folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sıra Dışı Suikast Silahları

Sıra Dışı Suikast Silahları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek
    hhmm :P ama nasıl yaptıklarını nasıl bilicez :D bide biz yapsak :D

Dalgasız denizde herkes kaptan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fisek
    fisek's avatar
    Erkek
    bunlar adam öldürmeye bilir ama kör bi noktaya gelirse öldüre bilir bence suikast degilde daa cok korunma amaclı iyi gider hepsi  mesela yüzük  ve zippo olan ....

Beni hep kavgalarımdan bildiler...Sevdiğim kız, sevdiğimi bilmeyen kız.Yalnız, çaresiz, belimde tabanca. Sevdiğimden, sevdiğim için kaçtım. Kafanı kaldırıp bi Bak !!! Cennette Cehennemde Bu Dünyada... An gelir Izdırap dolar,İsyanlar Başlar ... Ve An gelir Ölmek İstersin... Namluya bir mermi sürüp Kendine veda Edersin... Parmağın Tetikdetir Ama.. O tetik o kadar ağır gelir ki insana.. Çekemezsin !!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MummifiedCorpse
    MummifiedCorpse's avatar
    Erkek

Hocam en alttaki ne onu cıkartamadım

Kemer mi ney o yaw

Sizler, yani yeni Türkiye"nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz... Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir. Gazi.Mustafa Kemal Atatürk
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek
    bizim arkadaşta kalem tabanca wardı gerçi hala var:) dolmakalem şeklinde metal manyak bişi.kuzey ıraktan gelmiş sanırım
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Erkek
    MummifiedCorpse bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam en alttaki ne onu cıkartamadım

Kemer mi ney o yaw

-----------------------------

O kemer gibi ya bele yada baikabi yere takılarak silah gizleniyo galiba! 

şizofren olabilirsiniz yardım alın!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek
    Zigana'nın dediği gibi bunlarla çok yakın mesafeden ve öldürücü yerlere ateş etmedikten sonra hiçbir işe yaramaz(Rakip de kuvvetliyse ölen sen olursun sadece). İşte böyle böyle silahlar da var demek,milleti şaşırtmak için birebir. Başlıktan tek atar silahtır diye düşünmüştüm ama koleksiyon suikast silahları çıktı. Neyse hayrını görün:)

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    Kurşun yaralanmaları genellikle yoğun kan kaybı , kurşun zehirlenmesi , mikrop kapma(özellikle iç organların) sebepleri ölümcüldür , onun dışında kafatasına musubet edecek hertür delici nesne beyin temasıdna öldürür, ama bu mermi beyin haricinde başka bir organa geldiğinde ölümcül olması olanaksız gibime geliyor, kan kaybı vs olmaz , zehirlenmeside pek bi güç olacağından zararsız denilebilir:]

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
Toplam Hit: 4936 Toplam Mesaj: 28