Sistematik Asp.Net Mvc Eğitimi - Udemy (Kurs Tanıtımı)
-
Kurs içeriği olarak en temelden anlatım var mı hocam programlamaya giriş seviyesinide kapsıyor mu?
Yani hiç bilmeyen bir adam kurslarını bitirince kendis dinamik Web platformları yazabilir mi
-
Aldım abimizden, başarılarının devamını dilerim. Güzel bir eğitim(henüz bitmedi ama güzel yine de)
-
@siyahbereli hayır programlamaya girişi kapsamıyor. Programlamaya giriş dediğimiz olay; temel basit algoritmalar, bilgisayar kavramları, if, else, for, while, değişkenler, diziler gibi konuların öğrenilmesi ve bu konuları örnekler ile pekiştirmektir. Kendim 2009-2010 da C Derneğinden Ali Hocadan Programlamaya Giriş eğitimi aldım. Dil olarak Java kullandık kursta. Tekrar söyleyeyim Programlamaya Giriş'in amacı bir kişiye bir programlama dilini baştan sona öğretmek değildir. Dil burada araç olarak kullanılır. Sen kurs boyunca 50-60 tane ödev sorusu yaparsın. Algoritma bilgin gelişir. 5 sayıdan en büyük sayıyı bulan program, mayın tarlası, amiral battı, bir dizideki elemanları ters çevirme, bir dizideki elemanların ortalamasını bulan program vs. vs. Eğer ekonomik durumun varsa C Derneğinden programlamaya giriş kursu almanı tavsiye ederim. Eğerki yazılımı ilgin yoksa zaten bu kursta belli olur.
2.soruna cevap; evet benim kursumun amacı ASP.NET Mvc ve ASP.NET Core Mvc yi çok iyi bir şekilde anlatıp uygulamalar ile pekiştirmek. Detaylı ve doğru bilgi sunmak. İnsanların kafasındaki Türkçe eğitimler kötü algısını değiştirmek. Kurs içinde önemli ölçüde C# ta işliyoruz mecburen.
@Dark_Lord saol hocam. Düzenli güncelliyorum. Dün 2 ders daha yükledim. Disposal, garbage collection kavramları, IDisposable arayüzü ve using deyimi. Garbage Collection illaki mülakatlarda soruluyor.
@CISSP Sıfırdan başlayan birisi için elbette ASP.NET Core dan başlamak mantıklı olanı. Ancak daha öncede yazdığım gibi büyük ölçüde pek çok konu benzer ve ortak. Bizim kurstaki işleyişimiz önce ASP.NET Mvc sonra ASP.NET Core Mvc olacak şekilde. Eğerki ASP.NET Mvc de olan ancak ASP.NET Core Mvc de olmayan konular olursa bu konuları zaten yüzeysel olarak geçiyorum. Yani güncel olmayan bir şey anlatmıyoruz hocam. Fiyat konusunda diğer arkadaşlara verdiğim 39.90 luk kuponda verebilirim hocam. Şimdi 40 liradan alanlar oldu. Ondan daha ucuza verirsem ayıp olur alan kişilere ayrıca kursa ders ekledikçe fiyatı dahada artıracağım. Yani klasik udemy kursları gibi 24,99 fiyatları olmayacak.
https://www.udemy.com/course/aspnetmvc/?couponCode=EYLUL2020 Sayın almak isteyenler için indirimli link.
Hannibal_King tarafından 23/Eyl/20 23:47 tarihinde düzenlenmiştir -
Bende bir adet kurs aldım emeğini sağlık hoca
içeriğe bakamadım ancak bu gibi sıfırdan başlangıç eğitimlerinde en önemli noktanın geliştirme ortamının düzgün bir şekilde kurulup ayarlarının anlatması olarak düşünüyorum, en kısa sürede inceleyeceğim eline sağlık
-
@Genki Visual Studio zaten gerekli olan tüm bileşenleri yüklüyor hocam. Detaylıca onu anlatmadım. Windows 10 yüklü bir bilgisayarda Visual Studio 2019 yeterli. Mesela bildiğim kadarı ile React Native vs de projeyi ayağa kaldırmak vs dert. Ama .Net tarafı rahat gerçekten.
Ayrıca deployment konusunu detaylıca ele aldık tabiki.
-
Teşekkür ederim, adı geçen C derneği > csytem.org mudur?
-
siyahbereli bunu yazdı
Teşekkür ederim, adı geçen C derneği > csytem.org mudur?
http://www.csystem.org/ aynen bende C egitimi aldım online egitimleride başladı
Aldım teşekkür ederim.
CISSP tarafından 24/Eyl/20 16:01 tarihinde düzenlenmiştir -
@Hannibal_King hocam bu ayın indirim kuponunu tanımlada arkadaşlar istifade etsin :)
-
https://www.udemy.com/course/aspnetmvc/?couponCode=OCAK2021 ocak ayı kuponu 46.99 tl ile kursu satın alabilirsiniz. Şu an için 51.5 saat içerik 184 adet ders mevcut. Yeni dersleri eklemeye devam ediyorum.