Şırınganın Ucu İçime Kaçtı :S
-
sakın hafife alma eger gerçekten içinde parçası kaldıysa doktora görün o igne balıgın suda yüdüğü gibi tüm vücudunu gezer film çekerek yerini buluyorlar ufak bir operasyonlada alıyorlar iç organlarını kaslarına yada sinirlerine zarar verebilir
-
baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------
hp32 bunu yazdı:
-----------------------------la aldırma bunlara aq.. karılar bazen daha kalınını alıyolar içine :) kaçtanesi ölmüş :P hadi 5-10 tane girse ölebililite oranın yüksek de sinek kaçmış içine gibim bişey aq?
ölmezsin lan gitme biyere çıkart kendin..
@lordxmaxım ebeni seviorz biz :) nerdesin aq?
-----------------------------:d olm karılar alıyo ama kalbine mi alıyo a.g. :D tabi bişey olmaz. durum çok farklı :D
kendi nasıl çıkaracak a.g. aha kalbe doğru yol aldıysa nerden bilecek ? hp32 adam sana uysa öbür tarafa çabuk gider :D
hoca git bi filim neyin çektir. nolur nolmaz. sonra rahmetlinin de kasları iyiydi demesin.hemşire :S
-----------------------------çocuun aklını çelmeyin aq .. küçükken hsata olduğumda götümde penisilin kırıldı aq horttura horttura çıkarttık heriffin gene münasip nokatları sağlam..
-
Şimdi benim yüzümden mi kaçmış oldu?
Abi şakası bi yana ciddiye al. Bi olay var kötü bişey ama anlatmak istemiyorum telaşlanma diye ama ciddiye al. Damarların aracılığıyla tüm vücuda geçebilir küçük parça kaldıysa. dikkatli ol hemen bişeyler yap.
-
hp32 bunu yazdı:
baron_27 bunu yazdı:
hp32 bunu yazdı:
-----------------------------la aldırma bunlara aq.. karılar bazen daha kalınını alıyolar içine :) kaçtanesi ölmüş :P hadi 5-10 tane girse ölebililite oranın yüksek de sinek kaçmış içine gibim bişey aq?
ölmezsin lan gitme biyere çıkart kendin..
@lordxmaxım ebeni seviorz biz :) nerdesin aq?
-----------------------------:d olm karılar alıyo ama kalbine mi alıyo a.g. :D tabi bişey olmaz. durum çok farklı :D
kendi nasıl çıkaracak a.g. aha kalbe doğru yol aldıysa nerden bilecek ? hp32 adam sana uysa öbür tarafa çabuk gider :D
hoca git bi filim neyin çektir. nolur nolmaz. sonra rahmetlinin de kasları iyiydi demesin.hemşire :S
-----------------------------çocuun aklını çelmeyin aq .. küçükken hsata olduğumda götümde penisilin kırıldı aq horttura horttura çıkarttık heriffin gene münasip nokatları sağlam..
-----------------------------gül gül öldüm aq :D horttura horttura nasıl çıkarttınz olum :D ha bu arada git doktora amq ölecen sonra bide un şeker parası verecez..
-
oo dayı harbiden yarraklara geldin bi yerde duymuştum ciddi diyorum adamın ayağınaküçük bi iğne girmiş adam farkında değilmiş ama ordan kan dolaşımıyla kalbine gitmiş adam göte gelmiş gebermiş. git bi kotrol ettir erken tehşis göt kurtarır :D
-
hoja vakit kaybetmeden doktora git.Göte gelebilirsin..
-
yaw benim kafama kazma girdi bisi olmadı sana bisi olcagını zannetmıyom yinede doktora git kardesim var 3 aylıkken 3 delik vardı amaliyat oldu sımdı got gibi
-
direk acıyomu yazcaktım ama insafıma geLdin :D
La oLm git cıkarttır onu :D
daa senLe ßizim dersane de ortam yapcas :D
senin arkLarLa tanıstırcan ßeni :D
-
cold yaşıon mu olm bi cevap ver?
hay aq adam korkudan gitti...
-
iğnenin ucunun damarın içinde kırılma ihtimali yoktur.
Eğer öyle bişey olursa zaten beyine emboli atardı 2 dk da ex olurdun.