Sistemim Göçtü Yardım Pls
-
hal.dll kendi başına silinmez hiçbir zaman.Netten bulup download edebilirsin veya XP yeniden kurabilirsin.Recovery işe yaramaz.
Merak ettim pc restart edilmeden önce hiç hata veren bir exe tıkladın mı sen, umarım sanada yutturmamışlardır, çünkü belgelerin ve yedeklerin falanda gitti eğer öyleyse...
-
hel.dll i at bana sen sp2 var zaten hel.dll lazım
-
cukurova hoca sana bir virüsçük atayım bakalım silinio mu silin miomu deneme yapalım mı bak bütün tarikat izliyor...
-
sadece hel.dll lazım arkadaşlar
-
HackMan ; sağol kardeş ben tırsarım öyle şeylerden ama göndereceğin virusçüğün yazarı kimmiş merak ettim ben :)
domain_admin ; "hel.dll" diye bir dosya yoktur kardeş boşuna arama senin dediğin "hal.dll" ve nette bulursun ama virus yediysen dosyadayı da bulsan pc açılmayacak.
-
evet kimsede yokmu hel.dll dosyası
-
xp cd si varsa elinde hemen xp yi onarmayı dene..
windows klasörü silinip tekrar yüklenir böylece sorun kalmaz.. -
bence de chkdsk hizmetini kullan
-
ya herkes kafasından birşey uydurmuş, abi cukurovayı dinlesene, ne hel.dll si hal.dll sistem dosyasıdır, ntldr gibi, bu olmazsa sistem açılmaz.System32 nin içine ms-dosta kopyalaman gerek, başka türlü olmaz.Onarma belki işe yarayabilir ama sanmam
http://www.dll-files.com/dllindex/download.php?haldownload0UHhXIaIhQ
al işte hal.dll ama zip içinde,bunu çıkar dll olarak sonra o pcnin içine at.ama system32 nin içine -
Kopyalama işlemini de o sistem kurtarma dalgası varya -cd den boot ettirirsen makina yı- Dosta boot edicei sürücüyü fln beliriyorsun orda "copy" kullanılıyor olmalı bir disketle halledebilirsin. şöle bişe olmalı : ~~ copy a:\hal.dll c:\windows\system32 ~~
Toplam Hit: 4109 Toplam Mesaj: 32