Sistemde Mi Yanlışlık Yoksa Bende Mi ?
-
Merhabalar arkadaşlar
Bilgisayarimin ram slotlarinda birtane 1 GB lik birtane 512 MB lik ramlar bulunmakta.Bilgisayarim sag tik ozellikler ve gorev yoneticisinin sayfasinda veyahut diger bakilan noktalarda sadece 1 GB olarak gozukuyor lakin CPU-Z adli programda Memory sekmesi altinda Type: DDR2 Size : 1536 olarak gorunuyor.Neden boyle bir uygulama var.Velhasıl uygulamam gereken baska seyler mi vardi.
-
Onboard kullanıyosan o düşürür ram miktarını
-
Sadece ses kartı onboard başka onboard donanım yok
-
Arkadaşım 2 remin mhz,frekansları aynımı eğer bir birinden farklı ise bazı anakartlar desteklemiyor olabilir. tam emin olmak için ilk acılısta toplam ram hafızasını gösteriyor eğer ekran kartın onboar ise acılısta 1384+128 der eğer onboard değilse 1512 yazar sadece 1024 yazır ise 2ram birbiri ile çakısıyor yani deniceksin olasılıkları biraz karışık yazmış olabilirim kusura bakma
-
ram özellikleri ne ?
-
Bios güncelemesini yapıp öyle bi dene..
-
başlığa aldanıp gene mi fight club konusu diycektim :/
-
Daft bunu yazdı:
-----------------------------başlığa aldanıp gene mi fight club konusu diycektim :/
-----------------------------
:D -
ram larin mhz hızlarını özellikerini yazarmısın..
-
Mhz Farklı Olduğu İçin Sorun Yaşıyor Olabilrsin
-
Beyler bilgisayar surekli olarak sorun yarattigi icin surekli kendi kendine reset cekip tekrar baslattigi icin yumrukladim kasayi ve kenara attim.Bilgisayarin icinde ki sifir parcalar vardi son taktigim onlari aldim gerisini kullanmiyorum artik.İlgi gosteren tum arkadaslarima tesekkur ederim.