Sınırsız Tarife Hakkında
-
Ne 15 günü adam saçmalamış bende sınırıydım sınırsıza geçtin dediğinde adam gece 12'yi beklemiştim tam geçsin diye :D Sonra iyi bi abandım merk etme sen en fazla gece 12'yi bekle sonra aban.
-
daha önce bu konuyla ilgili dogru acıklamayı yapmıstım.. forumda var.
-
şimdi aradım tekrar sordum. 24 saat içinde limitsiz tarifeye geçiyorsun dedi. modemini aç kapat ondan sonra sınırsız olarak kullan dedi hala kafam karışık eğer dedikleri gibi olmazsa bu ay limitli bir sonraki ay limitsiz olursa nasıl olacak ? bu ay çok indirmiş olacaz :d
-
ben babamın bilgilerini okudum kotada bi sorun çıkmadı 1 hafta sonrada babama söyledim
neyse olmuş artık :D
-
Yeah bunu yazdı:
-----------------------------ama sana "şu andan itibaren sınırsız tarifeye geçtiniz" derse sakın inanma, bir daha ki ayı bekle =))
-----------------------------Aynen bana oyle kaydı fatura baya uyarmadı demeyin:D
-
bizimki pederin üstüne ben sınırsız yaptırmıştım
-
Ttnet le filan ugrasmayin bitirin iliskinizi ayni seviyede ve super hizmet veren kurumlara yonelin.Turkcell grubu internette ttnetin en buyuk rakibi olmustur simdiye kadar.gidin faydalanin.uydunet mevcut en azindan ne turlu kaziklanicaginizi biliyorsunuz ansizin arkanizdan ttnet gibi yapmiyolar.
Toplam Hit: 2878 Toplam Mesaj: 18