Sinüs Tomografim Hakkında
-
Benim kafa bi milyon oldu herhalde. bu sinuzit benim aklıma direk KIRMIZI DAİRE içindeki kısımların olması gerekiyor mu ?
yeşil elips içine alınmış kısınlardakı karaltılar tee nerede :D güldügüme bakma umarım kısa zamanda üdzelirsin.

-
RitmFarbRacourci bunu yazdı
Benim kafa bi milyon oldu herhalde. bu sinuzit benim aklıma direk KIRMIZI DAİRE içindeki kısımların olması gerekiyor mu ?
yeşil elips içine alınmış kısınlardakı karaltılar tee nerede :D güldügüme bakma umarım kısa zamanda üdzelirsin.

Sinüzit orda biliyorum elbette ama yeşille işaretli şeylerin ucu sinüzit bölgesine kadar uzanıyor bu görüntülerde. Teşekkürler.
SENAR1ST tarafından 15/Eyl/17 20:03 tarihinde düzenlenmiştir -

-
erdem358 bunu yazdı

Çok çok çok sağol dostum :). Son bir şey sorucam dolu taraf sol mu yoksa sağ mı? Doktor sağ demişti pm'den sol demişsin kafam karıştı.
-
futurist bunu yazdı
eğer alternetif tıp için sıcak bakıyorsan birşey önerebilirim. deneyip de dua etmeyen yoktur.
sinüzit tamamen geçiyor. tabi doktor değilim sorumluluk almam. ama zararsız doğru yaparsan ilaç falan değil.
istersen pm at
Paylaşsana denemediğim bişeyse onu da deneyeyim :D
-
noname bunu yazdıfuturist bunu yazdı
eğer alternetif tıp için sıcak bakıyorsan birşey önerebilirim. deneyip de dua etmeyen yoktur.
sinüzit tamamen geçiyor. tabi doktor değilim sorumluluk almam. ama zararsız doğru yaparsan ilaç falan değil.
istersen pm at
isteyenlere pm atıyorum.
-
SENAR1ST bunu yazdıerdem358 bunu yazdı

Çok çok çok sağol dostum :). Son bir şey sorucam dolu taraf sol mu yoksa sağ mı? Doktor sağ demişti pm'den sol demişsin kafam karıştı.
sol maxsiller sinüs
-
futurist bunu yazdı
istersen pm at
Konuyla ilgili bir PM de bana lütfen :>)
-
Multi mesaj :>)SaNaL_AjaN tarafından 15/Eyl/17 22:53 tarihinde düzenlenmiştir
-
futurist bunu yazdınoname bunu yazdıfuturist bunu yazdı
istersen pm at
isteyenlere pm atıyorum.
Ben de istiyorum.
Ben de
Ben de