Sırt Çantası Tavsiye

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

jansport eastpack konak ta barcından alabılırsın yaz google a yerı gorebılırsın.

Ankara trenlerı basmaneye gelmıyor mu  

?

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

konak derken ızmır konaktan bahsedıyorsan ben ıstanbuldanım :)

www.kriptopedi.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek

jack wolfskin 22 LT barney modeli var , mavi renkte..sadece 1 kez kullandım eğer istersen 80 TL ye verebilirim,10 günlük filan çanta :)

dont think twice its all right
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Istedıgım renkte bulamadım ama modelı buldum 269 lıra dıyor hocam sen nerden aldın 100 lıra cıvarına bu cantayı :)

www.kriptopedi.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek

http://www.sporjinal.com/Sirt-Cantasi,LA_1526-2.html hocam beğendiğin olursa fiyatta yardımcı olurum.

Hoop.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Lemuria bunu yazdı:
    -----------------------------

jack wolfskin 22 LT barney modeli var , mavi renkte..sadece 1 kez kullandım eğer istersen 80 TL ye verebilirim,10 günlük filan çanta :)

caps koy da alalım :) orji di mi ?

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hipokondriyak bunu yazdı:

jansport eastpack konak ta barcından alabılırsın yaz google a yerı gorebılırsın.

Ankara trenlerı basmaneye gelmıyor mu  

?

barçını biliyom hacı son çare oraya gitcem artık da orası da pahalı ya o lanet trenler de alsancakda duruyo

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kiNki
    kiNki's avatar
    Erkek

the north face diye bi marka benm hoşuma gitti küçük boyutta olanları ama baya pahalı ucuzunu denk getirebilirsem ondan almayı düşünüyorum

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1-618-GR
    1-618-GR's avatar
    Erkek

http://www.sporcum.com/aksesuar/canta/easy-camp-dayhiker-mavi-eca360001.html

Bunu bir ara beğenmiştim 25 lt, sağlam.

Jack Wolfskin, Columbia, Nort face, Lafuma, böyle daha çok çok markanın çantaları varda onlarda tam istediğin özelliği istediğin fiyatta bulamazsın.

İşine yarar çanta al , Puma King serisi var çok tatlı gözüküyor çanta + 5 litre açılımı var ama, kumaşı o kadar sağlam değil ama görüntü süperin ötesinde .

Resimde çok cılız durmuş canlısı feci dikkat çekici ve bende bu çantadan istiyorum dedirtici bir şey altta fermuarı var + 5 litresi.

http://www.newyorker34.com/zeynep6/pmabg0122.jpg

Ama easy camp'ın çantasıda çok tatlı.

Bir domino taşıyım yıktığına sevinme....
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Erkek
    hillman diye bir marka var. avcılar için çanta, bot, elbise vs. ürünleri var. yüksek kaliteli çantalar yapıyorlar. youtube da incelemeleri var. ayrıca çok çok yüksek tasarım ürünleridir. inceleme videolarını izlersen görürsün. Bu firmanın sivil kullanıma gidecek renkte yanl kamuflaj olmayan renkte çantaları da mevcut. onlara bi göz at bakalım. hillman dan ürün almasan bile en azından ne kadar kaliteli tasarımları olduğunu görürsün, kaliteyi görürsün.

Ben yüzmeyi ördeklerden öğrendim.
Toplam Hit: 10115 Toplam Mesaj: 52