oraya atiyorum. Kapanirsa da kaybedecek bir seyim olmuyor (tabi o kadar emek var ama baska alternatif yok)

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

ben cuesta.edu den bir email aldim, 1 yila yakindir da sinirsiz google drive kullaniyorum (upload ettigim tüm udemy ve görsel egitim icerikeri bu hesapta).. suana kadar bir problem cikmadi.. Ancak bu islerin bir garantisi yok.. Hele bir de benim gibi tüm icerigi paylasima acarsaniz daha tehlikeli.. Sahsi islerim icin dosya upload etmiyorum. Sadece paylasmam gerekenleri oraya atiyorum. Kapanirsa da kaybedecek bir seyim olmuyor (tabi o kadar emek var ama baska alternatif yok)

nasıl aldın anlatsan ya bide

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
Toplam Hit: 4165 Toplam Mesaj: 24
google drive