folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sırt Üstü Yüzme İleri Seviye İçerir

Sırt Üstü Yüzme İleri Seviye İçerir

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı
    Zodiac bunu yazdı
    mataramasuko bunu yazdı

Bu yaşıma geldim hala bilmiyorum :(

yalnız değilsin 

Ayrıca bembeyazım :(

ne alaka la bembeyazlıkla :) tam bi pers fenotipim var güneşten yansam bile farketmez suya girdiğim zaman en fazla kulağı burnu tıkayıp kafayı içine sokup tekrar çıkarırım amk :)

Zodiac tarafından 10/Tem/14 18:45 tarihinde düzenlenmiştir

mantığın korkunu yenemiyorsa kendini düşünenden sayma,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murdery
    murdery's avatar
    Erkek

geçenlerde müridlerden biri oyun attı..fare ile oynanan bi oyundu.amaç deniz ortasında bi adam nefes almasını sağlıcan su yüzünde tutucan...amk ben orda bile batırdım adamı..2 kere denize girdim 1 kere havuza... en son ise 2007 yılında

BİR TIKLA BE https://www.youtube.com/watch?v=I5DOCwqBuzk
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

Hocam o kadının kolları ne kadar yakın geçiyo kafasına , acayip esnek bi halde  , sırt üstü yüzme konusnda dönüş açısını düz yapman gerekiyor bunun içinde jimnastik tarzı sporlarla kkolunu geriye doğru atmayı öğrenmen lazım , kurbağalamada kapışırım her türlü.

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    Zodiac bunu yazdı
    mataramasuko bunu yazdı

Bu yaşıma geldim hala bilmiyorum :(

yalnız değilsin 

aynı durum..

goo.gl/qBNZmW
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Ben de batamıyorum arkadaş. Hani tamam 3-4 stilde yüzebiliyorum da su altında yüzmek ya da ne bilim bir havuzun dibine kadar inmek diyince işler sarpa sarıyor. Birkaç arkadaş bildiğin havuz dibinde bağdaş kurup oturuyor. Ben o kadar batmayı deniyorum batamıyorum bile :D

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    b0rd0 bunu yazdı

Boyun bölgenden su almanın sebebi suyun cok fazla üzerinden gidiyor olman.

Baş hariç tüm vücüdunu suyun altına vermen gerek kulaklar dahil 

Böylece su alıyorum hisssiyatini kaybetmiş olursun.

Sebebini buldum arkadaşlar, baş pozisyonu kol değiştirme anında omuzu içeri doğru batırırken kafanın gökyüzüne bakması kafanın yana doğru yatmamaması gerekiyormuş, ve baş suya paralel batık bi şekilde olması gerekiyormuş.

zor bir stil arkadaşında dediği gibi başın suda duruşu çok öenmli ve kolların jimnastik egzersizi yapmış olması gerekiyor imiş. aksi takdirde kol geri gittiği anda vucudun posizyonu çok bozuyor yalpalıyor. hemen olacak bir şey değil antremanla geliştrebileceğiz.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

olm bende 6 aydır falan gidiyorum ama hala geberiorum lan havuzda 6 tur attımı nefes mefes kol bacak gidior amk yarı olimpik bide. heralde tam yüzme becerisi yok bende

Living Death
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek

Bu zamana kadar hiç yüzemedim sürekli yürüdüm denizde çünkü yüzemiyorum batma korkusu geliyor insana.

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    ArmadA bunu yazdı

olm bende 6 aydır falan gidiyorum ama hala geberiorum lan havuzda 6 tur attımı nefes mefes kol bacak gidior amk yarı olimpik bide. heralde tam yüzme becerisi yok bende

geldiğinde deseydin ben sana biraz öğretirdim lan. :)

gerçi kaç yıl geçti la

işte bizde yorulmayalım diye öğrenemye çalılyoruz yüzerken çok yorulan yüzme bilmyiordur. benim gibi :)

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Altair
    Altair's avatar
    Erkek

hocam aynı şekilde yüzüyorum tabi abla kadar çok hızlı kulaç atamıyorum ama tek yapman gereken kafanı ne çok geriye nede çok ileriye alacaksın normal dümdüz yatacaksın suda ve gözler hep tavanda olacak şekilde yani boynu hiç bükmeyeceksin. kollarda dikkat ettiysen suya eller dik bir şekilde giriyor suyun içinde palet misali dönüyor. benim yaptığım tam olarak bu ve gayet rahat yüzüyorum.

Toplam Hit: 2411 Toplam Mesaj: 22