folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sinuzit Hastalıgının Tedavisi

Sinuzit Hastalıgının Tedavisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

arkadaslar gecen gun bol bır sıgara ıcılen yere gıttım cafe tarzı ve sıgaradan coook etkılendım emınım bundan hep dısarda durdum eve geldıgımde ıse sabaha kadar uyuyamadım burun tıkanıklıgından o gunden berı sinizitum basladı sag kasımın ustu sıstı dun gece ve felakent derecede bas agrım var anlatamam ve sagdece sag burnum akıyor :S ne yapabılırım ılk defan boyle bırsey basıma gelıyor onceden yasamız hastalıga yakalanmıs arkasdlardan yardım alabılırmıyım ne yaparsam ıyı gelır?

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delimanyak87
    delimanyak87's avatar
    Erkek

öncelikle çok am açok geçmiş olsun kardeşim... bende de sinüzit rahtsızlığı var ama benimki kronik ve alerjik... ben bu hastalıktan 9 ay arayla 2 kez ameliyat geçirdim.. ve artık sürekli kullanacağım ilaçlar alıorum biri burun spreyi diğeri hap olmak üzere... senin durumuna gelince, bence birinden ne yapman gerektiği tavsiyesi almadan önce, bir kulak burun boğaz(KBB)'a muayene olmanı öneririm.. Birde yanlış bilmiyorsam(belkide sadece benim durumum içindir) sinüzit hastalasının sinüziti coşturduğu için asprin alması yasak... En azından benim doktorum bana yasakladı... asprin ve asprin içeren her türlü ilacı...

Irmaklarından şaraplar akacak diyorsun, Cennet-i ala meyhane midir? Her kuluna iki huri vereceğim diyorsun, Cennet-i ala kerhane midir?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AdReNaLiNe
    AdReNaLiNe's avatar
    Erkek

hocam ben belki 7-8 yıldır bu illetle savaşıyorum...artık öyle bir hale gelmişki hiç hissetmememe rağmen genizimden aşşaga mideme iltihap akıyor :( baş ağrısını hiç demiyorum bile.. ve elmacık kemiklerime kadar inmiş iltihap dişçiye gittigimde bile adam masadan kaldırıp git doktora tedavi ol gel diyor :S ama bende şöle bişi var kafamda şişlik oluşmuyor devamlı dışarı balgam atıyorum bazen taş gibi kitle geliyor aşırı zorladıgımdada kan gelıyor...

yerınde olsam hemen doktora gidip ordaki iltihabı kurutacak ilaçlar isterdim hem bi kontrol ettir bakalım...

rahatlama bağbında bir tavisiye vereyim hafif şekilde buhar çek burnundan sinüslerini yumuşatır ve iltihabın rahat akmasını sağlar...

iOS Developer Tahribat Haber Uygulaması : http://www.tahribat.com/Forum-Iphone-Icin-Tahribat-Haberler-Uygulamasi-117103/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delimanyak87
    delimanyak87's avatar
    Erkek

AdReNaLiNe bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam ben belki 7-8 yıldır bu illetle savaşıyorum...artık öyle bir hale gelmişki hiç hissetmememe rağmen genizimden aşşaga mideme iltihap akıyor :( baş ağrısını hiç demiyorum bile.. ve elmacık kemiklerime kadar inmiş iltihap dişçiye gittigimde bile adam masadan kaldırıp git doktora tedavi ol gel diyor :S ama bende şöle bişi var kafamda şişlik oluşmuyor devamlı dışarı balgam atıyorum bazen taş gibi kitle geliyor aşırı zorladıgımdada kan gelıyor...

yerınde olsam hemen doktora gidip ordaki iltihabı kurutacak ilaçlar isterdim hem bi kontrol ettir bakalım...

rahatlama bağbında bir tavisiye vereyim hafif şekilde buhar çek burnundan sinüslerini yumuşatır ve iltihabın rahat akmasını sağlar...

sadece meraktan soruyorum, sen doktora gittiğinde sana ilaç mı verdi ? çünkü benimde durumum senin gibiydi.. doktor sinüs filmi sitedi... sonra filme bakarak "senin hemen ameliyat olman lazım.tüm sinüslerin dolmuş" dedi ve 1 hafta sonra ameliyat oldum...

Irmaklarından şaraplar akacak diyorsun, Cennet-i ala meyhane midir? Her kuluna iki huri vereceğim diyorsun, Cennet-i ala kerhane midir?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    discoteam_487
    discoteam_487's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bendede var dert hiç sormayınnn

Bu ALemde Kralda Kuralda Tanımam
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

hocam bendede var ama o kadar ilerlemiş değil ancak yaptığı baş ağrısını bende çok çektim .

ben de baya sigaraları ortamlarda bulunuyorum arkadas cevrem dolayısı ile ancak onlardan etkilenmiyorum.

yalnız etkilendiğim tek şey  soğuk   soğuktan çok korunmam gerekiyor özelikle başım biraz üşüdümü akşam hemen  burun akmasi ve akabinde inanılmaz baş

ağrısı yapıyor  .

ben doktora gittiğimde bana sprey vermişti baya işe yariyor  ayrıca buradan tavsiyelerle sinuzite çağre bulamazsın mutlaka doktora gitmen şart geçmiş olsun .

Nev-i Şahsına Münhasır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AdReNaLiNe
    AdReNaLiNe's avatar
    Erkek

delimanyak87 bunu yazdı:

AdReNaLiNe bunu yazdı:

sadece meraktan soruyorum, sen doktora gittiğinde sana ilaç mı verdi ? çünkü benimde durumum senin gibiydi.. doktor sinüs filmi sitedi... sonra filme bakarak "senin hemen ameliyat olman lazım.tüm sinüslerin dolmuş" dedi ve 1 hafta sonra ameliyat oldum..

hocam işin komik kısmı ben doktora hiç gitmedim :)

inatlada gitmiyorum nedeninide bilmiyorum ama gitmem gerekiyor kesinlikle çünkü her geçen zaman dahada kötüye gidiyor...

elmacık kemiklerime kadar indiğinide başka bir şeyden dolayı kafamdan emar çektirdiğimde gördüm raporda yazıyordu zaten sonradan dişçiye gittigimdede dişçide öyle diyince tamam dedım sıçmışız komple

benım burnumda kemik te yamuk nefes alış verişinde sorun yaşıyorum diyorumki burun ameliyatı olacagım zaman sinuzüt içinde ameliyat olayım

iOS Developer Tahribat Haber Uygulaması : http://www.tahribat.com/Forum-Iphone-Icin-Tahribat-Haberler-Uygulamasi-117103/
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trabs0n
    trabs0n's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Benimde vardı çok şükür geçti.Yada yatıştı bilmiyorum 4 seneden beri böyle bi sorunum yok Zamanında Tuzlu ılık suyu burnundan çek agzından ver . 

İltihap anında akmazsa adam değilim :))

AğLıyor musun? Diye soruyor bide Mal!!! Yok ben gözümden işiyorum !.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    Papatya çayıyla buğu yapın dediydi bir arkadaş.. günde iki def 10 dk arayla...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

gittim hocam doktora sımdı geldım 2 tane ılac verdı 1 tane burun spreyı verdı ama felaket bır bas agrısı var yaa amk ben böyle hastalıgın hee

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

bende sinüzit sanırsam 8 seneden beridir var. Son 1 yıldır balgam bitmek bilmiyor.Devamlı geniz akıntısı var.Yüzümün sağ tarafı sanki aşağı akıyor.Sağ gözüm ile kaşım arasında kalan sanki zamanla şişip gözüme baskı yapıyor.Biraz uykusuz kaldım mı sağ gözüm kızarıyor, baş ağrısıda var tabi ama öle çok değil.zaman zaman azdığı oluyor tabi.

Zamanında jöleyi sürüp okula gittiğimiz için kar kış dinlemeden, üşüttük kafayı.Doktor jöle sürme dedi, ölim o zaman ben dedim içimden :D

Tedavisini pek araştırmadım ama ameliyatlarında burun ile alın arasındaki kemiğin kırılarak iltihabın ordan boşaltıldığını duymuştum.Ameliyat olan arkadaş daha iyi bilir.

Bir bayan öğretmenimde kendisindede aynı şey vardı.BAna bi ot söyledi ama ne hatırlamıyorum ya öldürür ya güldürür diyordu.Kendi denemiş.Geçmiş falan.

Çok rahatsız edici bir durum.Nalet şeyden nefret ediyorum.Zaten reflü var bide bende.Hem başım ağrıyor hemde boğazımda acıor.Ölim daha ii yani :D

İmzalamazsam ne olcak?
Toplam Hit: 2783 Toplam Mesaj: 26