Şirket Vergi Numarası Öğrenme
-
Bu nası saçmalık?Fatura fiş kesmiyor musun? Orada yazar
-
flassy bunu yazdı:
-----------------------------Bu nası saçmalık?Fatura fiş kesmiyor musun? Orada yazar
-----------------------------saçmalık?
Arkadaşım bilgi sahibi olmadan yargılama kimseyi. İşyeri değişti adres değişti ben şehir dışındayım işin başında değilim fatura koçanları yanımda değil vs yazdım hepsini.İşyeri öyle market gibi biryer değil her dakika fatura kesilsin. bir üretimhane mühtahsillerin tarım ürünleri mamül haline getiriliyor bu işlem için ücret alınıyor vs. Her gün fatura kesme olayı yok bazı günler tek bir kişiye çalışıyoruz mesela.İşlemlerde hata olmaması için kendi özel muhasebecimde olmadığı için müşavirlik bürosunda yazılıyor faturalar irsaliyeler gideceği yere gönderiliyor. Şimdi insanca yorum yapman dileği ile.
-
https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/index.jsp
bu adresten vergi levhası vilgilerini sorgulayabilirisn
tc numaran yeterli , vergi numaranıda bulursun böylece
Bu arada Mali müşavirim , benim sana en önemli tavsiyem , sakın ha muhasebecini kendi haline bırakma,
eğer şu an sorunun varsa bir an önce anlaşmaya bak veya en kısa zamanda değiştir
kolay gelsin
-
student bunu yazdı:
-----------------------------https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/index.jsp
bu adresten vergi levhası vilgilerini sorgulayabilirisn
tc numaran yeterli , vergi numaranıda bulursun böylece
Bu arada Mali müşavirim , benim sana en önemli tavsiyem , sakın ha muhasebecini kendi haline bırakma,
eğer şu an sorunun varsa bir an önce anlaşmaya bak veya en kısa zamanda değiştir
kolay gelsin
-----------------------------Merhaba,
hocam e-vergi levhası sorgulamadan sorgulama yaptım
291**027*** vergi kimlik numaralı mükellefin YILLIK GELİR VERGİSİ, ZIRAİ KAZANÇ GELİR VERGİSİ, KURUMLAR VERGİSİ, BASIT USULDE TİCARİ KAZANC vergi türlerinden mükellefiyeti bulunmadığı için vergi levhası bulunamaz. şeklinde cevap aldım. Şirket limited şirketi şahış değil ondan böyle cevap aldım herhalde.
e-devlet şifresiylede sorgulama yok arkadaşlar ben bulamadım.Halen aramaktayım inada bindi muhasebeciye sormadan öğreneceğim.
-
wergi dairesine sormadan öğrenemezsin bağlı olduğun vergi dairesininin sicil servisini ara durumu izah et normalde telefonda hayatta bilgi vermezler ama sen bir dene şirketin tam ünvanını söylemen gerek.