folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sırt Üstü Yatınca Kabus Görüyorum [?]

Sırt Üstü Yatınca Kabus Görüyorum [?]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pSkpt
    pSkpt's avatar
    Erkek
    aliyk bunu yazdı

ogrish ve gore tarzı sitelere girmekten vazgeç

uyurken abdestli olmaya gayret et

uyumadan evvel ezberden biliyorsan 3 kere Ayetel Kürsi oku ,bilmiyorsan bir yere yaz oku

uykuya dalma esnasıda iken hani derler ya keçi koyun dana filan say

sen sadece zikir çek (süphannAllah , Elhamdullillah  veya estağfurullah)

ogrish falan hiç girmem.

Olay şöyle anlatayım. Televizyonda izliyoruz sanki adam anlatıyor. Kavga gibi bir şey çıkıyor arabasına taş atıyorlar adamın elinde koca pala var başka adamda da biraz daha uzun bi kılıç gibi birşey adam kılıca vuruyor kılıcın ucu kesiliyor ve adamın kafasına dik şekilde giriyor.

"yapılan bir kaç operasyon sonucu hayatta kalmayı başardı, fakat aşırı stres veya yorucu bir iş felç olmasına ve ölmesine sebep olabilir." gibi birşey anlatıyor adamı gösteriyor yaşarken. Hani TV showları gibi..

dediklerini uygulayacağım...

İmza...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Peroksit
    Peroksit's avatar
    Erkek
    pSkpt bunu yazdı
    aliyk bunu yazdı

uyumadan evvel ezberden biliyorsan 3 kere Ayetel Kürsi oku ,bilmiyorsan bir yere yaz oku

ogrish falan hiç girmem.

Olay şöyle anlatayım. Televizyonda izliyoruz sanki adam anlatıyor. Kavga gibi bir şey çıkıyor arabasına taş atıyorlar adamın elinde koca pala var başka adamda da biraz daha uzun bi kılıç gibi birşey adam kılıca vuruyor kılıcın ucu kesiliyor ve adamın kafasına dik şekilde giriyor.

"yapılan bir kaç operasyon sonucu hayatta kalmayı başardı, fakat aşırı stres veya yorucu bir iş felç olmasına ve ölmesine sebep olabilir." gibi birşey anlatıyor adamı gösteriyor yaşarken. Hani TV showları gibi..

Bu anlattıgın şekildemi görüyorsun o söylenenlerde seni korkutuyor ? rüyadan uyanıncada bir süre kendine gelemiyorsun değilm ?

http://www.youtube.com/watch?v=OH4eOQ6ZI0Q - - - - - http://www.youtube.com/watch?v=TqErNP20gpI - - - - - https://www.youtube.com/watch?v=fhr5UBZh1rY
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahrefk
    tahrefk's avatar
    Erkek

Yan yat :)

Şaka bir yana da hocam o belli zamanlarda insanlara oluyor 1 hafta filan devam ediyor bir aralar öyle birşeyler olmuştu bana da geceleri fakat bir süre sonra geçti.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Karabasan dediğiniz olay sadece sırt üstü yattınığızda ortaya çıkan geçici uyku felci durumudur. Onun dışında hocam kendini şartlamışsın sırtüstü yattığımda bunları görüyorum ve tekrar göreceğim diye muhtemelen ondan dolayı sürekli görüyorsun.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pSkpt
    pSkpt's avatar
    Erkek
    Peroksit bunu yazdı
    pSkpt bunu yazdı
    aliyk bunu yazdı

ogrish falan hiç girmem.

Bu anlattıgın şekildemi görüyorsun o söylenenlerde seni korkutuyor ? rüyadan uyanıncada bir süre kendine gelemiyorsun değilm ?

sonra sokakta adamı görüyorum yani yanına gidiyorum. bu bugün oldu başka günler çoğunlukla uzaylılar vs geliyor. olayın içinde oluyorum.

İmza...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek
    Peroksit bunu yazdı
    karakutu bunu yazdı

aynı sorun bendede var(dı). İnancın nedir bilmem ama  ben hocaya gittim  cinlerden filan bahs etti ( detay vermiyorum)  okudu üfledi  filan  sonra su verdi bu suyu  sabah akşam içeceksin dedi içtim bir müddet  sonra  geçti  bir zaman rahat ettim sonra tekrar  başladı  ama alıştım normal rüya görünce çok sıkıncı   gelmeye  başladı, kabus olduğu zaman şuurum yerinde  oluyor çoğunlukla  ve kendi lehime  çeviriyorum olayı zevkli oluyor :P

Bende öyle düşünüyorum akşamları birşey beni rahatsız ediyormuş gibi geliyor cidden gin midir ? 

Psikolojikte  olabilir  hocam, ama  beni son zamanlarda çok bunalttığı için  hemö sosyal hayatımı hemde psikolojimi  son çare  olarak hocaya gitmemi tavsiye ettiler, tavsiye etmelerindeki   anlatması uzun sürecek bazı hadiselerim var bu yüzden gittim hocaya, hoca elime bardak veri ve içine bakmamı söyledi  biraz baktıktan sonra   bir şey görmediğimi söyledim sonra biraz daha bak dedi birazdan çıkacak  neyse  bazı şeyler çıktı okudu üfledi   bir müddet geçti...  Daha sonra tekrar  gelmemi söyledi  fakat ben gitmedim ( bu arada hoca  para filan kabul etmedi ) sonra yine başladı ama uzun senelerden beri olduğu için alıştım ben, Öcelikli tavsiyem doktor sonrasında ise  hoca. 

Mevzu derin | Papikolas Planet
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Peroksit
    Peroksit's avatar
    Erkek
    karakutu bunu yazdı
    Peroksit bunu yazdı
    karakutu bunu yazdı

aynı sorun bendede var(dı). İnancın nedir bilmem ama  ben hocaya gittim  cinlerden filan bahs etti ( detay vermiyorum)  okudu üfledi  filan  sonra su verdi bu suyu  sabah akşam içeceksin dedi içtim bir müddet  sonra  geçti  bir zaman rahat ettim sonra tekrar  başladı  ama alıştım normal rüya görünce çok sıkıncı   gelmeye  başladı, kabus olduğu zaman şuurum yerinde  oluyor çoğunlukla  ve kendi lehime  çeviriyorum olayı zevkli oluyor :P

Bende öyle düşünüyorum akşamları birşey beni rahatsız ediyormuş gibi geliyor cidden gin midir ? 

Psikolojikte  olabilir  hocam, ama  beni son zamanlarda çok bunalttığı için  hemö sosyal hayatımı hemde psikolojimi  son çare  olarak hocaya gitmemi tavsiye ettiler, tavsiye etmelerindeki   anlatması uzun sürecek bazı hadiselerim var bu yüzden gittim hocaya, hoca elime bardak veri ve içine bakmamı söyledi  biraz baktıktan sonra   bir şey görmediğimi söyledim sonra biraz daha bak dedi birazdan çıkacak  neyse  bazı şeyler çıktı okudu üfledi   bir müddet geçti...  Daha sonra tekrar  gelmemi söyledi  fakat ben gitmedim ( bu arada hoca  para filan kabul etmedi ) sonra yine başladı ama uzun senelerden beri olduğu için alıştım ben, Öcelikli tavsiyem doktor sonrasında ise  hoca. 

Hee anladım hocam beni fazla rahatsız etmiyor bu durum :D takmıyorum kafaya 

http://www.youtube.com/watch?v=OH4eOQ6ZI0Q - - - - - http://www.youtube.com/watch?v=TqErNP20gpI - - - - - https://www.youtube.com/watch?v=fhr5UBZh1rY
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

hoca bilinç altın sürekli aynı yere endekslendiğinden dolayı böyle garip gurip şeyler görüyorsun. kafayı başka yönlere çekmeye ne dersin ?

sırt üstü yattığımda hiç böyle şeylerle pek karsılasmadım.. zaten yatağa klasik giriş şeklidir.

kendi kendini korkutma len :W

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pSkpt
    pSkpt's avatar
    Erkek
    Amd-x bunu yazdı

hoca bilinç altın sürekli aynı yere endekslendiğinden dolayı böyle garip gurip şeyler görüyorsun. kafayı başka yönlere çekmeye ne dersin ?

sırt üstü yattığımda hiç böyle şeylerle pek karsılasmadım.. zaten yatağa klasik giriş şeklidir.

bu gece bilerek sırt üstü yatacağım belki ters tepki olur yan dönerim. :D

İmza...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek
    pSkpt bunu yazdı
    Amd-x bunu yazdı

bu gece bilerek sırt üstü yatacağım belki ters tepki olur yan dönerim. :D

ince pikeyle yatma :D

Toplam Hit: 9544 Toplam Mesaj: 58