Şirket Vergi Numarası Öğrenme
-
Merhaba arkadaşlar,
Ortağı olduğum şirketin vergi numarasını öğrenmek istiyorum. Kaşede ve diğer evraklarda vardı ama hepsi muhasebecide bana şimdi lazım muhasebeciyle muhattab olmak istemiyorum şu sıralar başıma çok iş açtı. Bağlı olduğum vergi dairesinin bulunduğu şehirde de değilim öncelikle online ya da telefonla olmadı yarın hangi kurumdan öğrenebilirim.Teşekkürler.
-
ödenmiş vergi faturan filandamı yok hiç
-
DrKeworks bunu yazdı:
-----------------------------ödenmiş vergi faturan filandamı yok hiç
-----------------------------hocam o işlerle mali müşavir ilgileniyordu şu kadar diyordu yatırıyorduk hiç sormuyorduk bile biraz ihmal biraz iş yoğunluğu birazda konuya uzak oluşumdan dolayı hiçbir bilgim yok. e-devlet olayından falan öğrenme şansımız yok mu acaba.
-
Ünvanı tam olarak öm atarmısın?
-
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------DrKeworks bunu yazdı:
-----------------------------hocam o işlerle mali müşavir ilgileniyordu şu kadar diyordu yatırıyorduk hiç sormuyorduk bile biraz ihmal biraz iş yoğunluğu birazda konuya uzak oluşumdan dolayı hiçbir bilgim yok. e-devlet olayından falan öğrenme şansımız yok mu acaba.
-----------------------------ptt ye git kimliğini + 3 tl ver şifre al oturum aç vergi levhasını görebilirsin yanlış bilmiyosam
-
DrKeworks bunu yazdı:
-----------------------------Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------DrKeworks bunu yazdı:
-----------------------------ptt ye git kimliğini + 3 tl ver şifre al oturum aç vergi levhasını görebilirsin yanlış bilmiyosam
-----------------------------şifreyi kaybettiğimden 15 lira:)
varsa orda yarın alayım şifreyi tekrar.Sağolasın.
@YaSevYaTerket
pm gönderdim hacım.
-
Ne şifresi alınıyorsunuz turkiye.gov.tr için mi,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------Ne şifresi alınıyorsunuz turkiye.gov.tr için mi,
-----------------------------evet hocam.
-
şirketin duvarında asılı yok mu ala ala
-
sorun çözülmediyse tam ünvanı banada bi pmlermisin
-
warlife bunu yazdı:
-----------------------------şirketin duvarında asılı yok mu ala ala
-----------------------------hocam yok duvarda şehir dışındayım firma değişikliği oldu adres falan değiştir vergi levhası muhasebeciye gitti gelmedi.
umit bunu yazdı:
-----------------------------
sorun çözülmediyse tam ünvanı banada bi pmlermisin
-----------------------------pm gönderdim hocam.