Sıradan Bi Gün... ~ Yılmaz Özdil
-
Güzel yazı.
Hz. Fettullah duymasın, zira "o sizi gözetendir" :).
-
çok iyi yaa :S
-
hocama saygılar :| harbi süper bişi :|
-
Doğru söze ne hacet...
Gece yaşayanlar da görsün, belki gün gelir daha bilinçli oluruz :-)
-
AntiOksidan bunu yazdı:
-----------------------------
Hala kader,
olacağı varmış,
Diyen adamlar görüyorum,hiç mi utanmıyorlar merak ediyorum,oradan çıkan cesetler kendi yakınlarının olsa tepkileri bu mu olurdu.
direk birisi kader diyosa o ztn cahildirdin'de sen önlemini al takdirini Allaha bırak wardır
Allah rahmet eylesin ölenlere ayrıca ...
-
güzel yazı..takdiri ilahi diyip gecenlerin kendi yürekleri yaninca neler yapabilceklerini hep düsünürdüm ama en son olayda gordumki bağnazlik insanlarin gözünü öyle bir kör eder beyinlerini öyle bir örümcek ağıyla kaplar olmuski evlatlarinin ölümlerine bile sessiz kalir olmuslar.ölen çocuklarin ailelerinden bir tanesi bile herhangi bi şikayette bulunmamis yazik cok yazik.
-
Her zaman bilindik şeyleri yazdığı için okumuyorum ben pek , fakat yazdıklarını günlük hayatla ilişkilendirmesi Yılmaz Özdil'i başarılı bir yazar yapıyor...
-
ZoRKaYa bunu yazdı:
Katılıyorum bu yazıya..
tövbe yarabbi ya ... -
cold-m4 bunu yazdı:
yılmaz özdilin bunları yazmış olması takdiri ilahi, yani yazmayabilirdi de, o yüzden fazla ciddiye almayın.
-----------------------------:)
Arkadaşlar İşgüzarlık edenlere Elbetteki ceza kesilecek Kesilmelidir. Netice itibari ile Likid Gaz oradaki, Önlem alma aşamalarını Biliyor olması yada Sorumlusunun Olması gerekirdi, Ancak orada Gelişen olaylar Azrailin Ölüm Sahnesini Kurguladığı Şekilde Gerçekleşmiştir.
Sadece Taktiri ilahilik Kısmı Ölümün Gerçekleştiği Andır, Gerisi Sorumlunun İşini yapmamasıda olabilir. Yazık onca Çocuğa İstanbulda Patlatılan Bombayı dahi daha unutamamışken Bunuda peş peşe Gazetelerde Görünce Kilitlendim adeta.