Sırt Çantası Tavsiye
-
o6u2 bunu yazdı:
-----------------------------gerektiginde bavul gibi genisleyip demissin ya hocam orayi biraz acarmisin yahu :))
-
bekleyin geliyo beyler resimler :)
beyler cetvel 30cm ona göre hesaplayın çanta 29lt kalemlik cdlik notebookluk felan var 17'' ekran rahat sığıyor gayet kaliteli su geçirmez sağlam bişey tavsiye ederim

-
@karakule
eyvallah kardeşlik :)
-

Beyler laptop için bir bölümü olan çanta buldum laptop dediysem etrafında çelik konstriksiyon yok tabi ama laptop rahatlıkla giriyor içine.
Çanta da bu: http://www.sporjinal.com/3S-ESS-BP,PR-28049.html
-
Bu Easy Camp'in çantası hoşuma gitti ama iç kısmını göremiyorum iç kısmında çok cepli fonksiyonel 20 litre falan bir sırt çantası arıyorum max 50-70 tl arası.
Yada Ebaydan falan getirtebilirmiyiz -
1-618-GR bunu yazdı:
-----------------------------Bu Easy Camp'in çantası hoşuma gitti ama iç kısmını göremiyorum iç kısmında çok cepli fonksiyonel 20 litre falan bir sırt çantası arıyorum max 50-70 tl arası.
Yada Ebaydan falan getirtebilirmiyiz
-----------------------------Hocam tebrik ederim gecenin konuyu hortladan adamı seçildin :D
-
İzmire yabancı mı :D gel kanki hazırlığın önüne izmiri gezdirem seni
-
Konu uplanmışken sorayım
Arkadaşlar netbook kullanıyorum ve headphones kulaklığım ve netbook'un şarj aleti sürekli yanımda bulunuyor. bunlar en az 2 kez olmak üzere servise gittiler ve bunun sebebininde bı kısmını çanta oluşturuyor. bu söylediklerimi rahatça ezmeden alabilecek ve iyi bir koruması olan (netbooklar için falan ne tür koruma oluyor tam bilmiyorum) birşey önerirseniz sevinirim. Çok pahalı olmazsa sevinirim.
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------olay budur hacılar
daha ucuzunu bulan varsa bekliyorum :)
-----------------------------daha ucuzunu buldum hocam nike da calısıyorum %30 personel düş o fiyattan niahahahaha
abim de adidasta müd yard amq :F -
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------bu konu iyi oldu. bana da çanta lazımdı bi tane :)
@karakule
hocam o nike in laptop cantası özelliği var mi ki ? laptop icin ayrı kısmı koruması vs.
bide şu easycamp cantası ne kadar uzun/büyük ?
-----------------------------evet özel laptop bölmesi mevcut hocam rahat bi cantadır kolluklarında hava yastıgı var