Sıra Dışı Suikast Silahları
-
hhmm :P ama nasıl yaptıklarını nasıl bilicez :D bide biz yapsak :D
-
bunlar adam öldürmeye bilir ama kör bi noktaya gelirse öldüre bilir bence suikast degilde daa cok korunma amaclı iyi gider hepsi mesela yüzük ve zippo olan ....
-
Hocam en alttaki ne onu cıkartamadım
Kemer mi ney o yaw
-
bizim arkadaşta kalem tabanca wardı gerçi hala var:) dolmakalem şeklinde metal manyak bişi.kuzey ıraktan gelmiş sanırım
-
MummifiedCorpse bunu yazdı:
-----------------------------Hocam en alttaki ne onu cıkartamadım
Kemer mi ney o yaw
-----------------------------O kemer gibi ya bele yada baikabi yere takılarak silah gizleniyo galiba!
-
Zigana'nın dediği gibi bunlarla çok yakın mesafeden ve öldürücü yerlere ateş etmedikten sonra hiçbir işe yaramaz(Rakip de kuvvetliyse ölen sen olursun sadece). İşte böyle böyle silahlar da var demek,milleti şaşırtmak için birebir. Başlıktan tek atar silahtır diye düşünmüştüm ama koleksiyon suikast silahları çıktı. Neyse hayrını görün:)
-
Kurşun yaralanmaları genellikle yoğun kan kaybı , kurşun zehirlenmesi , mikrop kapma(özellikle iç organların) sebepleri ölümcüldür , onun dışında kafatasına musubet edecek hertür delici nesne beyin temasıdna öldürür, ama bu mermi beyin haricinde başka bir organa geldiğinde ölümcül olması olanaksız gibime geliyor, kan kaybı vs olmaz , zehirlenmeside pek bi güç olacağından zararsız denilebilir:]
Toplam Hit: 4936 Toplam Mesaj: 28