Sırt Üstü Yüzme İleri Seviye İçerir
-
Beyler malum yaz geldi kışın özellikle videolarını izleyip geliştirmek istedğim bi teknik var kısaca Sırtüstü Olimpik yüzme diyim böyle bir adıda yokta olabilr. serbest yüzme tekniği.
yüzme biliyorum denebilir. sahilden yüzmeyi sevmem. Falezlerden atlar uzaklaşırım serbest sitil, sırt üstü hemen hemen 4-5 farklı yüzme tekniğini biliyorum. süratlide giderim gerekirse açıklarda vurup kafayı denizde yatarım. bunları yazma sebebim şu giriş seviyesinde değil orta seviye bir yüzücüyüm.
sırt üstü aşağıdaki videoda görüldüğü şekilde yüzebilen varmı. Ben tam olarak yapamadım. kol değiştirken boyun kısmından su alıyorum.
tecrubeli olup püf noktasını tarif edebilecek yüzme severler var ise ipucu tüyo alabilrim.
http://www.youtube.com/watch?v=Qjcfahbk8w4
-
Bu yaşıma geldim hala bilmiyorum :(
-
mataramasuko bunu yazdı
yalnız değilsin
-
Zodiac bunu yazdımataramasuko bunu yazdı
yalnız değilsin
Ayrıca bembeyazım :(
-
mataramasuko bunu yazdı
hocam bilgisayar başında çok zaman geçiren insanların boyun ağrısı çekmesi kesin gibi birşey buda boyun fıtıgına nedne oluyor yaş 30 u geçince ağrılar başlar o yüzden yüzme boyun ağrısının düşmanı iyidir bir an önce öğrenmenizi tavsiye ederim.
-
çizdim
-
siyahbereli bunu yazdımataramasuko bunu yazdı
hocam bilgisayar başında çok zaman geçiren insanların boyun ağrısı çekmesi kesin gibi birşey buda boyun fıtıgına nedne oluyor yaş 30 u geçince ağrılar başlar o yüzden yüzme boyun ağrısının düşmanı iyidir bir an önce öğrenmenizi tavsiye ederim.
Bilgisayar basinda pek fazla oturmam da yüzme ile aram hiç olmadı niyeyse
-
herhangi bi teknigi yok hocam, suyun üstünde yatabiliyorsan bu sekilde yüzmek ondan cok cok basit. ayni kulac atiyor ters sekilde
-
lan yüzecemde bi türlü suyun üstünde kalamıyorum nefes tutsamda batıyorum ne ayak anlamadım :D
-
videodaki gibi yüzebiliyorum cocukluğumdan beri hatta
teknik olarak hiç calısmadım üzerinde doğaçlama olarak ögrendim
ayrıca sırt üstü yüzebiliyorsan bu şekilde yüzmek zor olmasa gerek
swinlarg tarafından 10/Tem/14 18:36 tarihinde düzenlenmiştir
edit: cok yoruyor adamı :| -
Boyun bölgenden su almanın sebebi suyun cok fazla üzerinden gidiyor olman.
Baş hariç tüm vücüdunu suyun altına vermen gerek kulaklar dahil
Böylece su alıyorum hisssiyatini kaybetmiş olursun.